Дайджест автомобільних новин

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
ОККО
MAECTP0
Ім'я:Василь
Стать:чоловік
Дякував (ла): 29 рази
Подякували: 7 рази
Контактна інформація:
Re: ОККО

Повідомлення MAECTP0 » Сер, 07 листопада 2012, 18:46

а Земля так не вистигне раніше часу якщо з неї ше й тепло забирати?
"Найкраща колискова - звук двигуна, що працює" (с) BoomBox

AndReikO
Ім'я:Андрій
Дякував (ла): 5 рази
Подякували: 1 раз

Повідомлення AndReikO » Сер, 07 листопада 2012, 18:58

ОККО писав:На АЗК «ОККО» впроваджують новітні енергоощадні технології
Зображення
5 листопада у мережі «ОККО» відкрився новий трасовий автозаправний комплекс у селі Рясна-Руська поблизу Львова. Його особливістю є те, що для обігріву чи кондиціонування магазину на АЗК, а також для забезпечення заправного комплексу гарячою водою використовується спеціальний тепловий насос марки Heliotherm, чия дія базується на тому, що він відбирає температуру з глибинних пластів грунту й перетворює її в теплову енергію.
Зокрема, на АЗК у Рясній-Руській пробурено 10 свердловин, кожна 84 метри завглибшки, в які опущено спеціальні зонди для відбору тепла грунту. Насос сконструйований таким чином, що взимку здатен обігрівати приміщення, а влітку навпаки – охолоджувати його. При цьому він споживає на 75% електроенергії менше, аніж потрібно було б використати на обігрів чи кондиціонування традиційним способом.
Фотографії нового АЗК.
Сьогодні на цій новій АЗК заправлявся і стався досить неприємний казус: розраховувався Окко-кард, і термінал через невідомі обставини невидадав чек, через що потрібно було чекати пів години :angry поки оператор обдзвонить всі можливі служби підтримки і розрулить ситуацію :D . Також персонал трохи нарікав на те, що заправка працює всьо 2 дні, а вже досить багато було проблем з глюками на обладнанні.
Оскільки передімною всі дуже вибачалися за даний інцидент, прошу скагрою це не вважати, а просто візьміть мої слова до уваги перед відкриттям нових АЗК і досконаліше перевіряйте об'єкти перед запуском :)
П.С Також був би непроти в якості невеличкої компенсації отримати контактні дані стажера на ім'я Софія :oops :D :D :D

cat-yellow
Ім'я:Михайло
Дякував (ла): 222 рази
Подякували: 72 рази

Повідомлення cat-yellow » Сер, 07 листопада 2012, 19:51

AndReikO писав: П.С Також був би непроти в якості невеличкої компенсації отримати контактні дані стажера на ім'я Софія :oops :D :D :D

ух шайтан :D

AndReikO, то це ти мабуть спеціально, приїхав, подивився, шо там Стажор з файними даними, захотів контактних, поїхав, найшов їхній кабель зв"язку, рубанув, шоб на блюдечку контактні дані дали :) :D :D :facepalm :shout

AndReikO

Повідомлення AndReikO » Сер, 07 листопада 2012, 21:57

cat-yellow писав:
AndReikO писав: П.С Також був би непроти в якості невеличкої компенсації отримати контактні дані стажера на ім'я Софія :oops :D :D :D

AndReikO, то це ти мабуть спеціально, приїхав, подивився, шо там Стажор з файними даними, захотів контактних, поїхав, найшов їхній кабель зв"язку, рубанув, шоб на блюдечку контактні дані дали :) :D :D :facepalm :shout
не пали кантору :ninja нiхто небачив :D

Igor_Lviv
Ім'я:Igor
Дякував (ла): 0
Подякували: 0

Повідомлення Igor_Lviv » Сер, 07 листопада 2012, 22:44

cat-yellow писав:
Ти не поняв! То така прихована реклама заправки! Завтра пів Тюнінг Клубу поїде туди заправлятись! :D

ROVA
Номер:ВС....ВВ
Подякували: 3 рази
Контактна інформація:

Повідомлення ROVA » Сер, 07 листопада 2012, 22:50

Igor_Lviv писав: То така прихована реклама заправки! Завтра пів Тюнінг Клубу поїде туди заправлятись!
і я так подумав.

Ще б для реклами написали, що бензин покищо "якісний" - типу "на честь відкриття" , не багато, хоча б перші залиті кілька-сот літрів у сховищах -- то черги точно були б забезпечені.

Igor_Lviv
Ім'я:Igor

Повідомлення Igor_Lviv » Сер, 07 листопада 2012, 23:05

ROVA писав:Ще б для реклами написали, що бензин покищо "якісний" - типу "на честь відкриття" , не багато, хоча б перші залиті кілька-сот літрів у сховищах -- то черги точно були б забезпечені.
Бензин - то фігня. Він у нас всюди х... ороший.
А от Софія - є не на кожній заправці!

ROVA
Номер:ВС....ВВ
Подякували: 3 рази
Контактна інформація:

Повідомлення ROVA » Сер, 07 листопада 2012, 23:16

Igor_Lviv писав: А от Софія - є не на кожній заправці!
Може вийти так що і нема , придумають історію про те як Софія продовжила стажування на якійсь із інших недавновідкритих заправок ---- так невже почнеться масовий пошук ???
Тепер я згадав як на свіжовідкритій заправці біля Солонки на запитання "які в вас акціїї на честь відкриття? почув - "посмішка оператора".
на бейджик не подивився, але може то та сама Софія.

AndReikO

Повідомлення AndReikO » Чет, 08 листопада 2012, 07:54

Igor_Lviv, ROVA :facepalm :facepalm :facepalm

mathst
Ім'я:Степан
Подякували: 18 рази

Повідомлення mathst » Чет, 08 листопада 2012, 09:56

Недавно оцінив Вашу АЗС, що за Солонкою. Сервіс прости :thumbup
Молодці. Особливо класні WC

ОККО
Контактна інформація:

Повідомлення ОККО » Чет, 08 листопада 2012, 11:26

Зображення
У період з 1 листопада по 31 грудня 2012 року запрошуємо Вас скористатися карткою FISHKA у мережі магазинів «АЛЛО» та отримати бездоганний рівень обслуговування кваліфікованими консультантами, широкий асортимент продукції від світових лідерів, гарантовану якість та БАЛИ за Ваші покупки на картку FISHKA.
Пристрої: 3 бали за 1 гривню
Аксесуари: 5 балів за 1 гривню
Унікальна пропозиція для учасників Програми FISHKA у магазинах «АЛЛО»!
До 30 листопада 2012 року отримуйте МИТТЄВУ ЗНИЖКУ до 25% та 3 бали за кожну гривню на картку FISHKA за покупки АКЦІЙНИХ МОДЕЛЕЙ планшетів і ноутбуків!
Більше інформації тут.

Orrrk
Ім'я:Орест
Номер:5620

Повідомлення Orrrk » Чет, 08 листопада 2012, 11:30

В селі П'ятничани яма практично на всю ширину вїзду, і чуть меньша але набагато глибша при виїзді з заправки. Буваю там через день, і задовбали там ями.

Enter
Дякував (ла): 6 рази
Подякували: 2 рази

Повідомлення Enter » Чет, 08 листопада 2012, 11:31

Orrrk, я вже писав, я там як залетів на шаидкості, думав колеса залишу

ОККО
Контактна інформація:

Повідомлення ОККО » Чет, 08 листопада 2012, 12:55

MAECTP0 писав:а Земля так не вистигне раніше часу якщо з неї ше й тепло забирати?
Оскільки я не геолог, то можу лише припускати, що не вистигне. Адже 10 свердловин навіть в локальному плані занадто мізерні для зміни масштабних процесів, що проходять під землею. Крім того ця технологія застосовується по всьому світу досить тривалий час і має всі необхідні сертифікати та дозволи.

AndReikO, дякуємо, обов'язково врахуємо. А от з контактами Софії, то вже Вам доведеться особисто в неї взнавати :)
mathst писав:Недавно оцінив Вашу АЗС, що за Солонкою. Сервіс прости :thumbup
Молодці. Особливо класні WC
Дякуємо! Завжди раді Вас бачити! :hi

Orrrk, Enter, Щодо АЗС в с. П'ятничани я передав інформацію про ту яму. Чекаю на відповідь експлуатаційної служби.

Kost

Повідомлення Kost » Чет, 08 листопада 2012, 13:31

ОККО, на сихові десь планується газ? бо треба їхати або на пасічну або на наукову, на сихові ніде нема(
на зеленій вроді як мав бути, але ніколи нема(
ЖИЗНЬ це є вєщь яка вася ніхто не поймe цієї вєщі і цю вєщь тяжко поняти ...

Maniak716
Ім'я:Петро
Дякував (ла): 1 раз

Повідомлення Maniak716 » Чет, 08 листопада 2012, 15:02

ОККО писав: Maniak716 написав:ОККО, чорт з ними з тими хотдогами...Мене більше мучить питання на рахунок газу. Якщо з недоливом пального на попередніх сторінках було все пояснено, та і я з тим не стикався ні у вас ні на іншиз заправках, то на рахунок газу ще тема не вспливала.І так, чи можливо в балон припустимо обємом 40л заправити >40л газу???OKurylyshyn все правильно відповів. Дійсно факторів багато впливає.
добре... тоді при яких "факторах" в 40літровий балон впихнеться 45л газу????? ну хочаб приблизні фактори вкажіть ;)

ОККО
Контактна інформація:

Повідомлення ОККО » Чет, 08 листопада 2012, 18:11

Kost писав:ОККО, на сихові десь планується газ?
Наразі по новій заправці цієї інформації ще немає.
Maniak716 писав:добре... тоді при яких "факторах" в 40літровий балон впихнеться 45л газу????? ну хочаб приблизні фактори вкажіть ;)
Якщо балон дійсно 40 літровий, то ніяк. У 40 л-му балоні по всіх існуючих нормах має міститися 85% газу скрапленого пропан-бутану. Решта простору не буде порожня. Там буде парова фаза. У закритій посудині (балоні) газ скраплений являє собою двохфазну систему: рідку та парову. У відповідності до ДСТУ 320.00149943.016-2000 максимальний коефіцієнт наповнення посудин, що працюють під тиском становить 0,85 для наземних та 0.9 підземних. Отже по нормі у 40л-му балоні має поміститися 34-35 л. Звичайно, можна "набити" і більше, але ніяк не 45 л. У нормальних умовах у 40 л балоні має бути десь біля 14 кг газу. А коли ви їдете у авто, відбувається випаровування газу: і з одного 1 кг скрапленого газу 1,9 л отримуємо 500 л газу. Вага скрапленого газу у балоні 40 л у залежності від складу газу різна.

На якій заправці і коли Вам стільки заправили? (в таких випадках краще одразу дзвонити на гарячу лінію 0 800 501 101).

Kost

Повідомлення Kost » Чет, 08 листопада 2012, 18:22

ОККО писав: Наразі по новій заправці цієї інформації ще немає.
а на зеленій буде газ? бо колонка є і на ціннику тому є, але пише 0.00 і ніколи нема в наявності..
ЖИЗНЬ це є вєщь яка вася ніхто не поймe цієї вєщі і цю вєщь тяжко поняти ...

pikach00
Дякував (ла): 87 рази
Подякували: 35 рази

Повідомлення pikach00 » Чет, 08 листопада 2012, 18:23

Джетту вже хтось виграв? Чи як завжди развод? :D

LEgEnDA
Тюнінг клуб
Ім'я:Саня
Контактна інформація:

Повідомлення LEgEnDA » Чет, 08 листопада 2012, 18:30

Kost писав: а на зеленій буде газ? бо колонка є і на ціннику тому є, але пише 0.00 і ніколи нема в наявності..
+1
Приходиться тулити аж на пасічну, або на газовик

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей