в черговий раз задав запитанняFobos писав: ти в черговий раз доводиш свою неадекватність
MAECTP0 писав:
на помпу-форсунку треба лити ВіПауер і Пульс чи можна звиклі ДП?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
в черговий раз задав запитанняFobos писав: ти в черговий раз доводиш свою неадекватність
MAECTP0 писав:
самонавіювання? ну -ну...hrdrive писав:Fobos, Юірк, ти віриш шо в нас 95 кращий? я сам вже переконався, кожного місяця великі пробіги роблю - розхід на 92 менший, тяга не менша, мотор добре працює, пальці під нагрузкобю під горку не калатають (це я про лукойлівський 92)
лити можна хоть тепловозну соляру - питання чи то довго таке будеMAECTP0 писав: MAECTP0 написав:
во воно якcat-yellow писав: + та сама присадка
то мозир чи нафтан (чи як там він правильно)?!?білоруську
навіть не знаю :)MAECTP0 писав: то мозир чи нафтан (чи як там він правильно)?!?
та ОККО і без присадки нормальнеMAECTP0 писав: во воно як
для чого??? на чорний-чорний день? виїздив й забив. я думав ти бочки притарабанив.cat-yellow писав: поїхали в братську республіку, приволокли в баку, остатки з баку в бочку, бочку в гараж :)
ня як для чого?MAECTP0 писав: для чого??? на чорний-чорний день? виїздив й забив. я думав ти бочки притарабанив.
cat-yellow писав: купив 300 літрів
шо в тебе за бак?cat-yellow писав: приволокли в баку, остатки з баку в бочку
далі без коментарів :) (бо деталей всіх розказати не можу)MAECTP0 писав: шо в тебе за бак?
cat-yellow писав: далі без коментарів :)
заправили повні баки у фурі під самим кордоном,а там до Червонограда рукой падатьMAECTP0 писав: шо в тебе за бак?
Я вже 2,5 роки тільки на білоруській і їзжуcat-yellow писав:далі без коментарів :) (бо деталей всіх розказати не можу)MAECTP0 писав: шо в тебе за бак?
в баку волочеться не моєму :)
сам бак - бальшооооой бальшой :)
Цитата зі статті:Fobos писав: От дуже пізнавальна стаття, почитайте трошки і вникніть в те про що там йдеться. http://bmwservice.livejournal.com/5962.html
Так що, лив і буду лити 92, одна фігня майже получаєтьсяТо есть разница по детонационной стойкости между сортами "92" и "95" на самом деле меньше, чем того стоит ожидать. Сорт "92" ближе к "95", чем "95" к "98"... Сейчас такое "усиление" требований стало стандартом - это дает чуть больше шансов тем, кто сейчас мучает форсированный автомобиль низкооктановым сортом топлива.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 14 гостей