Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Вибір авто для батька.
-
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Доброго дня. Потрібна ваша порада.
Прийшов час зміни автомобіля основними вимогами до якого є:
-Повний привід
-Бажано паркетник або універсальчик з підвищеним кліренсом
-Кліренс шоб був трошки більший ніж в седанів
-Хороша динаміка
-Ну звичайно комфорт
-Надійність
Авто тільки нове.
Розглядається А4 олроад(Дизель), Субару оутбек, форестер, Фольц Алтрек, ну і хочеться почути ваші думки, на що ще можна звернути увагу і подивитися? Мерседес і бмв просто незнаю моделей які би сюди попадали.
Дякую.
Прийшов час зміни автомобіля основними вимогами до якого є:
-Повний привід
-Бажано паркетник або універсальчик з підвищеним кліренсом
-Кліренс шоб був трошки більший ніж в седанів
-Хороша динаміка
-Ну звичайно комфорт
-Надійність
Авто тільки нове.
Розглядається А4 олроад(Дизель), Субару оутбек, форестер, Фольц Алтрек, ну і хочеться почути ваші думки, на що ще можна звернути увагу і подивитися? Мерседес і бмв просто незнаю моделей які би сюди попадали.
Дякую.
- antik
- Ім'я:Антоха
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 1 раз
Re: ВИБІР АВТО ДЛЯ БАТЬКА.
Если есть бюджет - смотрел бы в сторону A4 Allroad или Volvo XC70... Субару и комфорт как-то не особо вяжется :)kafe-korchma писав: Розглядається А4 олроад(Дизель), Субару оутбек, форестер, Фольц Алтрек
Три речі, на яких чоловік не повинен давати їздити - на собі, на своїй жінці та на своїй машині
- antik
Re: ВИБІР АВТО ДЛЯ БАТЬКА.
смотря с чем сравнивать... по сравнению с Ауди или Волво - то это ТАЗRULES писав:субарру доволі комфортне, тому не треба ляля
Три речі, на яких чоловік не повинен давати їздити - на собі, на своїй жінці та на своїй машині
-
- Контактна інформація:
Re: Вибір авто для батька.
на рахунок комфорту то порівнювати з ауді просто не доцільно хоча зараз саме субару, ауді коробки і двигуни шось зараз не найкраще себе рекомендують. Вольво просто не подобпється нема достойного двигуна 3.2 слабенько на таку машину, 4.4 любить бензин, а їздить 315 коників ну дизель там просто не варіант і інтерєр не дуже особливо панель з мобільним телефоном. то 

- TOTAL_55
- Ім'я:Рома
- Номер:9966
- Подякували: 4 рази
- Контактна інформація:
kafe-korchma, Volvo XC70
- antik
я говорю о XC70, а не о ХС90... Т6 304 л.с. - ни Ауди ни Субару такой динамики предложить к сожалению не можетkafe-korchma писав:нема достойного двигуна 3.2 слабенько на таку машину, 4.4 любить бензин, а їздить 315 коників ну дизель там просто не варіант
-
- Дякував (ла): 18 рази
- Подякували: 11 рази
- Контактна інформація:
kafe-korchma, Toyota однозначно

Прадо,або Хайлендер

Прадо,або Хайлендер
Востаннє редагувалось Вів, 09 квітня 2013, 19:51 користувачем Thorn, всього редагувалось 1 раз.
Воно 

- gribkoff777
- Ім'я:Тарас
- Номер:BC ☻ AA
- Контактна інформація:
-
- Контактна інформація:
нє дядьки тойота то просто не варіант венза з голубою панелькою а прадо до хіба на старості років як татові ферму куплю, то шоб їздив як зажиточний фермер і джипи взагалі не розглядаються як автомобілі.
Доречі на правах реклами на тойоти нові можу зробити хорошу знижку на діаманті.
Доречі на правах реклами на тойоти нові можу зробити хорошу знижку на діаманті.
- Rosko
- Дякував (ла): 9 рази
- Подякували: 5 рази
gribkoff777,
крім комфорту і трохи денаміки
там таке є? хмм...kafe-korchma писав: -Повний привід-Бажано паркетник або універсальчик з підвищеним кліренсом-Кліренс шоб був трошки більший ніж в седанів-Хороша динаміка-Ну звичайно комфорт-Надійність

