Уяви собі, ти приватний підприємець, який здає звіт по прибуткам 6-7 тис гри в місяць, в основному так і є, декларуєш такі ж доходи, і тут в тебе появляється у власності машина за 10 куо, зразу постає питання звідки? потім ти її продаєш по довіреності, купляєш в салоні іншу, відповідно знову реєструєш на себе, і опа, ти за рік-два на собі маєш дві машини загальною вартістю в 150-200 тис грн., а в той час по деклараціях ти відзвітував дохід у розмірі 140-150 тис. грн. Як ти думаєш, податкова повірить що ти живеш собі у збиток або з мінімальним доходом? їм побарабану твоя довіреність, в них є власність і цифри, все решта їм до фєні.Morozov писав:Чим ? Ну є, ну і що ??? Захочуть конфіскувати, так це проблема людини що купила, чи тої що продала ?
бачу, і я впевнений що це просто фарт, або тіп не пручався, і просто признав свою вину, і він її не збив, а зачепив, а це різні ступені міри покарання. Та і власник зі своєї сторони надав їм всю потрібну інфу, вони її перевірили, їм все підійшло і вони закрили справу. А от уяви випадок якби не було інфи, або вона була неправильною? За таке можна і статтю схопити за дачу неправдивих даних, або приховування інформайції стосовно злочинця, а про те знаєш ти правдиву інфу чи ні їх не хвилює, припишуть і все.Morozov писав:Тут на форумі хто описував таку ситуацію, і сказав що просто подзвинили з даі, він все обяснив і на тому крапка.
да ладно, чомусь тільки в графі адреси вписують адресу, яка вказана в тех паспорті, а вона зареєстрована на власника, хіба що порушник лоханеться і підпише постанову на місці і без суда і слєдствія зобовяжеться оплатити порушення ПДР в касу.Morozov писав:Штрафи виписують водієві, а не автомобілю чи його власнику,
така неприємність була тільки коли були "листи щастя".
WOW! геніально, ти не забув що страховки зара 1-го типу, і як правило коли купляють машину в якої є страховка то її не їдуть переробляти, бо нема смислу. От тоді і виникають такі питання. То я знаю по собі, бо навіть якщо ти вписаний в тех паспорт, то все рівно отримує виплату власник. Виключення тільки тоді коли одразу зробити страховку на себе, але це рідкість. Звичайно можна дістати страхову до ручки і зробити так щоб вони виплатили кошти потерпілому, але незнаю як в кого, але в мене так не вийшло, занадто геморно.Morozov писав:Точно ? а нелюдині яка купила страховий договір ? Новий власник буде до тебе приїзждати і просити що б ти йому продовжив договір страхування ?