наші золоторукі майстри зашаманили

співчуваю, гарна була машинка

п.с. якщо цікавить точна вартість переобладнання на новішу модель,пиши! скоро буду знати, зараз тим займаюсь

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
от це правильний світогляд , плюсую ! :) Життя йде вперед !igorok писав: t309, Друже, ти чого скис? Дякуй Богу, що ти живий-здоровий лишився, не став інвалідом, і твої батьки\дружина\рідніблизькі не...... ну типоняв, а ти джилізо шкодуєш нічого непоправимого з твоєю машиною не сталось, ще не такі клеють докупи. Відріж ту чвертку - стане не так страшно, і за місяць-другий зліпиш все до купи, а ні - то зажени її до Олеся в Красів, він тобі все зробить, як не маєш часу сам робити, і якщо не захочеш сам їздити - то продаш за ринковою ціною - 20%, з детальною історією ЯК в ній все робилось, до дтп і ну і про сам факт дтп повідомивши (так отримаєш трохи грошей на інше тачко), бо крім тої чвертки там все зроблено гарно, скрупульозно, я інколи читав твій бортовий (хоч до останнього, не давав дупля, шо то за машина в тебе така "секрет" ). Я все розумію, про час потрачений на то все, але думаю ти то робив із задоволенням, і результатом залишився довольний. Ще раз скажу, що жодна машина не вартує життя чи здоров'я, жодна.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 10 гостей