Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Такий ефект спостерігається в зоні максимального крутного моменту. В кожній машині він індивідуальний. В 08 помоєму на 3400-3600.BOXER писав:Найменший розхід палива і взагалі знос двигуна спостерігається при їзді на 3000 об.
ну так я згіднийBOXER писав:до 5000, але шоб часто... Не для стоку то діло!
ти що прікалуєшся? Там 8-ка мальована, бита, нібойсь всьо шо мальувалось було гниле і коштує далеко не найдешевше за інші 8-ки того ж року...Kardan писав:Breaker, Бери 08 та шо тут продається, за таку ціну мало шо знайдеш
в мене на швидкості 110 вже 4000-4500 обороти, блін... хз...Nazarik писав:Breaker, Ну якщо його крутити в холосту то він і закипить а то що тобі сказали старші дядьки то не слухай їх :) вони привикли до обережності
Breaker писав:+ візуально не дивиться + коротке крило
При 110км. 4000 в мене при таких оборотах машина тільки оживаєBreaker писав:в мене на швидкості 110 вже 4000-4500 обороти, блін... хз...
vovka писав:Breaker писав:+ візуально не дивиться + коротке крило... і титанів нема і нетонована напевно.. вот халепа.. нємашина :))))
Як ти хочеш з 89-92 років яка б не була зовсім бита, зовсім ніде не підмальована, і ще й з довгим крилом ? Ентузіастів-тюнінгістів з лишніми грошима щоб міняти крила, капот, фарбувати то всьо - я думаю не так багато.. А раз міняли то в 90% випадків на то була причина.
І правильноFobos писав:Бачу тема перейшла із вибору між 2106 і 2108, в тему яку 2108 краще брати
дядько я свій мотор до 6500 кручу,а 5000 це в мене робочі обороти по місту,при чому серйозних доробок немаBreaker писав:я точно не впевнений, але ще я думаю що стоковий мотор в 2106 з двіжком 1.3(як в мене), при оборотах вищих за 4000 перегрівається, це показує датчик температури... казали мені "старші дядьки" шоб я так немутив Хоча в мене з охолоджуванням все гуд (стоїть новий радіатор і тосол в нормі)
Чого ти причіпився до тої педалі газу? От у мого знайомого недавно на пассаті Б3 відвалилась педаль, також пів машини розібрав, то що він гірше від вісімки? А у тебе ще тросік щеплення ніколи в дорозі не трічскав? Я не мав ні одної ні іншої машини, але я багато їздив і на одній і на другій, в плані комфорту мені 2106 більше подобається, я спілкувався з дуже багатьма власниками тих машин тому у мене і склалась така думка про ці машиниvovka писав:І правильноFobos писав:Бачу тема перейшла із вибору між 2106 і 2108, в тему яку 2108 краще брати![]()
По темі.
Вот в сусідній темі навіть лєвий тросік газу на шосі поміняти тяжко без зняття мотору, на 08 таких проблем в принципі нема і небуде
Fobos, ти тут даєш такі коментарі зі знанням справи.. А таке просте питання. Ти був власником 2106 чи 2108 ? Нетак щоб колеги дали покататися.. А іменно позаправляв би сам, поремонтував, покатався би рік-два..
За 4 роки ніразуFobos писав:А у тебе ще тросік щеплення ніколи в дорозі не трічскав?
Зрозуміло.Fobos писав:Я не мав ні одної ні іншої машини, але я багато їздив і на одній і на другій, в плані комфорту мені 2106 більше подобається, я спілкувався з дуже багатьма власниками тих машин тому у мене і склалась така думка про ці машини
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 17 гостей