а чим електротранспорт гірший/кращий за автобус ?Fobos писав: Для них є електротранспорт.
Чому звичайний міський автобус має бути привілеєм для багатих ?
Чому в тролейбусі я купую білет, а в автобусі даю хабаря шоферу ? :)
Чому не планується створення комунальної служби по типу Львівелектротранс (за союзу так ніби було, в німців так є) ? нема грошей чи як ? я шось навіть розмов таких нечув..
для дотації комунального транспорту якусь частину грошей можна частково отримувати і від автомобілістів :) місто ж в теорії хоче боротися з парковками в центрі , звільнитися від пробок ? в тариф на парковки в центрі можна сміло закласти якийсь відсоток на дотацію комунального транспорту. а то от під універом вже на клумбі паркуються, перед входом в оперний помню парковка була )) хочеш понтів то тре башляти багато грошей за годину парковки в самому центрі.
от якщо автобуси будуть атлічно їздити і з мінімальним комфортом (а не так шо заліз в свіжій напрасованій сорочці, а виліз у вонючій і пожмаканій

ну і назад з міленіума їхав на ТАКСІ (міленіум, дорошенка, гвардійська, стрийська, рубчака) ))) ціна питання 35 грн. оптимальне. 4 людей нас їхало. грубо по 8.5 з людини і то вночі в 4 ранку. але це ж таксі.. там влазить всього 4 людей, а не 30-40 як в якусь звичайну маршрутку.. і чомусь таксістам вигідно..
ну ще мене нервує що якось задофіга пільговиків з посвідченнями. вважаю що платити мають всі, ну крім дітей до 6 років.