Дайджест автомобільних новин

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
ОККО
Igor_Lviv
Ім'я:Igor
Стать:чоловік
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Re: ОККО

Повідомлення Igor_Lviv » Вів, 06 листопада 2012, 22:14

OKurylyshyn писав: А тут детальнішше, звідки інформація?
З цінників на ОККО, де вони чемно пишуть походження пального.

OKurylyshyn
Ім'я:Олег

Повідомлення OKurylyshyn » Вів, 06 листопада 2012, 22:17

Igor_Lviv писав: З цінників на ОККО, де вони чемно пишуть походження пального.
Значит пишуть неправду, ти колись перепитай і скажи хай паспорт якості покажуть, там виробник вказаний.
Даю 100%, на ОККО не може бути ні каплі Долинського газу.

OKurylyshyn

Повідомлення OKurylyshyn » Вів, 06 листопада 2012, 22:20

Igor_Lviv,
Не сприйми на особистий рахунок нашу дискусію, просто я трошки більше знаю про зріджений газ і його доставку та формування ціни. Робота трохи з цим звязана.

Igor_Lviv

Повідомлення Igor_Lviv » Вів, 06 листопада 2012, 23:46

OKurylyshyn писав:Igor_Lviv,
Не сприйми на особистий рахунок нашу дискусію, просто я трошки більше знаю про зріджений газ і його доставку та формування ціни. Робота трохи з цим звязана.
Не вірю. Або вкрай неналежно працюєш. Або ще інше...
Поясни, будь ласка:

1. Питав про різницю в 50коп. в межах однієї області. До речі, те саме у нас в Бродах (6,15 проти 6,70). Причина - абсолютно не в транспорті, а в тому, що через 10км - Рівненська область, де газ по 5,80-6,10. Який ідіот брав би його по 6,70 на ОККО? Звідси і "акційне небачене зменшення транспортних витрат" і ціна 6,15.

2. Питав чому вилка цінника на газ по Україні від 5,20 до 6,70. При цьому, жодна географія впливу на це не має. http://agzs.info/price/

3. Питав чому за рік різко зменшились "транспортні" у Закарпатській області (з 6,70 до 6,10)? І якимось чином це виявилось пов'язаним з масовим відкриттям ЛПГ конкурентів.

4. З яких причин не вірити офіційним даним ОККО про походження їхнього газу? Чому вірити твоїм сьогоднішнім словам? В червні ти цю інформацію нормально сприймав, навіть пояснював, що все гаразд, так може бути:
shurkis: В четверг заправлялся газом на ОККО. На табличке с ценами было написано что производитель газа ТОВ "Укрнафта". Возможно ли это?
OKurylyshyn: Так, просто завод виробник належить компанії Укрнафта.

http://www.logan.in.ua/forum/viewtopic. ... 03#p332303
Сьогодні, так само "компетентно" пишеш, що цього не може бути! :shock

Одним словом, ти ні мене, ні мабуть нікого, не переконав ні в транспортних обрахунках, ні в компетенції, ні навіть в тому, що пишеш. Бо за місяць-два можеш писати протилежне.
Якось негарно. :surprised

MAECTP0
Ім'я:Василь
Дякував (ла): 29 рази
Подякували: 7 рази
Контактна інформація:

Повідомлення MAECTP0 » Сер, 07 листопада 2012, 07:53

RONDO, а що вашу соляру скажеш?
"Найкраща колискова - звук двигуна, що працює" (с) BoomBox

Tepez
Ім'я:Тарас

Повідомлення Tepez » Сер, 07 листопада 2012, 08:28

Igor_Lviv, шо бензовоз з нафтобази привіз то і лиємо в баки...нас ніхто не інформує чи то шось гірше чи ліпше...останнім часом наші постійні клієнти не скаржаться на якість бензу іменно на нашій заправці...

Igor_Lviv

Повідомлення Igor_Lviv » Сер, 07 листопада 2012, 08:36

Tepez писав:Igor_Lviv, шо бензовоз з нафтобази привіз то і лиємо в баки...нас ніхто не інформує чи то шось гірше чи ліпше...останнім часом наші постійні клієнти не скаржаться на якість бензу іменно на нашій заправці...
Колись давно, постійно заправлявся на ЖФЦ. Рік чи два. За цей час було десь зо 2-3 випадки, коли пістолетчик казав: "Сьогодні краще заправляйте 92-ий". Він же щось знав?!

Vusiko
Ім'я:Олексій
Дякував (ла): 3 рази
Подякували: 2 рази

Повідомлення Vusiko » Сер, 07 листопада 2012, 09:39

Tepez писав:Igor_Lviv, шо бензовоз з нафтобази привіз то і лиємо в баки...нас ніхто не інформує чи то шось гірше чи ліпше...останнім часом наші постійні клієнти не скаржаться на якість бензу іменно на нашій заправці...
я вже писав, перепробував 95 ОККО на більшості АЗС області, але тільки в Гамаліївці в Тепеза найкраща бензина де не стукають пальці. Хоча і там раз на місяць попадається бадяга. Щеб пофіксали трабл з тими хотдогами ціни б не було тій заплавці

OKurylyshyn

Повідомлення OKurylyshyn » Сер, 07 листопада 2012, 10:07

Igor_Lviv писав: 3. Питав чому за рік різко зменшились "транспортні" у Закарпатській області (з 6,70 до 6,10)? І якимось чином це виявилось пов'язаним з масовим відкриттям ЛПГ конкурентів.
До недавного часу в Закарпатті була одна велика ГНС, яка належить компанії Надєжда, по суті вони були монополістами в регіоні. А десь рік тому там появилась казахська фірма Петро Карбо Хем Мукачево, появилась здорова конкуренція.
Igor_Lviv писав: 4. З яких причин не вірити офіційним даним ОККО про походження їхнього газу? Чому вірити твоїм сьогоднішнім словам? В червні ти цю інформацію нормально сприймав, навіть пояснював, що все гаразд, так може бути:
shurkis: В четверг заправлялся газом на ОККО. На табличке с ценами было написано что производитель газа ТОВ "Укрнафта". Возможно ли это?
OKurylyshyn: Так, просто завод виробник належить компанії Укрнафта.
http://www.logan.in.ua/forum/viewtopic. ... 03#p332303
ТОВ Укрнафта це не означає що це Долинський ГПЗ. А Укрнафта це також завод в Гнідинцях, Качанівці, Бориславі.
Igor_Lviv писав: Бо за місяць-два можеш писати протилежне.
За місяць-два ситуація може помінятись і Долинський ГПЗ може почати продавати газ конкурентам.

ОККО
Контактна інформація:

Повідомлення ОККО » Сер, 07 листопада 2012, 10:29

Maniak716 писав:ОККО, чорт з ними з тими хотдогами...
Мене більше мучить питання на рахунок газу. Якщо з недоливом пального на попередніх сторінках було все пояснено, та і я з тим не стикався ні у вас ні на іншиз заправках, то на рахунок газу ще тема не вспливала.
І так, чи можливо в балон припустимо обємом 40л заправити >40л газу???
OKurylyshyn все правильно відповів. Дійсно факторів багато впливає.
На усіх АГЗП нашої компанії 1 раз на рік проводяться метрологічні повірки за участю державних інспекторів і 1 раз на три місяці проводяться не метрологічні повірки колонок для відпуску скрапленого газу. Всі повірки завіряються актами, які зберігаються на АЗК у документації по газу. Допустима похибка колонки (згідно з технічними характеристиками та Держстандартом) +- 1%
Повірки проводяться атестованим мірником і проводять їх представники сервісної організації "ЗАТ ЛПГ".
topper писав:Вже як мінімум 2 рази різні оператори на новій заправці в Зубрі не давали здачі, поки я не звернув уваги. На Пасічній те саме.
P.S.Чи 10,5 копійок не вважається за гроші?
Ми зробили зауваження операторам і попередили, що наступного разу при надходженні таких скарг будемо накладати штрафи за порушення стандартів обслуговування. Дуже перепрошуємо за ці інциденти та спричинені незручності.

Tepez
Ім'я:Тарас

Повідомлення Tepez » Сер, 07 листопада 2012, 11:31

Vusiko, то хібашо хот-доги в алямінуту перенисуть...але я вто сильно сумніваюся)

ОККО
Контактна інформація:

Повідомлення ОККО » Сер, 07 листопада 2012, 11:40

На АЗК «ОККО» впроваджують новітні енергоощадні технології
Зображення
5 листопада у мережі «ОККО» відкрився новий трасовий автозаправний комплекс у селі Рясна-Руська поблизу Львова. Його особливістю є те, що для обігріву чи кондиціонування магазину на АЗК, а також для забезпечення заправного комплексу гарячою водою використовується спеціальний тепловий насос марки Heliotherm, чия дія базується на тому, що він відбирає температуру з глибинних пластів грунту й перетворює її в теплову енергію.
Зокрема, на АЗК у Рясній-Руській пробурено 10 свердловин, кожна 84 метри завглибшки, в які опущено спеціальні зонди для відбору тепла грунту. Насос сконструйований таким чином, що взимку здатен обігрівати приміщення, а влітку навпаки – охолоджувати його. При цьому він споживає на 75% електроенергії менше, аніж потрібно було б використати на обігрів чи кондиціонування традиційним способом.
Фотографії нового АЗК.

pikach00
Дякував (ла): 87 рази
Подякували: 35 рази

Повідомлення pikach00 » Сер, 07 листопада 2012, 11:50

ОККО, true story, bro 8-)

Thug

Повідомлення Thug » Сер, 07 листопада 2012, 11:56

ОККО, а ота заправка, що на Сихові біля мосту будується, навпроти старої ОККО - теж ваша?

topper
Ім'я:Остап
Номер:0000
Дякував (ла): 175 рази
Подякували: 20 рази

Повідомлення topper » Сер, 07 листопада 2012, 12:00

ОККО, дякую! Вітаю з відкриттям заправки :beer ! А хто ці всі люди на фото? :shock
Жінка – як даішник: настрій зіпсує, гроші забере, і ще винним будеш :-)

Enter
Дякував (ла): 6 рази

Повідомлення Enter » Сер, 07 листопада 2012, 12:00

ОККО, АЗС в с. Пятничани. Невже не можна зробити нормальний заїзд і виїзд, я вчора вечером там чуть коліс не залишив. Після дощу, ям не видно, стоять калюжі :facepalm

Igor_Lviv

Повідомлення Igor_Lviv » Сер, 07 листопада 2012, 12:36

OKurylyshyn писав:ТОВ Укрнафта це не означає що це Долинський ГПЗ. А Укрнафта це також завод в Гнідинцях, Качанівці, Бориславі.
OKurylyshyn писав:Долинський газопереробний завод є властістю Коломойського (група Приват)...
а якщо зможеш в нього купити цей газ, то дай наводку як це зробити.
Говориш дурниці і сам не знаєш які.
Ага!.. То решта Укрнафти - не Коломойського і там купити можна? :D
При цьому, на АЗС ОККО пишуть: "Укрнафта (правда). м.Долина (брешуть)". Цікавий підхід. Між іншим, якщо брехати, то можна писати якийсь Кременчук, Росію, Азербайджан, Білорусь - тоді навіть легше ціну обґрунтувати.
Про те, що "експертні" згадки про інші заводи, до прикладу, Бориславсьий НПК "Галичина" до газу ніякого відношення не мають - я вже навіть згадувати не хочу.
Зайвий раз переконуюсь у "компетентності".

Чесно, таке враження, що працівник якогось "Газовика", яке цінову політику будує за формулою "ОККО мінус 1 коп" просто виправдовує свої 6,65-6,69 і сумує, що скоро ці часи припиняться, придумуючи на ходу всілякі небилиці про бази, заводи, які ніколи газу не виробляли і не зберігали.
OKurylyshyn писав:До недавного часу в Закарпатті була одна велика ГНС, яка належить компанії Надєжда, по суті вони були монополістами в регіоні. А десь рік тому там появилась казахська фірма Петро Карбо Хем Мукачево, появилась здорова конкуренція.
О! То таки не в транспортних витратах проблема, а в конкуренції?
Бо у Львові теж вже Сокар (6,35), Шелл (6,35) та Укрнафта (6,30-6,50) собі якийсь резервуар викопали і зблизька газ везуть. А ОККО до проекту місцевого лісового газосховища ще не долучилось (6,70) :cry Прогнозую - місяць-два і "транспортні витрати" ОККО "з невідомих причин" - зменшаться.

OKurylyshyn

Повідомлення OKurylyshyn » Сер, 07 листопада 2012, 12:43

Igor_Lviv писав: Ага!.. То решта Укрнафти - не Коломойського і там купити можна?
Решта теж Коломойського, але там купити можна, а в Долині ні.
Igor_Lviv писав: О! То таки не в транспортних витратах проблема, а в конкуренції?
в конкуренції постачальників газу в регіон а не в продавців.

ОККО
Контактна інформація:

Повідомлення ОККО » Сер, 07 листопада 2012, 13:03

pikach00 писав:ОККО, true story, bro 8-)
8-)
Thug писав:ОККО, а ота заправка, що на Сихові біля мосту будується, навпроти старої ОККО - теж ваша?
Так, це наша АЗС.
topper писав:ОККО, дякую! Вітаю з відкриттям заправки :beer ! А хто ці всі люди на фото? :shock
Дякуємо! :cheers
Це персонал Львівської філії та працівники заправки :)
Enter писав:ОККО, АЗС в с. Пятничани. Невже не можна зробити нормальний заїзд і виїзд, я вчора вечером там чуть коліс не залишив. Після дощу, ям не видно, стоять калюжі :facepalm
Можна більше інформації що не так? Я тоді перешлю запит в службу експлуатації.

Enter
Дякував (ла): 6 рази

Повідомлення Enter » Сер, 07 листопада 2012, 14:08

ОККО, яма на всю ширину заїзду, і то така досить глибока. На виїзді також. Коли людина вперше заїзджає на неї чекає такий сюрприз, можна легко погнути диски, і відірвати бампер

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей