Загальні питання по обслуговуванню та ремонту авто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Замерзла машина
BOXER
Стать:чоловік
Номер:5666
Дякував (ла): 78 рази
Подякували: 23 рази
Re: Замерзла машина

Повідомлення BOXER » Сер, 01 лютого 2012, 12:01

Romko, забий :D :facepalm
karado,
Romko писав:не муч машину - хай стоїть поки морози не попустять, або тягни в теплий бокс на ніч
Sad, but true.

pavlolvov
Ім'я:Пашка (борода)
Номер:21013
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Контактна інформація:

Повідомлення pavlolvov » Сер, 01 лютого 2012, 20:11

Сьогоднi мiняли паливний фiльтр на паджеро вагон дизель,мужик каже шо щось машина оберти ненабираэ а коли в тапку даш засвiчуэться сервiс iмашина встаэ!
Зняли фiльтр .вiдкрутили вiдстойник на ньому а там в низу де вода малаб збиратись все дно покрите парафiном десь з 1см !от i вiдповiдь на питання!
Я доречi свого жигуля 78 року зранку з пiв оберта завiв .висновок бенз э бенз !а соляра- лiтом економиш а зимою геморой завестись та шей машина непрогрiваэться!це не в обiду сказано.але тре з вибором машини задумуватись!
2101-1.5гп4.44МПСЗ MAYAv2r4,дад,2комутатора,статика,60-2,кат2111,карб053
БК2"www"Bluetooth

T5-R
Дякував (ла): 30 рази
Подякували: 23 рази
Контактна інформація:

Повідомлення T5-R » Сер, 01 лютого 2012, 20:20

я за дизель, але новий :D
Impossible is Nothing

topper
Ім'я:Остап
Номер:0000
Дякував (ла): 175 рази
Подякували: 20 рази

Повідомлення topper » Сер, 01 лютого 2012, 20:39

pavlolvov писав:Сьогоднi мiняли паливний фiльтр на паджеро вагон дизель,мужик каже шо щось машина оберти ненабираэ а коли в тапку даш засвiчуэться сервiс iмашина встаэ!
Зняли фiльтр .вiдкрутили вiдстойник на ньому а там в низу де вода малаб збиратись все дно покрите парафiном десь з 1см !от i вiдповiдь на питання!
Я доречi свого жигуля 78 року зранку з пiв оберта завiв .висновок бенз э бенз !а соляра- лiтом економиш а зимою геморой завестись та шей машина непрогрiваэться!це не в обiду сказано.але тре з вибором машини задумуватись!
Я також дотримуюсь того правила, шо бенз двигун дешевший в обслуговуванні і менший мінінгіт зимою...
Жінка – як даішник: настрій зіпсує, гроші забере, і ще винним будеш :-)

Liuskywalker
Ім'я:Любомир
Дякував (ла): 76 рази
Подякували: 58 рази

Повідомлення Liuskywalker » Сер, 01 лютого 2012, 20:42

ну не починайте , ок ? :D Кожен тип має переваги і недоліки , але якщо все справне , то проблем не буде ні з бензом , ні з дизелем ! От тільки є такі випадки, коли від тебе нічого не залежить , майже .. :ninja
Праця зробила з мавпи змучену мавпу ! ©

mikeng
Ім'я:mikeng

Повідомлення mikeng » Сер, 01 лютого 2012, 20:46

Liuskywalker, +1, кожен кулик своє болото хвалить

pavlolvov
Ім'я:Пашка (борода)
Номер:21013
Контактна інформація:

Повідомлення pavlolvov » Сер, 01 лютого 2012, 21:09

Liuskywalker писав:От тільки є такі випадки, коли від тебе нічого не залежить , майже .. :ninja

Любомир це саме головне правило !і оце завітне слово "майже"!!!!!

в мене по сусідству єфіат добло жіночка водій на ньому гоцає ! тижня два тому підходила питатись чи ми свічки накала міняэмо !сказав що ні але на дизель сервісі таке роблять що там є мінінгіт при заміні що може свічка зламатись і прийдеться головку знімати !відповідь -ой там так дорого я думала ето стоит гривен 70 -80 !?!?!?! :shock :shock :shock %) за такі гроші хіба прості свічки на інокорчі можна поміняти!!! а сьодні зранку поки прогрівався вона з вікна "И как нормально ты завелся??? так !а ты незнаэш где машинку наночь можно оставить??в кажу в пятиповерховому можна! ой там так дорого да и есче до восьми машину забирать надо !!!!кажу за то тепло і заведеться стопудів!Ой незнаю -я падумаю!!!

от вам і випадок "От тільки є такі випадки, коли від тебе нічого не залежить , майже .. :ninja""""

просто до морозів треба готуватись .а не -а і так поїде!а там в моторі і так тосолє шо з ним буде! а -солярка літня -нічого небуду туди лити ітак заведеться! а - масло пофік яке лити .головне шоб було !!!!! %) я таке кожен день чую практично відвсіх клієнтів !і говориш і доказуєш а їм пофік на цяцьки гроші є а антифріз 5-ти річний міняти грошей нема !кажеш ручніком зимою некористуйтесь бо примерзне і колодки позриваєте (це про барабан)вони дивляться на тебе :shock ! а чому? для чого він тоді потрібен!
ми самі винні в тому що з машиною щось стається -так за запчастини невідповіш !але людський фактор є!задумайтесь!!!!! :surprised

ХОЧЕШ ЇЗДИТИ ! ТРЕБА І ССАНОЧКИ ХОТЬ ІНКОЛИ ЛОГОДИТИ!!!!!
2101-1.5гп4.44МПСЗ MAYAv2r4,дад,2комутатора,статика,60-2,кат2111,карб053
БК2"www"Bluetooth

Apokalipsis
Ім'я:Ігор

Повідомлення Apokalipsis » Сер, 01 лютого 2012, 21:42

karado писав: Я заправлений літньою солярою
karado писав:Чи може хтось сказати якщо моя машина простоїть до весни в такому стані на дворі які можуть бути наслідки???? бо гаражу ні бокса немаю
:facepalm :facepalm :facepalm :facepalm :facepalm :facepalm
ясно шо прихватило, ну хіба брати промисловий фен і гріти і само собою зимова солярка, а про весну аж смішно =)))
Wole pchac Forda, niz jezdzic BMW!

Liuskywalker
Ім'я:Любомир
Дякував (ла): 76 рази
Подякували: 58 рази

Повідомлення Liuskywalker » Сер, 01 лютого 2012, 22:04

Apokalipsis писав:про весну аж смішно =)))

та чого, он у мене в дворі в дєда ЗАЗ, він вже третій рік поспіль восени , після того ,як з"їздить на дачу востаннє, знімає акум, карб , ще щось там, зливає бенз, забирає всі речі з салону і багажника, закриває машину і так вона зимує. А навесні, як потепліє її розконсервовує! Я йому мин. року колеса підкачував :) І, зараза, нічо їй не стається, заводиться на ура, по кузову - ніяких наслідків (видимих) зимування, окрім "пташиного сліду" :D :shock
Праця зробила з мавпи змучену мавпу ! ©

Apokalipsis
Ім'я:Ігор

Повідомлення Apokalipsis » Сер, 01 лютого 2012, 22:09

Liuskywalker, ну ти зрівняв заз і кенгурик :D
Wole pchac Forda, niz jezdzic BMW!

Fobos
Рятівник форуму
Ім'я:Юра
Дякував (ла): 138 рази
Подякували: 9 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Fobos » Сер, 01 лютого 2012, 22:50

Друже, їдь у відрядження, з машиною нічого не станеться, фільтр ти знімав, все там добре, більше нема чого переживати, потепліє, заведеш як нову. А зараз мучити не варто, ні тягати бо то нічого недасть, так як солярка замержша в трубках ні ефіром, по тій же причині, антигель лити є зміст, якщо ти розморозиш машину в теплому боксі але краще злити ту літню і залити зимову.
Ford?

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей