З цінників на ОККО, де вони чемно пишуть походження пального.OKurylyshyn писав: А тут детальнішше, звідки інформація?
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ОККО
- OKurylyshyn
- Ім'я:Олег
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Re: ОККО
Значит пишуть неправду, ти колись перепитай і скажи хай паспорт якості покажуть, там виробник вказаний.Igor_Lviv писав: З цінників на ОККО, де вони чемно пишуть походження пального.
Даю 100%, на ОККО не може бути ні каплі Долинського газу.
- OKurylyshyn
Igor_Lviv,
Не сприйми на особистий рахунок нашу дискусію, просто я трошки більше знаю про зріджений газ і його доставку та формування ціни. Робота трохи з цим звязана.
Не сприйми на особистий рахунок нашу дискусію, просто я трошки більше знаю про зріджений газ і його доставку та формування ціни. Робота трохи з цим звязана.
- Igor_Lviv
- Ім'я:Igor
Не вірю. Або вкрай неналежно працюєш. Або ще інше...OKurylyshyn писав:Igor_Lviv,
Поясни, будь ласка:
1. Питав про різницю в 50коп. в межах однієї області. До речі, те саме у нас в Бродах (6,15 проти 6,70). Причина - абсолютно не в транспорті, а в тому, що через 10км - Рівненська область, де газ по 5,80-6,10. Який ідіот брав би його по 6,70 на ОККО? Звідси і "акційне небачене зменшення транспортних витрат" і ціна 6,15.
2. Питав чому вилка цінника на газ по Україні від 5,20 до 6,70. При цьому, жодна географія впливу на це не має. http://agzs.info/price/
3. Питав чому за рік різко зменшились "транспортні" у Закарпатській області (з 6,70 до 6,10)? І якимось чином це виявилось пов'язаним з масовим відкриттям ЛПГ конкурентів.
4. З яких причин не вірити офіційним даним ОККО про походження їхнього газу? Чому вірити твоїм сьогоднішнім словам? В червні ти цю інформацію нормально сприймав, навіть пояснював, що все гаразд, так може бути:
shurkis: В четверг заправлялся газом на ОККО. На табличке с ценами было написано что производитель газа ТОВ "Укрнафта". Возможно ли это?
OKurylyshyn: Так, просто завод виробник належить компанії Укрнафта.
http://www.logan.in.ua/forum/viewtopic. ... 03#p332303
Сьогодні, так само "компетентно" пишеш, що цього не може бути!

Одним словом, ти ні мене, ні мабуть нікого, не переконав ні в транспортних обрахунках, ні в компетенції, ні навіть в тому, що пишеш. Бо за місяць-два можеш писати протилежне.
Якось негарно.

- Tepez
- Ім'я:Тарас
Igor_Lviv, шо бензовоз з нафтобази привіз то і лиємо в баки...нас ніхто не інформує чи то шось гірше чи ліпше...останнім часом наші постійні клієнти не скаржаться на якість бензу іменно на нашій заправці...
- Igor_Lviv
Колись давно, постійно заправлявся на ЖФЦ. Рік чи два. За цей час було десь зо 2-3 випадки, коли пістолетчик казав: "Сьогодні краще заправляйте 92-ий". Він же щось знав?!Tepez писав:Igor_Lviv, шо бензовоз з нафтобази привіз то і лиємо в баки...нас ніхто не інформує чи то шось гірше чи ліпше...останнім часом наші постійні клієнти не скаржаться на якість бензу іменно на нашій заправці...
- Vusiko
- Ім'я:Олексій
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 2 рази
я вже писав, перепробував 95 ОККО на більшості АЗС області, але тільки в Гамаліївці в Тепеза найкраща бензина де не стукають пальці. Хоча і там раз на місяць попадається бадяга. Щеб пофіксали трабл з тими хотдогами ціни б не було тій заплавціTepez писав:Igor_Lviv, шо бензовоз з нафтобази привіз то і лиємо в баки...нас ніхто не інформує чи то шось гірше чи ліпше...останнім часом наші постійні клієнти не скаржаться на якість бензу іменно на нашій заправці...
- OKurylyshyn
До недавного часу в Закарпатті була одна велика ГНС, яка належить компанії Надєжда, по суті вони були монополістами в регіоні. А десь рік тому там появилась казахська фірма Петро Карбо Хем Мукачево, появилась здорова конкуренція.Igor_Lviv писав: 3. Питав чому за рік різко зменшились "транспортні" у Закарпатській області (з 6,70 до 6,10)? І якимось чином це виявилось пов'язаним з масовим відкриттям ЛПГ конкурентів.
ТОВ Укрнафта це не означає що це Долинський ГПЗ. А Укрнафта це також завод в Гнідинцях, Качанівці, Бориславі.Igor_Lviv писав: 4. З яких причин не вірити офіційним даним ОККО про походження їхнього газу? Чому вірити твоїм сьогоднішнім словам? В червні ти цю інформацію нормально сприймав, навіть пояснював, що все гаразд, так може бути:
shurkis: В четверг заправлялся газом на ОККО. На табличке с ценами было написано что производитель газа ТОВ "Укрнафта". Возможно ли это?
OKurylyshyn: Так, просто завод виробник належить компанії Укрнафта.
http://www.logan.in.ua/forum/viewtopic. ... 03#p332303
За місяць-два ситуація може помінятись і Долинський ГПЗ може почати продавати газ конкурентам.Igor_Lviv писав: Бо за місяць-два можеш писати протилежне.
- ОККО
- Контактна інформація:
OKurylyshyn все правильно відповів. Дійсно факторів багато впливає.Maniak716 писав:ОККО, чорт з ними з тими хотдогами...
Мене більше мучить питання на рахунок газу. Якщо з недоливом пального на попередніх сторінках було все пояснено, та і я з тим не стикався ні у вас ні на іншиз заправках, то на рахунок газу ще тема не вспливала.
І так, чи можливо в балон припустимо обємом 40л заправити >40л газу???
На усіх АГЗП нашої компанії 1 раз на рік проводяться метрологічні повірки за участю державних інспекторів і 1 раз на три місяці проводяться не метрологічні повірки колонок для відпуску скрапленого газу. Всі повірки завіряються актами, які зберігаються на АЗК у документації по газу. Допустима похибка колонки (згідно з технічними характеристиками та Держстандартом) +- 1%
Повірки проводяться атестованим мірником і проводять їх представники сервісної організації "ЗАТ ЛПГ".
Ми зробили зауваження операторам і попередили, що наступного разу при надходженні таких скарг будемо накладати штрафи за порушення стандартів обслуговування. Дуже перепрошуємо за ці інциденти та спричинені незручності.topper писав:Вже як мінімум 2 рази різні оператори на новій заправці в Зубрі не давали здачі, поки я не звернув уваги. На Пасічній те саме.
P.S.Чи 10,5 копійок не вважається за гроші?
- ОККО
- Контактна інформація:
На АЗК «ОККО» впроваджують новітні енергоощадні технології

5 листопада у мережі «ОККО» відкрився новий трасовий автозаправний комплекс у селі Рясна-Руська поблизу Львова. Його особливістю є те, що для обігріву чи кондиціонування магазину на АЗК, а також для забезпечення заправного комплексу гарячою водою використовується спеціальний тепловий насос марки Heliotherm, чия дія базується на тому, що він відбирає температуру з глибинних пластів грунту й перетворює її в теплову енергію.
Зокрема, на АЗК у Рясній-Руській пробурено 10 свердловин, кожна 84 метри завглибшки, в які опущено спеціальні зонди для відбору тепла грунту. Насос сконструйований таким чином, що взимку здатен обігрівати приміщення, а влітку навпаки – охолоджувати його. При цьому він споживає на 75% електроенергії менше, аніж потрібно було б використати на обігрів чи кондиціонування традиційним способом.
Фотографії нового АЗК.

5 листопада у мережі «ОККО» відкрився новий трасовий автозаправний комплекс у селі Рясна-Руська поблизу Львова. Його особливістю є те, що для обігріву чи кондиціонування магазину на АЗК, а також для забезпечення заправного комплексу гарячою водою використовується спеціальний тепловий насос марки Heliotherm, чия дія базується на тому, що він відбирає температуру з глибинних пластів грунту й перетворює її в теплову енергію.
Зокрема, на АЗК у Рясній-Руській пробурено 10 свердловин, кожна 84 метри завглибшки, в які опущено спеціальні зонди для відбору тепла грунту. Насос сконструйований таким чином, що взимку здатен обігрівати приміщення, а влітку навпаки – охолоджувати його. При цьому він споживає на 75% електроенергії менше, аніж потрібно було б використати на обігрів чи кондиціонування традиційним способом.
Фотографії нового АЗК.
- topper
- Ім'я:Остап
- Номер:0000
- Дякував (ла): 175 рази
- Подякували: 20 рази
ОККО, дякую! Вітаю з відкриттям заправки
! А хто ці всі люди на фото? 

Жінка – як даішник: настрій зіпсує, гроші забере, і ще винним будеш 

- Igor_Lviv
OKurylyshyn писав:ТОВ Укрнафта це не означає що це Долинський ГПЗ. А Укрнафта це також завод в Гнідинцях, Качанівці, Бориславі.
Ага!.. То решта Укрнафти - не Коломойського і там купити можна?OKurylyshyn писав:Долинський газопереробний завод є властістю Коломойського (група Приват)...
а якщо зможеш в нього купити цей газ, то дай наводку як це зробити.
Говориш дурниці і сам не знаєш які.

При цьому, на АЗС ОККО пишуть: "Укрнафта (правда). м.Долина (брешуть)". Цікавий підхід. Між іншим, якщо брехати, то можна писати якийсь Кременчук, Росію, Азербайджан, Білорусь - тоді навіть легше ціну обґрунтувати.
Про те, що "експертні" згадки про інші заводи, до прикладу, Бориславсьий НПК "Галичина" до газу ніякого відношення не мають - я вже навіть згадувати не хочу.
Зайвий раз переконуюсь у "компетентності".
Чесно, таке враження, що працівник якогось "Газовика", яке цінову політику будує за формулою "ОККО мінус 1 коп" просто виправдовує свої 6,65-6,69 і сумує, що скоро ці часи припиняться, придумуючи на ходу всілякі небилиці про бази, заводи, які ніколи газу не виробляли і не зберігали.
О! То таки не в транспортних витратах проблема, а в конкуренції?OKurylyshyn писав:До недавного часу в Закарпатті була одна велика ГНС, яка належить компанії Надєжда, по суті вони були монополістами в регіоні. А десь рік тому там появилась казахська фірма Петро Карбо Хем Мукачево, появилась здорова конкуренція.
Бо у Львові теж вже Сокар (6,35), Шелл (6,35) та Укрнафта (6,30-6,50) собі якийсь резервуар викопали і зблизька газ везуть. А ОККО до проекту місцевого лісового газосховища ще не долучилось (6,70)

- OKurylyshyn
Решта теж Коломойського, але там купити можна, а в Долині ні.Igor_Lviv писав: Ага!.. То решта Укрнафти - не Коломойського і там купити можна?
в конкуренції постачальників газу в регіон а не в продавців.Igor_Lviv писав: О! То таки не в транспортних витратах проблема, а в конкуренції?
- ОККО
- Контактна інформація:
pikach00 писав:ОККО, true story, bro

Так, це наша АЗС.Thug писав:ОККО, а ота заправка, що на Сихові біля мосту будується, навпроти старої ОККО - теж ваша?
Дякуємо!topper писав:ОККО, дякую! Вітаю з відкриттям заправки! А хто ці всі люди на фото?

Це персонал Львівської філії та працівники заправки :)
Можна більше інформації що не так? Я тоді перешлю запит в службу експлуатації.Enter писав:ОККО, АЗС в с. Пятничани. Невже не можна зробити нормальний заїзд і виїзд, я вчора вечером там чуть коліс не залишив. Після дощу, ям не видно, стоять калюжі
-
- Дякував (ла): 6 рази
- Подякували: 2 рази
ОККО, яма на всю ширину заїзду, і то така досить глибока. На виїзді також. Коли людина вперше заїзджає на неї чекає такий сюрприз, можна легко погнути диски, і відірвати бампер
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 11 гостей