ГГГ, пагарячілсо аднакоKoval писав:YuraDOC писав:F20C видає порівняно нікчемний момент, близько 2000Нм,
та не такий вже і нікчемний

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ГГГ, пагарячілсо аднакоKoval писав:YuraDOC писав:F20C видає порівняно нікчемний момент, близько 2000Нм,
та не такий вже і нікчемний
Вовка, ну хто хто, а ти ж точно зрозумів, що я мав на увазі! :)vovka писав:бо то 2 куба.. в атмосферниках дуже тяжко добитися росту крутного в абсолютних числах. у мене в форді аналогічно під 200 нютонів, але 150 сил а не 240 (в тої хонди кстаті на 6000 оборотів сил аналогічно як в мого форда на 6000 :)) ).. а мощу всі дістають збільшенням оборотів і все одно впираються в один і той же рівень +-.YuraDOC писав:F20C видає порівняно нікчемний момент, близько 2000Нм
якщоБогдан писав:Скільки потрачено грошей на безпеку ?
чи воно ще вміє так тормозити в 10 раз більше, якщо ти пересуваєшся по Львові, а не тільки на гонках ?Danko писав: воно в мене прискорюється в 10раз швидше це є моя проблема і моя голова на плечах...
Богдан писав:Це небезпечно не тільки для тебе, і для інших учасників руху.
це ти перегнув палку-"автомобіль загального світового використання"Danko писав:Богдан, ти зараз перегнув палку. якщо воно випускається заводом... і на тавріях їздять люди, значить то є автомобіль загального світового використання
це твоя проблема, якщо ти катаєшся тільки в себе на подвір'ї, а голови твоєї в даній ситуації не шкода, ця машина по заводу з низьким рівнем безпеки, а враховуючи, що тепер, то не завод, а конструктор, тоDanko писав:це є моя проблема і моя голова на плечах...
T5-R писав:Кінські сили продають машини, а Ньютон-метри виграють гонкиZiro-cool писав:є кінські сили які їдуть а є кінські сили які машину продають....."
і шо далі? да не сперечаюсь, 14 вентеля і ЗДТ це круто, в кента стоять стокова гальмівна с-ма від 2108 в славуті, гальма набагато ліпші ніж ті що в стоці, а за рахунок вживленого під капот колдуна в любий момент можу регульнути співвідношення гальмівного зусилля перед\зад, ну але якщо йде серйозне збілшення коняк, відповідно розгону, максималки і тд зрозсає потреба в сильніших гальмах, відповідно ставити сільніший вакуумник, більші супорта, відповідно більші бліни, якщо ставити потужніший вакуумник то армовані шланги гальмівні щоби витримували тиск який даватиме вакуум. і пішло поїхало... так що до тюнінгу потрібно підходити з розумом, незалежно на таврії ти їздиш, хонді чи баварці.... як колись було кимось сказано правильний тюнінг починається з гальм...AnGeL писав:та к жнаписано шо стоять задні дискові тормоза, передні вентильовані 14".
от доречі. на ваз 2108 з роторним двигуном заводом ставились спереді 14 гальма, а ззаді сток барабани. значить їх достатньо було для потужності в 135 к.с. а так як завод завжди передбачає запас, то думаю якщо включити голову то з тими гальмами і до 160 сил можна їздити спокійно.Konsperant писав:ну але якщо йде серйозне збілшення коняк, відповідно розгону, максималки і тд зрозсає потреба в сильніших гальмах, відповідно ставити сільніший вакуумник, більші супорта, відповідно більші бліни, якщо ставити потужніший вакуумник то армовані шланги гальмівні щоби витримували тиск який даватиме вакуум
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей