karado,
Romko писав:не муч машину - хай стоїть поки морози не попустять, або тягни в теплий бокс на ніч
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Romko писав:не муч машину - хай стоїть поки морози не попустять, або тягни в теплий бокс на ніч
Я також дотримуюсь того правила, шо бенз двигун дешевший в обслуговуванні і менший мінінгіт зимою...pavlolvov писав:Сьогоднi мiняли паливний фiльтр на паджеро вагон дизель,мужик каже шо щось машина оберти ненабираэ а коли в тапку даш засвiчуэться сервiс iмашина встаэ!
Зняли фiльтр .вiдкрутили вiдстойник на ньому а там в низу де вода малаб збиратись все дно покрите парафiном десь з 1см !от i вiдповiдь на питання!
Я доречi свого жигуля 78 року зранку з пiв оберта завiв .висновок бенз э бенз !а соляра- лiтом економиш а зимою геморой завестись та шей машина непрогрiваэться!це не в обiду сказано.але тре з вибором машини задумуватись!
Liuskywalker писав:От тільки є такі випадки, коли від тебе нічого не залежить , майже ..
karado писав: Я заправлений літньою солярою
karado писав:Чи може хтось сказати якщо моя машина простоїть до весни в такому стані на дворі які можуть бути наслідки???? бо гаражу ні бокса немаю
Apokalipsis писав:про весну аж смішно =)))
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей