Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ОККО
- AndReikO
- Ім'я:Андрій
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 5 рази
- Подякували: 1 раз
Re: ОККО
Сьогодні на цій новій АЗК заправлявся і стався досить неприємний казус: розраховувався Окко-кард, і термінал через невідомі обставини невидадав чек, через що потрібно було чекати пів годиниОККО писав:На АЗК «ОККО» впроваджують новітні енергоощадні технології
5 листопада у мережі «ОККО» відкрився новий трасовий автозаправний комплекс у селі Рясна-Руська поблизу Львова. Його особливістю є те, що для обігріву чи кондиціонування магазину на АЗК, а також для забезпечення заправного комплексу гарячою водою використовується спеціальний тепловий насос марки Heliotherm, чия дія базується на тому, що він відбирає температуру з глибинних пластів грунту й перетворює її в теплову енергію.
Зокрема, на АЗК у Рясній-Руській пробурено 10 свердловин, кожна 84 метри завглибшки, в які опущено спеціальні зонди для відбору тепла грунту. Насос сконструйований таким чином, що взимку здатен обігрівати приміщення, а влітку навпаки – охолоджувати його. При цьому він споживає на 75% електроенергії менше, аніж потрібно було б використати на обігрів чи кондиціонування традиційним способом.
Фотографії нового АЗК.

Оскільки передімною всі дуже вибачалися за даний інцидент, прошу скагрою це не вважати, а просто візьміть мої слова до уваги перед відкриттям нових АЗК і досконаліше перевіряйте об'єкти перед запуском :)
П.С Також був би непроти в якості невеличкої компенсації отримати контактні дані стажера на ім'я Софія

- cat-yellow
- Ім'я:Михайло
- Дякував (ла): 222 рази
- Подякували: 72 рази
AndReikO писав: П.С Також був би непроти в якості невеличкої компенсації отримати контактні дані стажера на ім'я Софія![]()
![]()
![]()
ух шайтан

AndReikO, то це ти мабуть спеціально, приїхав, подивився, шо там Стажор з файними даними, захотів контактних, поїхав, найшов їхній кабель зв"язку, рубанув, шоб на блюдечку контактні дані дали :)

- AndReikO
- Дякував (ла): 5 рази
- Подякували: 1 раз
не пали канторуcat-yellow писав:AndReikO писав: П.С Також був би непроти в якості невеличкої компенсації отримати контактні дані стажера на ім'я Софія![]()
![]()
![]()
ух шайтан![]()
AndReikO, то це ти мабуть спеціально, приїхав, подивився, шо там Стажор з файними даними, захотів контактних, поїхав, найшов їхній кабель зв"язку, рубанув, шоб на блюдечку контактні дані дали :)![]()
![]()
![]()

- Igor_Lviv
- Ім'я:Igor
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Ти не поняв! То така прихована реклама заправки! Завтра пів Тюнінг Клубу поїде туди заправлятись!cat-yellow писав:ух шайтанAndReikO писав: П.С Також був би непроти в якості невеличкої компенсації отримати контактні дані стажера на ім'я Софія![]()
![]()
![]()
![]()
AndReikO, то це ти мабуть спеціально, приїхав, подивився, шо там Стажор з файними даними, захотів контактних, поїхав, найшов їхній кабель зв"язку, рубанув, шоб на блюдечку контактні дані дали :)![]()
![]()
![]()

- ROVA
- Ім'я:Василь
- Номер:ВС....ВВ
- Подякували: 3 рази
- Контактна інформація:
і я так подумав.Igor_Lviv писав: То така прихована реклама заправки! Завтра пів Тюнінг Клубу поїде туди заправлятись!
Ще б для реклами написали, що бензин покищо "якісний" - типу "на честь відкриття" , не багато, хоча б перші залиті кілька-сот літрів у сховищах -- то черги точно були б забезпечені.
- Igor_Lviv
- Ім'я:Igor
Бензин - то фігня. Він у нас всюди х... ороший.ROVA писав:Ще б для реклами написали, що бензин покищо "якісний" - типу "на честь відкриття" , не багато, хоча б перші залиті кілька-сот літрів у сховищах -- то черги точно були б забезпечені.
А от Софія - є не на кожній заправці!
- ROVA
- Ім'я:Василь
- Номер:ВС....ВВ
- Подякували: 3 рази
- Контактна інформація:
Може вийти так що і нема , придумають історію про те як Софія продовжила стажування на якійсь із інших недавновідкритих заправок ---- так невже почнеться масовий пошук ???Igor_Lviv писав: А от Софія - є не на кожній заправці!
Тепер я згадав як на свіжовідкритій заправці біля Солонки на запитання "які в вас акціїї на честь відкриття? почув - "посмішка оператора".
на бейджик не подивився, але може то та сама Софія.
- ОККО
- Контактна інформація:

У період з 1 листопада по 31 грудня 2012 року запрошуємо Вас скористатися карткою FISHKA у мережі магазинів «АЛЛО» та отримати бездоганний рівень обслуговування кваліфікованими консультантами, широкий асортимент продукції від світових лідерів, гарантовану якість та БАЛИ за Ваші покупки на картку FISHKA.
Пристрої: 3 бали за 1 гривню
Аксесуари: 5 балів за 1 гривню
Унікальна пропозиція для учасників Програми FISHKA у магазинах «АЛЛО»!
До 30 листопада 2012 року отримуйте МИТТЄВУ ЗНИЖКУ до 25% та 3 бали за кожну гривню на картку FISHKA за покупки АКЦІЙНИХ МОДЕЛЕЙ планшетів і ноутбуків!
Більше інформації тут.
- Orrrk
- Ім'я:Орест
- Номер:5620
В селі П'ятничани яма практично на всю ширину вїзду, і чуть меньша але набагато глибша при виїзді з заправки. Буваю там через день, і задовбали там ями.
- ОККО
- Контактна інформація:
Оскільки я не геолог, то можу лише припускати, що не вистигне. Адже 10 свердловин навіть в локальному плані занадто мізерні для зміни масштабних процесів, що проходять під землею. Крім того ця технологія застосовується по всьому світу досить тривалий час і має всі необхідні сертифікати та дозволи.MAECTP0 писав:а Земля так не вистигне раніше часу якщо з неї ше й тепло забирати?
AndReikO, дякуємо, обов'язково врахуємо. А от з контактами Софії, то вже Вам доведеться особисто в неї взнавати :)
Дякуємо! Завжди раді Вас бачити!mathst писав:Недавно оцінив Вашу АЗС, що за Солонкою. Сервіс прости![]()
Молодці. Особливо класні WC

Orrrk, Enter, Щодо АЗС в с. П'ятничани я передав інформацію про ту яму. Чекаю на відповідь експлуатаційної служби.
-
ОККО, на сихові десь планується газ? бо треба їхати або на пасічну або на наукову, на сихові ніде нема(
на зеленій вроді як мав бути, але ніколи нема(
на зеленій вроді як мав бути, але ніколи нема(
ЖИЗНЬ це є вєщь яка вася ніхто не поймe цієї вєщі і цю вєщь тяжко поняти ...
- Maniak716
- Ім'я:Петро
- Дякував (ла): 1 раз
добре... тоді при яких "факторах" в 40літровий балон впихнеться 45л газу????? ну хочаб приблизні фактори вкажітьОККО писав: Maniak716 написав:ОККО, чорт з ними з тими хотдогами...Мене більше мучить питання на рахунок газу. Якщо з недоливом пального на попередніх сторінках було все пояснено, та і я з тим не стикався ні у вас ні на іншиз заправках, то на рахунок газу ще тема не вспливала.І так, чи можливо в балон припустимо обємом 40л заправити >40л газу???OKurylyshyn все правильно відповів. Дійсно факторів багато впливає.

- ОККО
- Контактна інформація:
Наразі по новій заправці цієї інформації ще немає.Kost писав:ОККО, на сихові десь планується газ?
Якщо балон дійсно 40 літровий, то ніяк. У 40 л-му балоні по всіх існуючих нормах має міститися 85% газу скрапленого пропан-бутану. Решта простору не буде порожня. Там буде парова фаза. У закритій посудині (балоні) газ скраплений являє собою двохфазну систему: рідку та парову. У відповідності до ДСТУ 320.00149943.016-2000 максимальний коефіцієнт наповнення посудин, що працюють під тиском становить 0,85 для наземних та 0.9 підземних. Отже по нормі у 40л-му балоні має поміститися 34-35 л. Звичайно, можна "набити" і більше, але ніяк не 45 л. У нормальних умовах у 40 л балоні має бути десь біля 14 кг газу. А коли ви їдете у авто, відбувається випаровування газу: і з одного 1 кг скрапленого газу 1,9 л отримуємо 500 л газу. Вага скрапленого газу у балоні 40 л у залежності від складу газу різна.Maniak716 писав:добре... тоді при яких "факторах" в 40літровий балон впихнеться 45л газу????? ну хочаб приблизні фактори вкажіть
На якій заправці і коли Вам стільки заправили? (в таких випадках краще одразу дзвонити на гарячу лінію 0 800 501 101).
-
а на зеленій буде газ? бо колонка є і на ціннику тому є, але пише 0.00 і ніколи нема в наявності..ОККО писав: Наразі по новій заправці цієї інформації ще немає.
ЖИЗНЬ це є вєщь яка вася ніхто не поймe цієї вєщі і цю вєщь тяжко поняти ...
- LEgEnDA
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Саня
- Контактна інформація:
+1Kost писав: а на зеленій буде газ? бо колонка є і на ціннику тому є, але пише 0.00 і ніколи нема в наявності..
Приходиться тулити аж на пасічну, або на газовик
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей