Ти відстав від жизні - все там красіво упаковано!andriy320e30 писав: хотя в мазді 2000р хіба не купа дротів?вони аж тепер почали думати про культуту підкапотного.

Я йому зауваження зробив - думаю візьме за науку і наведе лад.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Ти відстав від жизні - все там красіво упаковано!andriy320e30 писав: хотя в мазді 2000р хіба не купа дротів?вони аж тепер почали думати про культуту підкапотного.
Novel писав: Я йому зауваження зробив - думаю візьме за науку і наведе лад.
так там неможливо по іншому поставити.. вона 3 гайками затягується в єдиновірному положенні. я навіть роз'єм з неї не знімав. вона електронна.BOXER писав: педаль точно поставив на місце?
vovka писав: Поставив туда вугільний Mahle за 110 грн.
точно сплутав, небуває так дорого..Lyubomyr писав: а вугільний взагалі 400баксів
номерок FORD 1353269 (оригінал 278 грн).Lyubomyr писав: щось ціна дешева
Lyubomyr писав: а вугільний взагалі 400баксів
по своїй я от тут знайшов детальну інструкцію з фотоБогдан писав: я також собі хочу сам поміняти, але х.з. куди "лізти". Сьогодні замовив книжечку по ремонту фофіка, бо скачати в неті немає.
Буду також сам пробувати.
ні, не сплутав, то на Мерс S-класу, 1996-1998р.в. Тому його майже ніхто не міняє. Може там якась конструкція замучена,х.з.Богдан писав: точно сплутав, небуває так дорого..
вірю :) Але цікаво чи то так подешевіла технологія тих фільтрів чи то може конструктивна відмінність.vovka писав: номерок FORD 1353269 (оригінал 278 грн).
думаю то політика автовиробників. в мене от повітряний коштує якихось нереальних грошей. шось біля 450 грн оригінал, і 270 замінник. причому візуально і по площі той фільтр якось нічим не кращий чим ті що йдуть на карбюраторні вази по 20 грнLyubomyr писав: Але цікаво чи то так подешевіла технологія тих фільтрів чи то може конструктивна відмінність.
Поділишся враженнями, бо я щось небачу і не чую різниці між вугільним і простимBOXER писав: і я буду вугільний ставити наступного тижня
Це були одні з перших слів Данила про СТшку.vovka писав: сьогодні беха якась E36 рішила зі мною поїхати
А за скільки часу потрібно міняти ? Наскільки я розумію, вугільний від звичайного відрізняється тим, що непотрібно перекривати повітря в салон, коли їдеш за камазом або маршруткою яка "кадить" - повітря в салоні залишається чистим. Але той ефект вроді не надовго.Lyubomyr писав: З.І. В мене на Пасаті теж стоїть вугільний, але поки що не вийшов його час.
Вже приходить час малолітражних потужних двигунів, форд з 1 літрового двигуна знімає 177 коників ))vovka писав: певно думають шо в мене 1.2 під капотом ))
http://auto.newsru.com/article/23feb2012/1liter177bhpПо мнению инженеров Ford, появление в семействе EcoBoost третьего двигателя (на сегодня оно состоит из 1,6-литрового и 2,0-литрового моторов) означает наступление новой эры в моторостроении, когда уже не играют особой роли ни количество цилиндров, ни рабочий объем.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей