досить непоганий, нові тренажери, хороший тренер, + дівчата

Прайс є на сайті

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
тепер така картина у всіх залахSpeedo писав:але зараз там дорогувато стало, а з весни стільки народу, що по пів години стоїш у чергах до тренажерів, так що краще я "пас"
100% я заходив в http://dim-krasu.lviv.ua/ так там народу заразAntikvAr писав: поприходили ті хто за два три місяці хоче "накачатися" до пляжного сезону
В мене та сама причина, не ставлю собі за мету стати Шварцнеггером, та й пізно вжеRoma_D писав:просто робота сидяча тому тре трохи порухатися.
Я тож на Шварца не тягну, а от про то шо коли трохи рухаєш мязами то і імунітет кращий, це факт.Speedo писав:В мене та сама причина, не ставлю собі за мету стати Шварцнеггером, та й пізно вже Просто стараюся вести здоровий спосіб життя і організм потребує якогось навантаження, а робота, як ти казав, в основному - сидяча. Крім того, помітив, що за тих останніх років 4-5 що коли-не-коли відвідую качалку, хворіти на грип, чи якісь ГРЗ майже перестав (кров рухається, м"язи працюють). Останніх пару місяців ходжу в неділю зранку, народу немає, або майже немає, малувато звичайно, по часу але хоч більше ніж нічого.
100 пудово, завжди позитвний заряд оримуєшRoma_D писав:Тай якщо чесно і самопочуття і настрій завжди хороший
так зараз - не такий вже сильний мороз - руки до турніків не примерзаютьAntikvAr писав:зараз на турніках?
ото точноRoma_D писав:Тай якщо чесно і самопочуття і настрій завжди хороший
В мороз можно было в перчатках либо в эластичных бинтах работать последнее проверенно личноMorr писав:так зараз - не такий вже сильний мороз - руки до турніків не примерзають
там дано вже є... "інтерспорт" по-моєму, цілий комплекс. Ми там роки 2-3 тому футзал ганялиBlack писав:на мотозаводе зал открылся внутри не был станков не видел пока ни чего сказать не могу.
можна і без також провірено особистоBlack писав:В мороз можно было в перчатках либо в эластичных бинтах работать последнее проверенно лично
Это хорошо значит то ж просматриваете такое :)Morr писав:можна і без також провірено особисто
переглядаю час від часуBlack писав:Это хорошо значит то ж просматриваете такое
трошки далека мені..Yura Ros писав:В спортлайфі хороший зал.
якщо в зал - то тльки нашкодиш, якщо бруси і віджимання то є смисл , масу так не набереш, але сили і витримки прибавиться суттєвоVeRMyT писав:знавці, хто скаже:
є смисл займатися кожен десь протягом тижня чи то самий ефект 3 рази в тиждень ??
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 12 гостей