На пам'ять:

Запчастини які потрібні для переробки є в минулому пості. Тут хотів зробити покрокову фото і навіть відео інструкцію але в процесі роботи виникли деякі складності та й щось про фото зовсім забув.:
Зараз буде багато тексту, для людей зі слабкими нервами крутити до проблем і висновку

1) почав встановлювати і торм.щит з віссю ступиці і він почав впиратся в перехідник. впиралісь болти які прикручують вісь до торм.щиту. порекомендовавшись з Дімою з славута клубу спробував відкрутити але не тут то було довелося зрізати болгаркою

2) вісь ступиці не хотіла сідати в перехідник так як трохи підржавіла, ну нічого знову чучуть підчистив болгаркою все сіло як рідне :)
3) болт яким перехідник прикручіватся до балки був занадто довгим і вісь впиралась в нього. ну тут я знайшов у гаражі такий же тільки по коротше.

ну ніби все стало на свої місця. і прийшов відповідальний момент. надіти колесо

став братись за друге колесо, і думав що з впораюся за годину: Д не тут то було

4) проблема. ніяк не міг відкрутити торм. трубку на другому колесі навіть спеціальний ключ не хотів відкручивати півтори години секаса і нарешті відкрутив правда сильно зрізав його.
встановив ще одне колесо і був занадто замотаний, але радий що все встановилося. пішло на цю справу 8:00.

Тепер про проблеми після установки:
1) Коли знімав торм шланг з лівого колеса (першого) жахливо протупив, втикнув його в пляшку що б тормозуха стікала туди

2) разігнався до 40 і о Боже мій який жах їдеш все свистить

висновок: мрія дитинства здійснилася я запхав на свою Славку 14" диски і встановив якісну гуму + нормального розміру і був щасливий поки не прийшло розчарування=через проблеми з гальмами, так як з арками вже все вирішив.. нічого не тре про це розповім в іншому пості
далі буде. тільки допоможіть що робити з гальмами