Бортовики наших автомобілів та мотоциклів

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
от і я вирішив похвастатись
Dexter
Стать:чоловік
Дякував (ла): 37 рази
Подякували: 187 рази
Re: от і я вирішив похвастатись

Повідомлення Dexter » Нед, 24 березня 2013, 20:24

t309, моя стара зубилка була так само розбита(включно з дахом)
наші золоторукі майстри зашаманили :facepalm але це зубило....

співчуваю, гарна була машинка :cry
п.с. якщо цікавить точна вартість переобладнання на новішу модель,пиши! скоро буду знати, зараз тим займаюсь :ninja
Work hard! Play hard!

t309
Ім'я:t309
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Контактна інформація:

Повідомлення t309 » Пон, 25 березня 2013, 01:07

наболіло, сорі за мати
ну вобщем був я в середу на стоянці де тепер дедра стоїть дивився на неї при денному світлі короч все дуже печально незнаю чи є сенс там щось робити витягувати там нема що, міняти чверть кузова так як у нас це прийнято тобто тупо порізати болгаркою і приварити по колу я так не хочу , їздити на такому буде страшно бо ще одного такого удару вона не витримає, а робити все як треба тобто висверлювати окремо кожну панель і потім так само вварювати точками це хіба самому робити, а це знову буде рік часу, а ще тільки що передивився всю тему з фотками, а ще ті фото які я не викладав, короче руки опускаются(дивуюсь як я того мудака там не втовк мордою об його сране канго) хз що робити, я вже починаю думати ну його [цензура] цю Україну нехочу я жити в країні де авто це спосіб повийобуватись,а не необхідність, де батьки довіряють дітям [цензура] авто(чого при таких погодніх умовах мої батьки дзвонять мені і просять нікуди не виїжжати хоча знають що в мене робота, що в мене стаж,досвід, що я взагалі давно живу від них окремо, а цьому придурку якому років 20 і йому взагалі з буквою "У" треба їздити і права в нього скоріш за все куплені ніхто нічо не сказав? вонож від хати до хати [цензура] їхало по селу до дівчини своєї,пішком пройтись міг козел!!!!!!!!!!!!!!!! де дороги нормально не чистять, де взагалі доріг нема, де я маю доказувати страховій що ця машина не 19річний корч а по стану не поступаєтся(поступалась) а може і краща за деякі 2-3 річні авто, а потім щей довго і нудно вибивати з неї гроші, яких нінащо не вистарчить, ні на ремонт ні на хоч щось в такому ж стані, блін я витратив на цю машину більше року свого життя, у мене брат втопився на озері в той час як я сидів в гаражі і складав панель, я не пішов з ним на озеро я сидів в гаражі!!!!!, в кінці кінців ця машина була і памяткою про нього ми разом її купували, разом пригнали з Києва, разом оформляли, разом ремонтували він був єдиною людиною яка сиділа за кермом крім мене!!! Я блін тільки зробив візу шенген збирався покататись європою на Лянчі в якій все працювало як треба були виправлені всі баги поміняно все до останньої сраної лампочки в підсвітці кнопки склопідіймача, це була машина в якій я був впевнений на 100% і міг поїхати в будьяку дорогу, там був wi-fi було 220v 1kv все було сховано пыд обшивкою вся проводка все акуратно там було все готово щоб поставити кар пс, цього тижня мы їздили купувати не мені альфу 156 2001року за 8к $ так там проблем по електриці по мотору по всякий мелочі немеряно и вона коштує 8к я дивився на це все і думав бля в мене в лянчі ніяких проблем не було все було вирішено, ще був вчора в польщі треба було відкатати візу буквально туда назад вночі був перший раз, ну як таке можливо, у нас та дорогах лід сніг горби ями знаків не видно розмітки не видно тільки переїжжаем кордон бля відчуття таке що в них сніг не падав, все почищено дороги сухі ями таки є але бля тільки на маленьких вуличках між будинками та и то в селах типу нашого городка, знаки всі видно розмітка просто не до порівняння, їздтлт на рено сафран рік не памятаю куплений в польщі рік тому, підшипник гуде вихлопна гуде сідушка не регулюєтся електрика глючить динамік хрипить по кузову вібрація бля я не хочу купити зара знов бу авто і [цензура] з ним знов рік часу мені вже 30 я не можу собі зараз такого дозволити, про нове авто в нашій країні взагалі думати не приходится, бля що робити???
https://goo.gl/TcJrkr
Ні хабарям, відкатам, порушеням ПДР!

santosxxx
Подякували: 1 раз

Повідомлення santosxxx » Пон, 25 березня 2013, 01:45

t309, мда... якщо є можливість, то краще валити з тої країни :facepalm у нас кругом і всюди все дуже запущено, навіть світла в кінці тунеля нема....
співчуваю :sad

Kost
Ім'я:Андрій

Повідомлення Kost » Пон, 25 березня 2013, 01:50

t309, чувак, щиро співчуваю тобі :sad
я б тоже незнав що робити.. то ппц просто.
ЖИЗНЬ це є вєщь яка вася ніхто не поймe цієї вєщі і цю вєщь тяжко поняти ...

DNK
Ім'я:Діма
Подякували: 3 рази

Повідомлення DNK » Пон, 25 березня 2013, 08:56

T309 більше оптимізму,вклав багато факт,винити себе в смерті брата не можна,як мало статись так сталось(це не від Тебе залежало і залежить,так само з автомобілем шо мало статись те сталось).Помаленько все налагодиться і купиш собі автомобільчик і помаленько будеш його доводити до пуття.Доречі автомобілі 2000-Х рокув кращі ніж теперешні,так шо думаю грошей з страховки тобі вистачить на щось 2000 річне.
Я гнівався на Бога за те що не мав взуття,
доки не побачив людину яка не мала ніг...
ВОРОГИ-ЖУЛЄН

mister_X
Ім'я:Юра
Подякували: 1 раз

Повідомлення mister_X » Пон, 25 березня 2013, 09:10

t309, тримайся :| . Все налагодиться.
Час все розставить на свої місця. Добре, що всі живі...

RULES
Ім'я:Роман
Дякував (ла): 6 рази
Подякували: 157 рази

Повідомлення RULES » Пон, 25 березня 2013, 09:13

сприйми це навпаки, що твоє авто таке класне і з хорошою аурою, що спасло тобі життя
VAG вже не той

Жульєн
Тюнінг клуб
Ім'я:Юрій Володимирович
Дякував (ла): 3 рази
Подякували: 2 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Жульєн » Пон, 25 березня 2013, 09:14

t309, пораджу, зробити незалежну експертизу свого автомобіля, запросити на неї як винуватця так і представника страхової. Потратиш лишніх, грубо кажучи, 500 грн., але нормально тобі порахують і будеш мати вагомий предмет на відшкодування шкоди з винуватця в повному обсязі - 100%, як не добровільно так в судовому порядку. Страхова виплатить з урахуванням фізичного зносу автоммобіля. + ще можеш за моральне відшкоування думати
Всім своїм ворогам я посилаю промені добра! Хай вони спалять вас дотла, ананаси!)))

hrdrive
Контактна інформація:

Повідомлення hrdrive » Пон, 25 березня 2013, 10:21

головне не опускати руки!!! нездавайся! все шо не робиться, робиться на краще і робить нас сильнішими!!!
INTE®©ULLE®™

andriy320e30
Ім'я:andriy
Дякував (ла): 20 рази
Подякували: 15 рази
Контактна інформація:

Повідомлення andriy320e30 » Пон, 25 березня 2013, 10:37

+1 за незалежну експертизу ;) бо так мало шо дадуть
TURBO -POWER

Stuff
Ім'я:Віталік
Дякував (ла): 15 рази
Подякували: 29 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Stuff » Пон, 25 березня 2013, 11:15

t309, тримайся, що би не ставалось...щиро співчуваю...
количество слов не определяет качество речи...

RomK0o
Ім'я:Роман
Контактна інформація:

Повідомлення RomK0o » Пон, 25 березня 2013, 11:20

Співчуваю. З часом все налагодиться.
Доречі мій друг продає таку ж дедру .Якщо щось потрібно-звертайся. Хоча, наскільки я зрозумів ,ти вже лянчу небудеш реставрувати.
-=DamageClub=-

Jarevych
Тюнінг клуб
Ім'я:Ярік
Дякував (ла): 10 рази
Подякували: 82 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Jarevych » Пон, 25 березня 2013, 12:07

t309, Співчуваю. Знаєш, в мене пару років назад було схоже з тігрою, тоже перші дні сидів страждав, машина в яку я вклав стільки сил, часу і грошей... і тут вона стоїть розбита. Трохи часу пройшло і я заспокоївся, правда в мене трохи лайтовіша ситуація була, то я вирішив відновлювати, а тобі би порадив зара вибити гроші з страхової, знайти те що подобається, але таке що їздить і по трохи доводити її для себе. Не падай духом, тобі великий респект за то що ти підняв її на ноги, а решта... знач так мало статись, але повір, все що робиться - робиться на краще. Я думаю тому чуваку на кенго воздасться, все в цьому світі має свої наслідки, безнаказаним він не буде.
Тримайся ;)
Машина не жінка , помилок не пробачає

igorok
Ім'я:Ігор
Дякував (ла): 5 рази
Подякували: 3 рази
Контактна інформація:

Повідомлення igorok » Пон, 25 березня 2013, 12:09

t309, Друже, ти чого скис? Дякуй Богу, що ти живий-здоровий лишився, не став інвалідом, і твої батьки\дружина\рідніблизькі не...... ну типоняв, а ти джилізо шкодуєш :facepalm нічого непоправимого з твоєю машиною не сталось, ще не такі клеють докупи. Відріж ту чвертку - стане не так страшно, і за місяць-другий зліпиш все до купи, а ні - то зажени її до Олеся в Красів, він тобі все зробить, як не маєш часу сам робити, і якщо не захочеш сам їздити - то продаш за ринковою ціною - 20%, з детальною історією ЯК в ній все робилось, до дтп і ну і про сам факт дтп повідомивши (так отримаєш трохи грошей на інше тачко), бо крім тої чвертки там все зроблено гарно, скрупульозно, я інколи читав твій бортовий (хоч до останнього, не давав дупля, шо то за машина в тебе така "секрет" :oops ). Я все розумію, про час потрачений на то все, але думаю ти то робив із задоволенням, і результатом залишився довольний. Ще раз скажу, що жодна машина не вартує життя чи здоров'я, жодна. :beer

weber

Повідомлення weber » Пон, 25 березня 2013, 12:17

t309, дуже печально, співчуваю :cry
Але ти тримайся, сісти за руль це завжди ризик і відповідальність, щонайменше відповідальності ти уник і цілий здоровий. А винуватець хай тепер відповідає.

Speedo
Ім'я:Орест
Дякував (ла): 22 рази
Подякували: 19 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Speedo » Пон, 25 березня 2013, 12:22

t309 обідно, звичайно.. стільки праці вкладено в італійку, доречі далеко не найпоширенішу на наших дорогах. Такі машини тільки око радують! І тут таке... :cry
Але головне, що сам живий здоровий! Як вихід можу порадити знайти таку саму, а стару будеш мати за "донора", якщо вже з неї нічого путнього не зліпиш :|

Vexler
Ім'я:Віктор
Номер:металевий
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 8 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Vexler » Пон, 25 березня 2013, 13:00

t309, не розчаровуйся. Життя - важка річ,нічого не поробиш. Одні з жиру бісяться за тисячі баксів шмотки купляють, з другого боку планети - з голоду вмирають.
Винуватець 100% при такому ставленні получить сторицею - рано чи пізно, кожен отримає на те, що заслуговує- це істина.
А СК нікуди не дінеться - гроші заплатять сповна!
Надійне страхування (097) 223-88-69 Віктор

Liuskywalker
Ім'я:Любомир
Дякував (ла): 76 рази
Подякували: 58 рази

Повідомлення Liuskywalker » Пон, 25 березня 2013, 13:09

igorok писав: t309, Друже, ти чого скис? Дякуй Богу, що ти живий-здоровий лишився, не став інвалідом, і твої батьки\дружина\рідніблизькі не...... ну типоняв, а ти джилізо шкодуєш нічого непоправимого з твоєю машиною не сталось, ще не такі клеють докупи. Відріж ту чвертку - стане не так страшно, і за місяць-другий зліпиш все до купи, а ні - то зажени її до Олеся в Красів, він тобі все зробить, як не маєш часу сам робити, і якщо не захочеш сам їздити - то продаш за ринковою ціною - 20%, з детальною історією ЯК в ній все робилось, до дтп і ну і про сам факт дтп повідомивши (так отримаєш трохи грошей на інше тачко), бо крім тої чвертки там все зроблено гарно, скрупульозно, я інколи читав твій бортовий (хоч до останнього, не давав дупля, шо то за машина в тебе така "секрет" ). Я все розумію, про час потрачений на то все, але думаю ти то робив із задоволенням, і результатом залишився довольний. Ще раз скажу, що жодна машина не вартує життя чи здоров'я, жодна.
от це правильний світогляд , плюсую ! :) Життя йде вперед ! :beer
Праця зробила з мавпи змучену мавпу ! ©

vazik
Ім'я:Тарас
Номер:ВС
Контактна інформація:

Повідомлення vazik » Пон, 25 березня 2013, 13:18

t309, співчуваю, сам з таким стикнувся, вже майже пів року пройшло, але осадок лишився :cry .... аналогічно було і в мене, із страхової треба не злізати, бо будуть тягнути довго і нудно, і виплачують далеко не те що машина вартувала (бо дивляться по рокам).. і вартість відновлювальних робіт перевищує риночну вартість машини.... А саме більше шкода не так грошей, як праці, часу, роботи з душою вкладених в авто.... А як пригадати де ті машини нас возили і як виручали, це взагалі печально стає....

Тому не засмучуйся, знаю образливо і тяжко ппц :sad , але вже тепер нічого не зробити! Саме головне, що живий і здоровий!!! (он подивись, що довкола робиться, бувають набагато серйозніші випадки навіть від незначного удару..) Саме головне здоров"я!
Нічого, найдеш ще щось собі до вподоби! Життя триває... :ok
:D :D :D

Apokalipsis
Ім'я:Ігор

Повідомлення Apokalipsis » Пон, 25 березня 2013, 13:23

не розкисай, як мало статись так сталось,все робиться на краще ,купиш собі іншого корча,а ту або відремонтуєш і продаш або на зч розбереш
Wole pchac Forda, niz jezdzic BMW!

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 16 гостей