Мій стиль - не ваша мода.
-
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 3 рази
Насчет Ауди - не знаю. Доводилось ездить на Outback'е (предыдущего поколения) и XC70 (километров по 500 на каждом, в основном трасса, немного города и легкого бездорожья), не могу согласиться. Т.е. салон у Вольво поприятнее (правда, это и стоило дополнительных тугриков), но с т.з. комфорта подвески, я бы не сказал, что все так печально.antik писав: по сравнению с Ауди или Волво - то это ТАЗ
kafe-korchma
VW Alltrack можешь вычеркивать по клиренсу (кстати у Allroad'а он тоже не фонтан).
У нас возможно разные понятия о динамике, но, как по мне, D5 (200 с копейками лошадей) машину с 5ью людьми, полным багажником и 4 парами лыж в боксе на крыше с 80 до 130 разгоняет так, что ну нафиг (за руль машины с T6 будет страшно сесть :)).
Как по мне, XC70 - очень приличный вариант.
З.Ы. Если хочется чего-то необычного, посмотри еще Honda Crosstour, там вроде тоже 20см клиренса.
-
- Ім'я:Саня
- Контактна інформація:
antik писав: Volvo XC70

Що найцінніше в вашому автомобілі? Ваше життя. ©VOLVO
OLD VOLVO NEVER DIE!
Lemberg Racing Team
OLD VOLVO NEVER DIE!
Lemberg Racing Team
-
- Ім'я:Юра
- Контактна інформація:
audi allroad a6 не варіант???
- Sluva
- Ім'я:Славік
- Дякував (ла): 14 рази
- Подякували: 28 рази
Повний привід є ,кліренс вищий ніж у седана,комфорт думаю непоганий і якщо взяти 268-сильный V6 з обємом 3,5 литра то динаміка теж би появиласьRosko писав: там таке є? хмм... крім комфорту і трохи денаміки

"Живіть так, щоб було з чого поржати" (с) Кузьма
- Rosko
Sluva, недавно на такій їздив, так як допомагав робити рульову... машина звичайно класна але той повний привід це смішно... він там підключаємий і якщо не помиляюсь дає тільки 30 чи 40 обертового моменту на задні колеса! Кліренс в тебе на королі зараз вищий
V6 класний но на такій махіні жре не як 3.5 а як 4,5. Голубенька панель вирішується перепайкою підсвітки вроді....
мені в ній одне сподобалось (такого я ше ніде не бачив) в підголовниках передніх кріслах були монітори, але ті монітори були в кишеньках на замочок
реально круто придумали (не псувати чорними тв бежевий салон)

V6 класний но на такій махіні жре не як 3.5 а як 4,5. Голубенька панель вирішується перепайкою підсвітки вроді....
мені в ній одне сподобалось (такого я ше ніде не бачив) в підголовниках передніх кріслах були монітори, але ті монітори були в кишеньках на замочок

- Sluva
- Ім'я:Славік
- Дякував (ла): 14 рази
- Подякували: 28 рази
maybe,просто читав що є повний привід,а в деталі не вникав..мені подобалась в попередньому кузові,та нова має виглядRosko писав: машина звичайно класна але той повний привід це смішно... він там підключаємий і якщо не помиляюсь дає тільки 30 чи 40 обертового моменту на задні колеса!

"Живіть так, щоб було з чого поржати" (с) Кузьма
-
- Контактна інформація:

от про що мова ну незнаю як кому, а воно тобі мозолить очі постійно і на авто за !!!60!!! амереканських президентів воно має надто простенький салончик. на рахунок перепайки і всього решту, то якось купляти нову машину і перепаювати то брєд гарантія і всьо решту втопку???
Вольво як варіант, але телефон то просто вбиває. як варіант лексус РХ350 хто, що скаже???
Ще мене цікавить то надійність кожного варіанту.
6 олроад то варіант, але 4 більше підійде батько і так їздить сам максимум мама, тому зайвий простір не дуже потрібний.

І для порівняння салон ауді, яка +/- ті самі гроші з вензою як на мене то тут тойота трошки програє і повний привід кватро то не тойотівський.
- Rosko
хороша машина, з кліренсом +/- не погано, мягка, ковтає багато нерівностей, динамічна, комфортна, але я б брав авдіkafe-korchma писав: РХ350

-
- Контактна інформація:
Rosko,
і я про то але хочеться почути всі варіанти, особливо як там їхні коробки живуть бо шось багато людей не задоволені. А на рахунок обслуговування то батько за 6 років на оутбеку наїздив аж 70 000))) зато масло в коробці і мостах мінялося кожні три роки))) тому питання ламкості розхідників то фігня.

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей