певно фари на батарейках....nazar4uk писав:в мене всерівно з фарами чи ні .. розхід той самий

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
певно фари на батарейках....nazar4uk писав:в мене всерівно з фарами чи ні .. розхід той самий
в мене ... Дизель ...vazik писав:певно фари на батарейках....
AnGeL писав:питання не в тому скільки, а в тому чи взагалі таке має місце, і воно таки так!
пацталомcat-yellow писав:ай ну тебе з твоїм дура кондюк... я так поржав, шо аж жінка наваляла мені, бо дитина спить
прочитавpavlolvov писав:Вот 20 возможных причин повышенного расхода топлива:
Не розібрався. ЗАВЖДИ генератор без навантаження менше грузить мотор, ніж з навантаженням. Це не залежить від типу генератора.Demyan писав:Ну все ніби розібрався.
Ну так а ще якщо врахувати що в тебе при обертах в 900 розхід є меншим ніж при обертах в 600...а також якщо згадати анегдот як працює трансформатор :) ууууууууууууууу.VETERAN писав:Не розібрався. ЗАВЖДИ генератор без навантаження менше грузить мотор, ніж з навантаженням. Це не залежить від типу генератора.
Блоки живлення також без навантаження майже не споживають енергії. Незалежно від типу
на фордах цілий блок управляє генератором. от незнаю чи він відключає гену коли валиш, думаю ні.Demyan писав:Мало того в деяких автомобілях коли тиснемо газ максимально (типу кікдаун) працює схема відключення генератора - щоб надати мотору троха потужності
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей