Pier писав: Людина для того тут питається, що не їхати до електрика + навчитися чогось самому.
все правильно сказав, сам хочу зробити ...
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Pier писав: Людина для того тут питається, що не їхати до електрика + навчитися чогось самому.
плюс 1. 3дня = 72год. 72*0,2=14,4А. Живий акум так би скоро не сів.torba писав: значить так !!!! 200 миламп це не так и багато щоб посадити акб за 3 дня !!! висновок - акб 90%
історія знає такі АКБ, які за пів року вмирали, і вольтаж не був показникомhsr007 писав: Це не АКБ, йому ще 2 роки навіть нема
+ врахуйте понижену температуру (швидше розряджається акум)Tarik писав: Живий акум так би скоро не сів.
цього вистачає щоб не крутити стартер.Tarik писав: 72*0,2=14,4А
Pier писав: Якщо є надія, що акум таки живий, значить шукати навантаження. Також не слід виключати варіант поганого-нового акума, лишити акум на 3-4 доби, зі знятою клемою - і після перевірити чи сам акум здоровий (є випадки що нові і погані)
ну навіть якшо акум 45Ач, то 30А в ньому залишиться, то чо не кртуне? Я так розмишляю...hsr007 писав: Tarik написав:
72*0,2=14,4А
цього вистачає щоб не крутити стартер.
1. поламаємо, а потім перемонтуємоtorba писав: дружно тут машину поламаєм да ???
А як клему зніме на ніч - все буде працювати зашибісьМалий писав: Він як запобіжник витягне то буде те саме що і без того блока - "блок контрольных ламп бортовой системы контроля" ... Сигналка не буде коректно працювати...
Генератор відєднав, стало все ок!Коля писав:попробуй відєднай генератор якщо непоможе приїжай порішаєм
це саме простіше рішення, я хочу зробити нормально!!!kapi писав: рубільник на гєну
Pier писав: torba написав:
дальше тобі до електрика......
Фраза вибила!
Людина для того тут питається, що не їхати до електрика + навчитися чогось самому.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей