Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Нова Fiesta ST 2012
-
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Fobos, во, во...1!!!!! то воно!!!! то що на ссилці в попередньомньому пості.....
то його я бачив.........
ато вже подумав що глюк......
то його я бачив.........
ато вже подумав що глюк......
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
Re: Нова Fiesta ST 2012
Вже конкретно ясно яка саме буде ця машина.
http://www.ford.co.uk/Cars/FutureVehicles/Fiesta-ST
Фото:

Що можу сказати порівнюючи з теперішньою ST.
Мотор кращий. 1.6 турбо 180 сил і 240 нютонів, проти 2.0 атмо 150 сил і 190 нютонів.
Розгін до сотні заявлений 6.9 сек.
Коробка краща. 6 ступка механіка, якої так бракує зараз.
Сідушки Recaro. Візуально виглядають зручніші за ті що зараз. Хоча і ті що в попередній ST теж непогані. кольорова гама як на мене краще зараз.
Нова:

Попередня:

Приборка виглядає більш сучасною і більш функціональною за попередню.
Нова:

Попередня:

Розхід палива зменшився.
Управляємість кажуть що атлічна
Візуально збоку виглядає бомбово :) спереді щось так як би бракує.. спортивності трохи )) добре що є 3 дверна версія. а то фокуса st 3 дверного нема.
Ціна в Англії 17500 фунтів в базі. то є 27500$
думаю в нас буде точно не дешевше.
Велет сказав що ближче до кінця року буде щось відомо щодо продаж цієї машини в нас у Львові.
короче пора складати бабло.
загалом мені подобається. небачу зараз в конкурентів достойних альтернатив. але може щось появиться ше )))
http://www.ford.co.uk/Cars/FutureVehicles/Fiesta-ST
Фото:
Що можу сказати порівнюючи з теперішньою ST.
Мотор кращий. 1.6 турбо 180 сил і 240 нютонів, проти 2.0 атмо 150 сил і 190 нютонів.
Розгін до сотні заявлений 6.9 сек.
Коробка краща. 6 ступка механіка, якої так бракує зараз.
Сідушки Recaro. Візуально виглядають зручніші за ті що зараз. Хоча і ті що в попередній ST теж непогані. кольорова гама як на мене краще зараз.
Нова:
Попередня:
Приборка виглядає більш сучасною і більш функціональною за попередню.
Нова:
Попередня:

Розхід палива зменшився.
Управляємість кажуть що атлічна
To ensure its driving dynamics are class-leading, the Fiesta ST was extensively tested, covering over 5000km at Germany’s world-famous Nürburgring Nordschleife circuit.
Візуально збоку виглядає бомбово :) спереді щось так як би бракує.. спортивності трохи )) добре що є 3 дверна версія. а то фокуса st 3 дверного нема.
Ціна в Англії 17500 фунтів в базі. то є 27500$

Велет сказав що ближче до кінця року буде щось відомо щодо продаж цієї машини в нас у Львові.
короче пора складати бабло.

-
- Ім'я:Павло
дуже "гарна" машина 

- vovka
- Контактна інформація:
як на мене то суттєво гарніша чим всякі старі ридвани і деякі конкурентиpavlo09 писав: дуже "гарна" машина

але про смаки не сперечаються, надіюсь ти так написав не тому що не любиш фордів

- weber
Передня рештка прям дизайнерське рішення 

- vovka
- Контактна інформація:
weber, спереді мені теж недуже.
але що ви купуєте машини тільки по зовнішньому вигляді. технічні характеристики не менш важливі в таких машинах. 6 ступка в цьому класі наприклад рідкісне явище, я би тільки через це поміняв машину
турбомотор вже на рівні основних конкурентів, бо попередня фієста трохи їм програвала. я про Polo GTI, Seat Ibiza Cupra.
але що ви купуєте машини тільки по зовнішньому вигляді. технічні характеристики не менш важливі в таких машинах. 6 ступка в цьому класі наприклад рідкісне явище, я би тільки через це поміняв машину

Востаннє редагувалось Пон, 27 серпня 2012, 10:30 користувачем vovka, всього редагувалось 1 раз.
-
- Ім'я:Павло
vovka, я категорично проти всіх старих диванів. Машина повинна бути нова, або майже нова(як фінанси дозволяють). Ну і тільки німецька! Але фордів чомусь терпіти не можу
, хоча машини не погані

- Opelevod
- Ім'я:ІГОР
+1 Мордаweber писав:Передня рештка прям дизайнерське рішення

Машины бывают или немецкие или стиральные
- tiko
- vovka
- Контактна інформація:
Давайте розглянемо її конкурентів.
Тут же є фанати всяких машин )) напишіть про свою марку. ну там VW, Seat, Skoda, Honda, Mazda, Renault, Citroen, Peugeot.. що пропонує ваша марка в цьому ж класі машин.
було б цікаво зробити порівняння по двигунах, кпп, фулах і ціні.
салон і зовнішній вигляд, а також підвіску і рульове не розглядаєм бо то суб'єктивно і то треба оціняти вживу.
Тут же є фанати всяких машин )) напишіть про свою марку. ну там VW, Seat, Skoda, Honda, Mazda, Renault, Citroen, Peugeot.. що пропонує ваша марка в цьому ж класі машин.
було б цікаво зробити порівняння по двигунах, кпп, фулах і ціні.
салон і зовнішній вигляд, а також підвіску і рульове не розглядаєм бо то суб'єктивно і то треба оціняти вживу.
- antik
- Ім'я:Антоха
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 1 раз
vovka, мне больше симпатизирует Ibiza Cupra (1.4 TSI 180 л.с. / 132 кВт + DSG)
Три речі, на яких чоловік не повинен давати їздити - на собі, на своїй жінці та на своїй машині
- vovka
- Контактна інформація:
antik,
Cupra
http://www.autocar.co.uk/car-review/seat/ibiza-cupra

як на мене та решітка на купрі тоже не дуже як і на форді і сама купра візуально трохи якась така.. скучна чи шо.
а це я так поняв нова купра після фейсліфту
http://www.evo.co.uk/news/evonews/28218 ... cupra.html

ну тут вже все міняється. спереді вона вже значно гарніша за попередню ))
Polo GTI
http://www.autocar.co.uk/car-review/vol ... n-polo-gti

от поло спереді тоже класне. але збоку і ззаду він як би то сказати.. пересічний короче.
салон в поло на фоні форда виглядає блідо. іменно сідушки. там ясно що є опції типу шкіряних сидінь, але з опціями і ціна суттєво росте..
в Англії от фієста заявлена 17500 фунтів , проти поло і купри в 18000 фунтів. ціна майже однакова, але думаю в поло бідніша комплектація. по сідухах то відразу кидається в очі. по іншому не в курсі.
перевага в купри і gti в коробці. 7 ступка DSG тут рішає мабуть, проти 6 ступки механіки у форда.
порівняєм мотори.
1.4 TSI 180л.с.
Power 177 bhp / 132 KW @ 6200 rpm
Torque 250 Nm / 184 ft lbs @ 2000 rpm
проти 1.6 EcoBoost 180 л.с.
178 HP (132 KW)
177 Ft-Lbs (240 NM)
Peak torque is expected to be available from 1,500 to 4,500 rpm
240 нютонів вже з 1500 і до 4500, проти 250 в поло і купри але 2000.
детальніше по фордовському мотору:
Cupra
http://www.autocar.co.uk/car-review/seat/ibiza-cupra

як на мене та решітка на купрі тоже не дуже як і на форді і сама купра візуально трохи якась така.. скучна чи шо.
а це я так поняв нова купра після фейсліфту
http://www.evo.co.uk/news/evonews/28218 ... cupra.html

ну тут вже все міняється. спереді вона вже значно гарніша за попередню ))
Polo GTI
http://www.autocar.co.uk/car-review/vol ... n-polo-gti

от поло спереді тоже класне. але збоку і ззаду він як би то сказати.. пересічний короче.
салон в поло на фоні форда виглядає блідо. іменно сідушки. там ясно що є опції типу шкіряних сидінь, але з опціями і ціна суттєво росте..
в Англії от фієста заявлена 17500 фунтів , проти поло і купри в 18000 фунтів. ціна майже однакова, але думаю в поло бідніша комплектація. по сідухах то відразу кидається в очі. по іншому не в курсі.
перевага в купри і gti в коробці. 7 ступка DSG тут рішає мабуть, проти 6 ступки механіки у форда.
порівняєм мотори.
1.4 TSI 180л.с.
Power 177 bhp / 132 KW @ 6200 rpm
Torque 250 Nm / 184 ft lbs @ 2000 rpm
проти 1.6 EcoBoost 180 л.с.
178 HP (132 KW)
177 Ft-Lbs (240 NM)
240 нютонів вже з 1500 і до 4500, проти 250 в поло і купри але 2000.
детальніше по фордовському мотору:
тут всяка рекламна фігня про низьке тертя поршнів, і кілець, і дуже круто поліровані поверхні толкателів клапанів ))The Fiesta ST Engineалюмінієва конструкція мотора, включаючи блок циліндрів, головку, масляний піддон. для зменшення ваги.The 1.6L EcoBoost I-4 engine is slated, and it produces 177HP and 178 pounds of torque.
All-aluminum engine construction, including block, cylinder head and oil pan, for light weight
Composite intake manifold lowers weightand allows intricate induction routing forlow-end torque
Designed for high efficiency and low emissions, with global applications
Турбіна видає до 1.2 бара наддуву. Полка максимального крутного моменту 1500-4500 RPM.Low-Inertia Turbocharger
Low-inertia rotor spins at speeds as high as 200,000 rpm, providing up to 17 psi of boost
Optimized design ensures that maximum torque is achieved at very low engine revs
Прямий вприск в камеру згоряння. 7 жикльорів в кожній форсунці вприскує паливо прямо в камеру згоряння.Direct-Injection Fuel System
High-pressure fuel system for improved fuel economy, improved performance and lower emissions
Seven jets on each injector spray fuel directly into the combustion chamber
Зміна фаз газорозподілу. типу як vtec на хонді ))Ti-VCT Strategy
Employs twin independent variable camshaft timing (Ti-VCT) for optimized fuel economy, performance and emissions
висока степінь стиску. 10.0:1. не кожна атмосфера так має. наприклад в шевроле лачетті 1.8 степінь стиску 9.8 без турбіни. а тут з турбіною.High Compression Ratio
10.0:1 compression ratio for improved engine efficiency
Lower Friction for Greater Efficiency
Engine design has been optimized for maximum operating efficiency, with a focus on minimizing friction and other parasitic loses
Low-friction coatings on the piston rings and highly polished surfaces on the tappets
- Speedo
- Ім'я:Орест
- Дякував (ла): 22 рази
- Подякували: 19 рази
- Контактна інформація:
Брат взяв так "цивільну" 1,25 з салону. Каже розхід просто смішний
ІМХО, єдиний її плюс. Місця менше як у "ланосі"
. Ну не знаю-не знаю, якась дуже вона "дамська", попередня "фістаха" мені також більше подобалася 

ІМХО, єдиний її плюс. Місця менше як у "ланосі"

- bodik01
- Ім'я:Богдан
- Подякували: 6 рази
І ще менше ніж у ВолзіSpeedo писав: Місця менше як у "ланосі"

- vovka
- Контактна інформація:
а кондюк, а магнітола, а гарантія на кузов 12 років і 3 роки або 100к пробігу ? а електроусілок, а абс, а краштести, а управляємість.. ланос реально не вспливає. то трохи не той клас машини. може твій брат взяв саму бідну і пусту комплектацію... бачив і таке. там навіть весла є замість електросклопідіймачів :)Speedo писав: ІМХО, єдиний її плюс. Місця менше як у "ланосі"
щодо місця щось недуже віриться. хоча я в нових фієстах толком не їздив (пару раз сидів крутив рульом, спереді місця достатньо).. в попередній місця не менше (в брата ланос).
ну і ST має мало спільного зі звичайною... кузов та й все.
звичайна нова біла 3 дверка вчора біля мене припаркувалася біля арсена ))) оцінив. вживу класно дивиться. но салон в звичайної проти ст - нікакущий. а от панель приладів вже кручє.
- vovka
- Контактна інформація:
Opelevod, шо це ? детальніше напиши бо в сортах опелів не розбираюсь ))) ну крім астри GTC недавно в салоні бачив.. но там ціна космос, кому вона за такі бабки цікава при живому то топовому scirocco gti або focus st (30к євро велет каже) :)
- Speedo
- Ім'я:Орест
- Дякував (ла): 22 рази
- Подякували: 19 рази
- Контактна інформація:
нормальна в нього комплектація!vovka писав: може твій брат взяв саму бідну і пусту комплектацію...
Управляємість також мені сподобалась, 160 йде добре і що саме головне - повороти проходить як "по рейках" (ПРОСТА СТОКОВА ЗАДЖІГАЛКА!!!)

п.с. а місця там, таки, малувато... хоча, як для "двох падруг", що поїхали на шопінг - у сам раз

Востаннє редагувалось Пон, 27 серпня 2012, 12:40 користувачем Speedo, всього редагувалось 1 раз.
- bodik01
- Ім'я:Богдан
- Подякували: 6 рази
Мені особисто подобається Citroen Ds4 :
Рабочий объем 1.6 THP 200 МКПП-6
Максимальная мощность, КВт (л/с), об. - 147 (200) 5800
Но ціна кусається - 33000$
- vovka
- Контактна інформація:
наприклад що ? якщо з нового.. хотя то ліпше в темі типу японці vs німці ))))) а не про st.Speedo писав: .ІМХО, за ці гроші можна взяти і краще і цікавіше авто
ну тут ціна.. по мотору 20 сил переваги. в турбоеру то ніщо. рішається чіпом )) але якщо фієста буде коштувати 27-28 (попередня ST тоже починалась помоєму з 27.. а останні дні продаж вже ніби можна було і за 23 взяти), а сітроен 33.. то тут мають бути якісь більш вагомі переваги. я про сітроени мало що знаю.. може там і є за що платити.Богдан писав: Мені особисто подобається Citroen Ds4 :
візуально сітроен прикольний, но та решітка якась загруба ))) у всіх шось проблема з мордою ))) один Polo виглядає гармонійно спереді. а ну і той опель вище.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 21 гостей