Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
AnGeL писав: як перший форсаж дивились то всі аж кіпєтком сцяли
ти гонишSpeedo писав: Я дотепер не можу опреділитися що креще "екліпс" чи "імпреза"
співчуваю, тяжко мабуть з однієї пересідати в іншу і навпаки.................... і так мучитись у виборі 10 років........Speedo писав: дотепер не можу опреділитися що креще "екліпс" чи "імпреза"
Шо тут вірити, зайти до кожного в гараж... і результат на ліцо. В тебе машин, по канонах даних фільмів, а Danko може взагалі надіється, що його машину візьмуть на зйомки 7-ї частини, у Вас свій напрямок, а у мене свій. Ваші машини то не моє... тому сорріAnGeL писав:axel, ми всі майже повірили![]()
![]()
Нафіга тобі то ?axel писав: а з міциків - "грандіс"
axel писав: доречі, я так бачу по твоїй люді... шо тебе той фільм довго трохи тримає
я рахую, що сурові мужики мають їздити на корчах, "навалювати"axel писав: у Вас свій напрямок, а у мене свій.
а для чого люди пхають в авто акустики на 2 і більше кВт ?AnGeL писав: для чого люди купують всякі потужні тазіки
Liuskywalker писав: Чьорд , я ж зарікся сюди писати
прикольне словечко, треба запам'ятатиAnGeL писав: взагалом
різниця там ще більша т.я. 8 л. то розхід в місті, якщо рахувати як декілька сторінок тому рахували, то нарахуємо літрів 6 середнього а ба і меньше, тоді получиться взагалі космічна сума в порівнянні получиться...AnGeL писав: Stuff написав:
тобто 8,8 літра на 105 км, воно же 8 на 100
тобто 66 тищ з середньою витратою пального в 8 літрів, 66000/100*8=5300 літрів 58 тищ грн. в бумера середній скільки виходив? 12-13, нехай 12, тоді 66000/100*12=7900 л. що рівно 87 тищ грн, різниця в 30 тищ грн зекономленої бєнзи. + по обсузі бумер точно б більше потягнув ніж цицик. отож, варта та різниця між бумером і цициком 30 кусків?
Я так розумію це в мою сторону.AnGeL писав: а решта всього то так, не цікаво навіть, а дрочити на тачку, витирати з неї кожну пилинку, і боятись дати їй просратись, "шоб не вбивати" то, ізвінітє, пенсія вже трохи. для чого люди купують всякі потужні тазіки, і при тому за все життя може раз а може два докручують мотор до 5к - хз. Будь-що має використовуватись сповна.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей