в моїй на 37 тис мінявся сальник пів-вісіvovka писав: от сьогодні помпа потекла

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
в моїй на 37 тис мінявся сальник пів-вісіvovka писав: от сьогодні помпа потекла
чесно кажучи, я ще не дивився, як ті крісла рухаються і чи в мене рухаються вони, бо шось не було потреби, знаю тільки, що опція така була на Мікрах.vovka писав: я просто пару разів в ній їздив ззаду , так от для ніг місця нормально, сидиш без проблем но оце враження що ти сидиш на вулиці воно якось не покидає
в любому Т5 присутнє, треба активаувати, воопше ваг-ком(омом), в тих машинах можна наробити купу ціаквого, треба чело який шарить......antik писав: в Мультиване точно есть... на простом Т5 хз, нужно пробовать
Чувак тебе так дійсно пре від того лсд?AnGeL писав: особисто мені таки зручніше вмикати світло на підрульовому перемикачі, бо дійсно не треба нікуди тягнутись, він дійсно під рукою, і нехай в бмв він там світиться в темряві, це не є чимось надзвичайним... з таким успіхом можна було і перемикання поворотів і двірників робити на панелі окремими тумблерами, які підсвічуються при включені запалювання... логічно поміркувавши, раз повороти і двірники розміщені так, значить це зручно, і ввімкнення світла там же теж зручно... а в бмв чи мерсах воно окремо не тому що так краще чи зручніше, а просто то якась така фіча марки, типу от як оптика передня в бмв, чи заднє бокове скло в ауді і т.д. і не треба то фанатично захищати і доказувати шо то краще, бо німці ліпші і там всьо ліпше...
зручніше ніж в BMWStuff писав: Як юзер такого ж самого переключателя, скажу, Це не коньчено, і дуже зручно у щоденному юзанні!
В багажнику і в салоні під сідушкою є ричагиcat-yellow писав: чесно кажучи, я ще не дивився, як ті крісла рухаються і чи в мене рухаються вони, бо шось не було потреби, знаю тільки, що опція така була на Мікрах.
Як я уже писав в Віто (німець) саме так і є! Включалка габаритів і світла фар присутнє в підрульовому.AnGeL писав: і зауваж, я не кажу що то перевага япошок, чи япошки тим кращі, бо і в багатьох німцях таке є, точно так само як і в япошках трапляється перемикач на панелі....
Я говорю про усі німецькі автомобілі, у тебе комплекси до БМВ чи як?AnGeL писав: а ти кажеш шо нє, бо в бмв не так...
о такaxel писав: Фольксваген, ікона зручності та практичності,
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей