ти скажи то нормально коли тріскає плата запобіжників сама по собі .такі недоробки мають на заводі усувати тож не вазFobos писав: А твоя ненависть до фордів пояснюється просто твоїм обмеженим світоглядом на речі,
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Японці чи Німці
- andriy320e30
- Ім'я:andriy
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 20 рази
- Подякували: 15 рази
- Контактна інформація:
TURBO -POWER
- andriy320e30
- Контактна інформація:
Re: Японці чи Німці
а фари як знімаються в ескорта 85 або бампер передній в мондео 96 року .непробувавandriy320e30 писав:ти скажи то нормально коли тріскає плата запобіжників сама по собі .такі недоробки мають на заводі усувати тож не вазFobos писав: А твоя ненависть до фордів пояснюється просто твоїм обмеженим світоглядом на речі,

TURBO -POWER
- Fobos
- Рятівник форуму
- Ім'я:Юра
- Дякував (ла): 138 рази
- Подякували: 9 рази
- Контактна інформація:
andriy320e30, ну так виходить треба мені сидіти і бакланити беху, зе те, що там напчікали електроніки і ніхто неможе розібратись? Я от маю багато справ з фордами, і ніколи не помічав якихось глобальних проблем у марки, бачив убіті екземпляри яким я дивувався як вони пересуваються, так само бачив доглянуті моделі 70х років, які дадуть фору більшості сучасних потрьопаних іномарок, бачив гнилі наскрізь бмв і ауді, вбиті беховські мотори (дуже багато) і що тепер?
Ford?
- andriy320e30
- Контактна інформація:
та я не прославляю . я тобі можу багато болячок їхніх сказати але сама конструкція машини дуже проста все зроблено з розумом як і в японців .ше тільки французи через жо-у зробленіFobos писав: змирись з тим і прославляй БМВ 80х років![]()
TURBO -POWER
- andriy320e30
- Контактна інформація:
так я про конструкцію говорю а не про станFobos писав: бачив гнилі наскрізь бмв і ауді, вбиті беховські мотори (дуже багато) і що тепер?
- Контактна інформація:
Ну фари, ну бувають конструктивні недосконалості, але ж то не порок якийсь, та знімав я фари на ескортах і мондео, фієстах і фокусах. Куліса дурна, погоджуюсь, як у запорожця, але ж сучасніші моделі були з тросовою системою і все там в порядку. Про простоту конструкцій на форд непотрібно наїжджати, у любої моделі любої марки є недоліки, навіть наводити не буду, бо скрізь їх купа, а якщо ще згадати про французькі машини.... оооо так то взагалі не машини получаться, бо там щоб лампочку замінити треба колесо зняти в мегані і через болото руку пхати. А стосовно плати запобіжників, якби то був глобальний брак, то я б і не тіьки вже чули б про це, а одиночні випадки бувають, так само як на бмв китайці блоки управління робять, також не без грішка, правда?andriy320e30 писав:а фари як знімаються в ескорта 85 або бампер передній в мондео 96 року .непробувавandriy320e30 писав:ти скажи то нормально коли тріскає плата запобіжників сама по собі .такі недоробки мають на заводі усувати тож не вазFobos писав: А твоя ненависть до фордів пояснюється просто твоїм обмеженим світоглядом на речі,а куліса коробки передач в ескорта то [цензура] я ж не просто так їх нелюблю. вони мені нервів зїли свою конструкцією
Ford?
- andriy320e30
- Контактна інформація:
так я і сам бакланю шо ті нові напхали і ніхто неможе розібратись -в нас у львові точноFobos писав: , що там напчікали електроніки і ніхто неможе розібратись?
TURBO -POWER
- andriy320e30
- Контактна інформація:
ну точно не в старих .про нові незнаю але заводи можуть бути і в китаїFobos писав: так само як на бмв китайці блоки управління робять, також не без грішка, правда?
TURBO -POWER
- axel
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Проблема не в бабініFobos писав: у мене у знайомого бмв Е60 ніхто дупля не міг дати, чого чек горить,

bmw-club.lviv.ua
- Fobos
- Рятівник форуму
- Контактна інформація:
andriy320e30, ти мені нагадуєш одного чувака з шиномонтажа, який на форд колесо прикручував, а там шпильки, так він попасти не міг, сидів і бормотів: "б%я, форд, понапридумують шпильок, с%ка той форд..." і далі в тому ж дусі.
Ford?
- Fobos
- Рятівник форуму
- Контактна інформація:
До речі в бабіні скоріш за все то не працювала одна катушка, але ціна її не викликала бажання експерементуватиaxel писав: Проблема не в бабіні
Ford?
- axel
Fobos, Катушки на сьогоднішній день прекрасно діагностуються, куди ж Ви її возили що майстри не могли зловити цієї проблеми?
bmw-club.lviv.ua
- andriy320e30
- Контактна інформація:
я тільки говорю про мої випадки ага ше скорпіо2 ну там повна програма .неспорю може тепер форди краще роблять треба спитатися майстрів на сервісахFobos писав: понапридумують шпильок, с%ка той форд..." і далі в тому ж дусі.
TURBO -POWER
- pavlolvov
- Ім'я:Пашка (борода)
- Номер:21013
- Контактна інформація:
міцик кольт таж фігняFobos писав: лампочку замінити треба колесо зняти в мегані і через болото руку пхати
субаро форік с\у фари
а раз міняли на якомусь жипі

відро болтиків 2відра затрасок і це тільки бампер а ще фару зняти

Fobos, дуде часто стикаюсь ( не в обіду ) з фюженами чесно це не машина а фляк , постійні проблеми з передніми стойками (колеса як в татри) ітд, можливо модель просто така ! Я незнаю чого ви гиркаєтесь але машини з погляду майстра всі геморойні і кожна по своєму, в кожної є якісь неприємні недочьоти і проблеми !
Жінка колись мені каже яку б машину ти хотів собі купити замість Вазонка ?
відповідь- якщо з точки зору автомеханіка то -ніяку , поперше ремонт ,вартість запчастин і наші дороги!!!

2101-1.5гп4.44МПСЗ MAYAv2r4,дад,2комутатора,статика,60-2,кат2111,карб053
БК2"www"Bluetooth
БК2"www"Bluetooth
- Fobos
- Рятівник форуму
- Контактна інформація:
axel, я на тій виварці їздив один раз і послухав багато відгуків :) Після візиту на христину результатів не було з першого разу, але і так тої машини вже нема, нема машини - нема проблем
andriy320e30, колись мій друг працював на сервісі, робив глушники, після декількох рено він сказав старшому: "давайте не будемо взагалі тих французів брати, бо то ужас" на що той відповів: "Сергій, ми професіонали, для нас не має бути випадків з якими ми не справимось, а відмовлятись і бакланити машину клієнта то для дяді Васі в гаражі" Тому не опускайся до рівня дяді гаражного і чувака який не може колесо на шпильки посадити.

andriy320e30, колись мій друг працював на сервісі, робив глушники, після декількох рено він сказав старшому: "давайте не будемо взагалі тих французів брати, бо то ужас" на що той відповів: "Сергій, ми професіонали, для нас не має бути випадків з якими ми не справимось, а відмовлятись і бакланити машину клієнта то для дяді Васі в гаражі" Тому не опускайся до рівня дяді гаражного і чувака який не може колесо на шпильки посадити.
Ford?
- andriy320e30
- Контактна інформація:
я і невідмовляюсь .роблю їх через силу але роблюFobos писав: а відмовлятись і бакланити машину клієнта то для дяді Васі в гаражі" Тому не опускайся до рівня дяді гаражного і чувака який не може колесо на шпильки посадити.

TURBO -POWER
- andriy320e30
- Контактна інформація:
ну а якщо не враховувати вартість зч і дороги то які машини нормально зроблені ?pavlolvov писав: якщо з точки зору автомеханіка то -ніяку , поперше ремонт ,вартість запчастин і наші дороги!!!тому і далі товчу жигуля.
TURBO -POWER
- andriy320e30
- Контактна інформація:
про жигуль ти правий .якщо кожен день товкти по тих ямах на роботу то я б сам ше жигуля собі купив а то їду на свої аж серце болитьpavlolvov писав: тому і далі товчу жигуля.

Востаннє редагувалось Суб, 23 лютого 2013, 01:05 користувачем andriy320e30, всього редагувалось 1 раз.
TURBO -POWER
- pavlolvov
- Ім'я:Пашка (борода)
- Номер:21013
- Контактна інформація:
andriy320e30, чесно скажу японці -корейці мені лежать більше до рук! всеодно так неправильно казати модель-моделі рознь так само як виробник -виробнику. майстер любить простіше і де більше доступу ! до прикладу соьгодні приїхав лехус 5600-чи 5800 та лодка ве-образна лямду поміняти так вона там в такій (місці ) руку незапхнеш! я розумію що забугром по регламенту вони тобі мотор скинуть шоб її поміняти алеж наші люди цього нерозуміють він її оком бачить і каже -так он вона шо її там міняти
так навідь ключ на неї поставити важко а відкрутити я вже мовчу!

мені особисто подобається хюндай гренджер і його попередник XG30 я на них довго їздив машини бомба і зч недорогі! а з простих сід, церато , І30 і ше парочка!andriy320e30 писав: ну а якщо не враховувати вартість зч і дороги то які машини нормально зроблені ?
2101-1.5гп4.44МПСЗ MAYAv2r4,дад,2комутатора,статика,60-2,кат2111,карб053
БК2"www"Bluetooth
БК2"www"Bluetooth
- AnGeL
- Ім'я:Остап
- Дякував (ла): 28 рази
- Подякували: 29 рази
доречі, той кіа сід, що маю змогу наблюдати в сестри, так, там в них всіх проблеми з ходовою, товкли ззаду аморти, замінили, все гуд, ті браковані були, а от тепер зпереду шось товче, і знов думати гадати шо то, чи опорні, чи тоже стойки... а так, то крім того машина гуд, відкрити капот то там місця багато, знизу підрамник великий, шарові всі окремо міняються, ззаду трохи багато ричагій, але шоб зняти стойку то 3 болта всього відкрутити треба було... машина реально простенька.... і салон просторий дуже...
Хондоводи настільки сурові....