я йому передамpikach00 писав:Я так розумію один дурак вже попробував

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
я йому передамpikach00 писав:Я так розумію один дурак вже попробував
читав багато vwortex, так америкоси "кіпятком пісяються" від європейських Пасатів. Мене не пруть "амероські", тим паче вони робляться у них там, часто по фаршу пустіші, двигуни типічно американські. Профіль дуже подібний на А6. Дивно що дуже велика різниця між ринками.pikach00 писав: і ціна 20к
V6 за 32к
ну Пасат - D-class, а w140-й S-class, хіба то не сусідні класи?CAT писав:ну шо ти хотів, кабан то на 2 класи вища машина....
На трасі чуть завхопився, і бачу на тахометрі вже 6500 об/хв, а червона починається на 6000 об/хв. Ну, газувати не пробував, чув що є відсічка, але не перевіряв :)CAT писав:В мене також в червону зону заганяє, то нормально. А ше мені подобається захист від дурака на холостому в режимі Р газувати більше 4 тис не вийде)
ну мені підходить, навіть коли їзджу не економно. Сьогодні був 10л/100км, але то 45км по Стрию, місцями "каша" на дорозі, прогрів.pikach00 писав:Ех, розхід сказка
ні! між ними ще є Е (бізнес) класLyubomyr писав:ну Пасат - D-class, а w140-й S-class, хіба то не сусідні класи?
Без поняття про що ти:Lyubomyr писав:читав багато vwortex, так америкоси "кіпятком пісяються" від європейських Пасатів. Мене не пруть "амероські", тим паче вони робляться у них там, часто по фаршу пустіші, двигуни типічно американські. Профіль дуже подібний на А6. Дивно що дуже велика різниця між ринками.
Внешность может и не сильно отличается, но В7 имеет конструктивные особенности для разных рынков. Разница между автомобилями состоит в габаритах - американский Passat на 100 мм длиннее "европейца", а его колесная база составляет 2803 мм (у европейского Volkswagen Passat - 2712 мм)pikach00 писав:Німці стараються не сильно міняти вигляд
х.з. що то? я не зрозумів. І ключ в мене інший.weber писав:в тебе таке є?
Порівняйpikach00 писав:Це япошки такою фігньою страдають, збирають тупо від ЮС ринок якийсь кал. Німці стараються не сильно міняти вигляд.
точно. Щось я запутався з класифікацією, читав що ділиться по довжині авто.hrdrive писав:між ними ще є Е (бізнес) клас
Класс D (до 4,6 м)
Средний (или «полноценный» средний, или семейный) класс. Автомобили этого класса - хетчбэки и седаны, с весьма просторными салонами и объемистыми багажниками,- многими считаются оптимальным транспортным средством как по вместимости, так и по своим потребительским качествам. Средний класс принято подразделять на обычные семейные модели, коих великое множество (например, Citroen C5, Toyota Avensis), и элитные. Элитных автомобилей не так уж много - Audi A4, BMW 3 серии, Mercedes-Benz C-class (у Мерседеса своя разбивка на классы, и индексы далеко не всегда совпадают с общеевропейскими), Jaguar X-Type, Lexus IS, Volvo S60. У них, скажем так, небедная стандартная комплектация, поэтому за руль такой машины не зазорно сесть и преуспевающему человеку. К тому же самые мощные версии этих автомобилей способны посостягаться в быстроходности с иными спортивными купе. Соответственно и цена на них бывает сопоставима с моделями классом выше.
Класс Е (свыше 4,6 м)
Высший средний или бизнес- класс. Эти машины тоже могут похвастаться простором в салонах и высоким уровнем стандартной комплектации. У них большая колесная база, зачастую сложные независимые подвески и, как следствие, отличные ходовые качества. За рулем модели бизнес-класса можно провести несколько часов, практически не чувствуя усталости. Примечательно, что элитные собратья постепенно вытесняют с рынка Е-одноклассников от "народных" фирм (скажем, "Opel Omega" и т д). Типичные представители - Audi А6, BMW 5-й серии, Mercedes-Benz E-класса, Opel Omega, Toyota Camry.
Чого тоді він в D-класі? Чи то неправильна класифікація?Длина, мм: 4874
ну тут вже що кому, америкос дуже з Джетою "одинаковий", видно що на одному континенті випускають. Здалека путати можнаStuff писав:Твій дуже класний але америкос тут без конкуренції взагалі
адназначнаBOXER писав:салон в америкоса явно для америкосів - в раза півтора більше місця для тєла
тому що ПАссат давно хотів стати авто Е класу от і прагне усілякими способами. але це нічого не міняє :)Lyubomyr писав:Чого тоді він в D-класі?
однозначо погоджуюсьStuff писав:Твій дуже класний але америкос тут без конкуренції взагалі
і який в тому прікол? машина має слухатись водія а не обмежувати йогоCAT писав:В мене також в червону зону заганяє, то нормально. А ше мені подобається захист від дурака на холостому в режимі Р газувати більше 4 тис не вийде)
купляючи такий GTI з рук, буде впевнений що там ніхто на холостому у відсічці мотор не тримав :))) мотор живіший буде.Apokalipsis писав:і який в тому прікол?
ти хоть читав на якій коробці це робиться?Apokalipsis писав:і який в тому прікол? машина має слухатись водія а не обмежувати йогоCAT писав:В мене також в червону зону заганяє, то нормально. А ше мені подобається захист від дурака на холостому в режимі Р газувати більше 4 тис не вийде)
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей