Автомобілі закордонного виробництва та їх обслуговування

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
Японці чи Німці

Японці чи Німці

1. Японці
225
38%
2. Німці
366
62%

Всього голосів: 591

AnGeL
Ім'я:Остап
Стать:чоловік
Дякував (ла): 28 рази
Подякували: 29 рази
Re: Японці чи Німці

Повідомлення AnGeL » Чет, 28 лютого 2013, 18:33

T5-R писав: AnGeL, Щойно заглянув в твій бортовик на драйві, поясни якщо хонда така мего надійна, то на що ти потратив 14 тис грн на протязі 11 тис.км пробігу? Чи хонда трупачок? бо сума як для гайок, не мала.....
ну якби ти трохи уважніше прочитав там все то б зрозумів на що пішли ті гроші... колеса винесли 4.5к, дальше сцепа, сток міг би коштувати близько 100 баксів, валео наприклад, я взяв екзеді, підсилене, за 300 баксів, губа 500 грн, вихлоп 1к, лінзи 100$, ще всякі дрібнички + з маховиком були пріколи свої... власне треба зауважити що машина не сток, і багато стокових деталей швидко виходять з ладу через надлишок моменту, типу подушок, сцепи, піввісі і т.д. а міняти їх на сток смислу нема, то все що здихає стараюсь міняти на щось покращене, тюн якийсь або накрайняк оригінал, а він не дешевий... тут жовтий кіт тоже розказував скільки він вбухав в свого бумера, але я ж не кажу шо он бумер гавно, купу грошей на нього потратила людина, видно сипався на ходу :facepalm
Хондоводи настільки сурові....

T5-R
Дякував (ла): 30 рази
Подякували: 23 рази
Контактна інформація:

Повідомлення T5-R » Чет, 28 лютого 2013, 18:39

AnGeL писав: тут жовтий кіт тоже розказував скільки він вбухав в свого бумера
не рівняй табуретку з кораблем, в його бмв циліндрів вдвічі більше і потужності в 1.5 рази теж ;) вже не кажучи про кУмфорт.
дякую за відповідь, я читав уважно, але той перелік з.ч. на мій погляд не вартував тих грошей. Це суто моє ІМХО, без каменюк в твій город :beer
Impossible is Nothing

AnGeL

Повідомлення AnGeL » Чет, 28 лютого 2013, 18:45

axel писав: Там немає ніякого захисту і всі пружини з педалів наверху? Це шо бля.. волинянка, чи машина за 30 штук? Це по твоєму нормально? Ну канешно шо тобі пофіг, в тебе особливо вибору нема, в я японцях усіх так
а в гольфі заглушка замість мафону :facepalm я то просто навів як приклад, шо мене такі дрібниці не хвилюють ніразу, і на педалі не дивлюсь, і під панель не лажу, то шо мені не попід куй як там ковролін порізано і шо там з пружинами? то на швидкість, комфорт їзди, керованість, взагалі на щось впливає? були випадки що комусь та пружина ногу відірвала чи що? яка в кібеню мать різниця чи вони закриті чи нє? то основний критерій по якому ти обераєш/оцінюєш машину? я краще куплю машину з голими пружинами педаль і криво порізаним ковроліном, ніж машину з рівним ковроліном, яка може поламатись і в Україні ніхто з нею не дасть ради....

п.с. не треба конкретно нічого обговорювати, то я просто для прикладу, образно навів, що такі дрібнички нінащо не впливають, а такі речі як поломки на ходу, всякі аварійні режими і т.д. то вроді суттєвіша проблема ніж ковролін чи голі пружини...

cat-yellow
Ім'я:Михайло
Дякував (ла): 222 рази
Подякували: 72 рази

Повідомлення cat-yellow » Чет, 28 лютого 2013, 18:51

AnGeL, воно то так,
але той кавролін - прояв халтури і поюхістичного відношення...
і де гарантія, що так же поюхістично не зроблені всі інші деталі в авто?

cat-yellow

Повідомлення cat-yellow » Чет, 28 лютого 2013, 18:53

а купляють, тому, що вся япономама якась поюхістична :facepalm
тим, хто робив - поюх на то, як зробили той кавролін і шо побачить клієнт :shock :bad , коли в нього сто баксів впаде в районі педалей
тим, хто купив - поюх, бо їй аби їхало, аби музло перекрикало вулицю, аби не чути ходовки, то тра вйіпати музику на всю і поюх, що всі углохнуть

кароче сплошна поюхня получається

axel
Дякував (ла): 0
Подякували: 0

Повідомлення axel » Чет, 28 лютого 2013, 19:05

AnGeL писав: я то просто навів як приклад, шо мене такі дрібниці не хвилюють ніразу, і на педалі не дивлюсь, і під панель не лажу, то шо мені не попід куй як там ковролін порізано і шо там з пружинами? то на швидкість, комфорт їзди, керованість, взагалі на щось впливає? були випадки що комусь та пружина ногу відірвала чи що? яка в кібеню мать різниця чи вони закриті чи нє?
це тільки верхівка недоробленого і сирого айсбергу ;)
cat-yellow писав: тим, хто купив - поюх, бо їй аби їхало, аби музло перекрикало вулицю, аби не чути ходовки, то тра вйіпати музику на всю і поюх, що всі углохнуть
cat-yellow, поясни їм як це класно коли двигуна майже не чути, коли в машині тишина і затишок.
bmw-club.lviv.ua

cat-yellow

Повідомлення cat-yellow » Чет, 28 лютого 2013, 19:17

axel писав: cat-yellow, поясни їм як це класно коли двигуна майже не чути, коли в машині тишина і затишок.
та вони собі того ніколи не зможуть уявити, як то їхати по Бориспільській трасі 220 і чути кожне слово з пісні по радіо, яке на мінімальній гучності...

коли можна їхати з дружиною 150-160 і перешіптуватись, бо взаді дитина спить :)

коли люди, що панічно бояться швидкості поза 100+ спокійно собі дискутують на задньому дивані і не підозрюють, що авто валить 180...

якби не мав бумеве - ніколи би не поіврив, шо то можливо!

Jarevych
Тюнінг клуб
Ім'я:Ярік
Дякував (ла): 10 рази
Подякували: 82 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Jarevych » Чет, 28 лютого 2013, 19:35

axel писав: як це класно коли двигуна майже не чути
і тут нажимаєш кнопку і звук двигуна чути через колонки :roll :angel
Машина не жінка , помилок не пробачає

AnGeL

Повідомлення AnGeL » Чет, 28 лютого 2013, 19:41

cat-yellow, ну знов ти в крайнощі падаєш, починаєш перебільшувати... так, не спорю, погана шумка і всіх япошок... ну принаймі я ще не зустрічав таких, не їздив на таких щоб там була дійсно хороша шумка... навіть в гнилій вектрі якось їхав то одразу відчув різницю... а шо говорити про такі седани як 7 серія і їм подібні.

ну і те що то прояв халтури і т.д. то тоже мабуть правада... а мабуть і ні, може в них на такій фігні взагалі не акцентують уваги... я вже колись тут строчив про то всьо, про "німецьку увагу до дрібниць", і якщо для когось це є вкрай важливим, то прошу дуже купуйте німця. тут ще варто зауважити що то дуже не коректно порівнювати той х-траіл з е38. то зовсім-зовсім різні машини... в лексусі ls, хонді легенд, і т.д. я не їздив, не скажу як в них з комфортом і т.д. але думаю що непогано, от їх і треба порівнювати по шумці з бмв ;)

я от не розумію тих аргументів, з тим ковроліном і таких подібних... хіба то основні критерії для вас при виборі машини? ну буде там увага до деталей, і ті пружини буду сховані чехлами з шкіри молодого оленя, і що дальше? від того машина стає кращою? надійнішою? думаю ні... зате точно стає дорожчою...

AnGeL

Повідомлення AnGeL » Чет, 28 лютого 2013, 19:44

cat-yellow писав: та вони собі того ніколи не зможуть уявити, як то їхати по Бориспільській трасі 220 і чути кожне слово з пісні по радіо, яке на мінімальній гучності...
ок, раз ти так, то ви, німаководи ніколи не зможете відчути що це таке коли мотор викручується в 9000 обертів, коли машина проходить повороти як по рельсах, коли вона валить реально на всі гроші які ти за неї заплатив, коли ти впевнений якшо ти дасть тому мотору серйозних люлєй, крутанеш його в космос, то він не розвалиться... я тут якидав відео як біленький тупер валить на треку, от такого вам точно ніколи не зрозуміти...

T5-R
Контактна інформація:

Повідомлення T5-R » Чет, 28 лютого 2013, 19:48

AnGeL писав: от такого вам точно ніколи не зрозуміти...
еМку зняли з виробництва? :| :shock чи альпіну, чи Хартж, брабус, амг і йому подібні?
Impossible is Nothing

cat-yellow

Повідомлення cat-yellow » Чет, 28 лютого 2013, 19:49

AnGeL писав: cat-yellow, ну знов ти в крайнощі падаєш, починаєш перебільшувати...
ну тут не були крайнощі, тут я просто описав своє враження від Е38, яке в мене було....

HacK
Ім'я:HacK
Дякував (ла): 6 рази
Подякували: 30 рази

Повідомлення HacK » Чет, 28 лютого 2013, 19:50

AnGeL, ага, і це ти говориш про нові японовідра, особливо тойоту, хонду з їхніми теперішніми технологіями :facepalm

HacK

Повідомлення HacK » Чет, 28 лютого 2013, 19:52

T5-R, тут в основному хто їздить принцип один "беру японське бо дешевше ніж німець" і все, і ті всі галімі відмазки то все фігня, думаю стояв би вибір взяти безплатно аккорда чи 5 бмв нову, вибір очевидний...

HacK

Повідомлення HacK » Чет, 28 лютого 2013, 19:57

AnGeL, BMW 3 серія 2004 рік, і Лексус GS 2008 р (прирівнюеться до 5 серії) якість матеріалів і шумки гірша, вот тобі і маеш преміум сегмент, а що буде якщо до 5 серії прирівняти? :sing чому беруть лексус GS а не 5 серію чи E -шку чи А6? відповідь проста, питання в ціні... німці на 20 зе дорожчі, а ще плюс всякі додатки до макс комплектації і маеш тобі цілих 30...

а ще мені подобаеться підтримка від BMW, із запчастин можна на екзісті замовити любе-голубе і пофіг який рік машина, а от з японцями трудно, хочеш нові коврики на лексус офіційний, а кажуть "уви, ми вже для 2008 року не випускаемо ковриків" %)
Востаннє редагувалось Чет, 28 лютого 2013, 20:01 користувачем HacK, всього редагувалось 1 раз.

AnGeL

Повідомлення AnGeL » Чет, 28 лютого 2013, 19:59

T5-R писав: еМку зняли з виробництва? чи альпіну, чи Хартж, брабус, амг і йому подібні?
:| ти що не розумієш що якими б вони не були тобі прикольними вони такого ніколи не повторять через в рази більшу вагу, базу, і тому подібне... то елементарна фізика... такі великі машини ніколи не проїдуть такої звязки крутих поворотів на такій швидкості, і іеспі не допоможе. вони прсто напросто завеликі і заважкі... я ж наводив результати на чайці, там вашими "м-ками" навіть і не пахне, якби хто питав... суби і евіки рулять по повній програмі...
HacK писав: AnGeL, ага, і це ти говориш про нові японовідра, особливо тойоту, хонду з їхніми теперішніми технологіями
ну тойота вроді йде на поправку, а в хонда зараз застой... я говорю про тодішні машини... вони хоч і розроблені 15 років назад, але їдуть краще ніж більшість сучасних...
HacK писав: принцип один "беру японське бо дешевше ніж німець" і все, і ті всі галімі відмазки то все фігня
в певній мірі так, але на настіки все банально: беру японець бо він за ті ж гроші поїде куди краще німця ;)

T5-R
Контактна інформація:

Повідомлення T5-R » Чет, 28 лютого 2013, 20:05

AnGeL, чайка не показник :facepalm кількість елітних беемве залежить від статків громадян а не наявності треку.
одиничка і трійка у виконанні М теж заважкі? від чого ?
Окрім того, ти тут розказуєш про те як хонда валить на треку і що її беруть задля цього....твоя хонда трек бачила?
Востаннє редагувалось Чет, 28 лютого 2013, 20:11 користувачем T5-R, всього редагувалось 1 раз.
Impossible is Nothing

axel
Дякував (ла): 0
Подякували: 0

Повідомлення axel » Чет, 28 лютого 2013, 20:11

AnGeL писав: німаководи ніколи не зможете відчути що це таке коли мотор викручується в 9000
Тобі з твоїми 6200 видніше :D
AnGeL писав: коли машина проходить повороти як по рельсах
З японських машин таке може тільки твоя... бо вона на полеуритані, решта японських машин в повороті можуть атлічно шкробати дах об асфальт.
AnGeL писав: коли вона валить реально на всі гроші які ти за неї заплатив
Власники Type S аккордів так не думають... коли їх дрючать 30-річні корчі по 3600 баксів :D
AnGeL писав: крутанеш його в космос, то він не розвалиться...
не розвалиться, але вкладиші до колінвалу бігом прилипнуть :D
AnGeL писав: я тут якидав відео як біленький тупер валить на треку,
Мені було достатньо побачити як япошки рівняли відбійник на Нордшляйфе :D
bmw-club.lviv.ua

AnGeL

Повідомлення AnGeL » Чет, 28 лютого 2013, 23:34

T5-R писав: кількість елітних беемве залежить від статків громадян а не наявності треку.
одиничка і трійка у виконанні М теж заважкі? від чого ?
ага, ти хоч сказати що утримання евіків і субарів то сильно дешевше ніж купити елітне бмв? та там масло чуть не кожну тищу км міняють, гонщеги всякі... думаю утримання таких бойових машин тягне куди більше ніж "елітного бмв", крім того є старіші машини, е30, е36, е46 кузова, на них не треба аж таких не знати яких статків... думаю якби вони валили краще то народ би брав їх, а не евіки чи с2000, тому що на перегонах не важливо на якій марці авто ти їдеш, важливо щоб машина була швидкою....

і чайка то показник того на чому навалюють реальні гонщеги... конкретно в нас на Україні...
T5-R писав: Окрім того, ти тут розказуєш про те як хонда валить на треку і що її беруть задля цього....твоя хонда трек бачила?
був би в нас трек то б точно бачила... в Тернополі бачила подобіє на трек, і поняла що з стоковою мертвою ходовою там шансів мало, тому вже приїхала нові аморти+пружини, весною зберу, і якщо не буду відразу малювати то ще на якесь подобіє трек поїду для тест-драйву. а так то хочу на чайку... будуть гроші то поїду.
axel писав: Тобі з твоїми 6200 видніше
а при чому тут мої 6250! :D ? я їздив на тих кофкмолках з б16 і знаю шо то таке) та в мене зубило до 8к крутилось :D :D :D
axel писав: З японських машин таке може тільки твоя... бо вона на полеуритані, решта японських машин в повороті можуть атлічно шкробати дах об асфальт.
поліуритан нічого не рішає, рішають хороші аморти і пружини... а так то сівіки в норм стані теж добряче керуються... сях взагалі картинг передньоприводний. ну хонди так точно більшість добре керуються, про решту не скажу, може й так...
axel писав: Власники Type S аккордів так не думають... коли їх дрючать 30-річні корчі по 3600 баксів
ояєпу, давай тобі за то медаль вручимо, всім форумом! і відпразнуєм якусь там річницю тієї грандіозної перемоги, і ше памятник поставимо! :D
axel писав: не розвалиться, але вкладиші до колінвалу бігом прилипнуть
не факт :D
axel писав: Мені було достатньо побачити як япошки рівняли відбійник на Нордшляйфе
вапщє не аргумент :p нова траса для них, непрвикли, не вкатали ще нормально...

і так, для затравки, як кажете, реально чи нє? хто вгадає?

andriy320e30
Ім'я:andriy
Дякував (ла): 20 рази
Подякували: 15 рази
Контактна інформація:

Повідомлення andriy320e30 » Чет, 28 лютого 2013, 23:43

на гарету 3076 вполнє.ше цікаво на надув виходить на 6000об.короче 6000-9000об робочий діапазон ну а з низу вона спить :)
Востаннє редагувалось Чет, 28 лютого 2013, 23:46 користувачем andriy320e30, всього редагувалось 1 раз.
TURBO -POWER

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей