Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Opel Kadett `84 by Kost
-
- Ім'я:Андрій
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
і ше є одне відео з "Ало Граж", як покачали мою тачку )) повтикайте. не пожалієте ))
http://dump.ru/files/f/f332800274/
http://dump.ru/files/f/f332800274/
ЖИЗНЬ це є вєщь яка вася ніхто не поймe цієї вєщі і цю вєщь тяжко поняти ...
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
Які зазори робили при розточці і хто то всьо діло збирав докупи ? В принципі майстер мав би сказати як обкатувати..Kost писав: ТЮНЕРИ
підкажіть як обкатку робити правильно )
через скільки масло міняти і фільтра і т.д.
і де найти доброго карбюраторщика??
дякую наперед.
Якщо майстер нічого не казав, то скажу як я обкатував свою.
Значить так
Якщо зазори нормальні то першу тисячу їздиш до 3000 оборотів, максимум 3500.. Без ривків, без педалі в підлогу, короче плавно. педаль старайся тиснути якнайменше.. якщо чуєш що машина під горку нетягне включи понижену, хай там буде 4000 короткочасно чим ти будеш на 5 на 2000 з натиснутою до кінця педаллю газа валити під горку..
Через 1000км міняєш масло.. Пробуєш пару разів як машина валить на драгу.. :) Короче треба крутанути її до відсічки пару раз.. якщо мотор зібраний добре то йому нічо небуде, якщо погано, то обкатуй хоч 10000 км а все одно як дась потім жизні то він заклинить
На 2000 міняєш ще раз масло (і фільтр само собою масляний) і вже валиш як то кажеться на всі гроші

p.s. Я обкатував свою по такій методиці. Наразі пробіг біля 6000 (масло міняв 1 раз) - вроді як валить, проблем ніяких з мотором, тьфу 3 рази.. при тому що ці 6000 це аналог звичайної експлуатації напевно біля 20000.. так як весь час кручу 5000-6000, дуже часто на гонках в 7800..
p.p.s. Мене можеш не слухати, бо я свій мотор не шкодую в плані крутіння (на 2000-2500 їду тільки в пробці, на трасі і то 3500-4500), хоча масло і розхідники міняю вчасно і грошей на то не шкодую.
-
нічого не точили, тому і майстер нічо не казав ))
купили ше одни мотор, і шо було погане в тому то і взяли з другого )
Кольца прікольні там, вкладині також. шо робили самі то притирали клапана
і всьо ))
тож думаю там притиратись не ма чому і до чого...
тож обкатуку прийти чисто символічно, чи як? то ж нічо не точилось, можна 500-1000 км більш мені спокійно поїздити, поміняти масло\фільт і все?
Кольца прікольні там, вкладині також. шо робили самі то притирали клапана
тож обкатуку прийти чисто символічно, чи як? то ж нічо не точилось, можна 500-1000 км більш мені спокійно поїздити, поміняти масло\фільт і все?
- Yelik
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 24 рази
- Контактна інформація:
Залий нове масло+фільтр, поїзди 1000км в спокійному режимі(не більше 3000), потім поміняй масло з фільтром і їзди в нормальному режимі.Kost писав:нічого не точили, тому і майстер нічо не казав ))
Кольца прікольні там, вкладині також. шо робили самі то притирали клапанаі всьо ))
volleyball.lviv.ua/blog/
-
Залив нове масло, поставив новий фільтр.
сьогодні всьо докрутили що треба було і завели. мотор робить ляля, не димить, ніяких посторонніх звуків, тільки карб треба відстроїти нормально, бо жмеш на газ і захльобується і деколи глохне.. а так холостий рівномірний. а, і не іде зарядка чогось.. всі дроти на місці. що то може бути? може тому що довго стояла відсиріло шось в генераторі? будем в понеділк причину шукати.
+ треба майстра по карбюраторам, порадьте когось.
фото нових нема, в понеділок пофоткаю.
а, сьогодні прикріпив прямоток. є хіба фотка прямотока.
фірма PILOT. ніхто не чюв? нормальше шось? бо дістався мені нахаляву )

сьогодні всьо докрутили що треба було і завели. мотор робить ляля, не димить, ніяких посторонніх звуків, тільки карб треба відстроїти нормально, бо жмеш на газ і захльобується і деколи глохне.. а так холостий рівномірний. а, і не іде зарядка чогось.. всі дроти на місці. що то може бути? може тому що довго стояла відсиріло шось в генераторі? будем в понеділк причину шукати.
+ треба майстра по карбюраторам, порадьте когось.
фото нових нема, в понеділок пофоткаю.
а, сьогодні прикріпив прямоток. є хіба фотка прямотока.
фірма PILOT. ніхто не чюв? нормальше шось? бо дістався мені нахаляву )

- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
Kost писав:не димить
Якщо в тебе є таке поняття як реле-регулятор напруги (находиться в генераторі) то провір його. Ну ще глянь може плюс не підключив з генератораі не іде зарядка чогось.. всі дроти на місці. що то може бути? може тому що довго стояла відсиріло шось в генераторі? будем в понеділк причину шукати.
Нечув, но певно від того що в нас є на базарах (noname, prosport, nex) не гірше :) Головне щоб не голосно ричало :) З вигляду на мій похожий.фірма PILOT. ніхто не чюв? нормальше шось? бо дістався мені нахаляву )
- Nazik
- Ім'я:Nazar
Kost
На рахунок зарядки. Сам з цим стикався тиждень тому. Перевір щітки, реле про яке Вовка писав і запобіжники. Можеш генератор перевірити на вулиці яка веде з Кульпарківської до продуктового ринку Маршала Рибалки, не доїжджаючи до базару справа буде Мерс Сервіс, а за ним ремонт та діагностика генераторів, там де звалище жовтих таврій

На рахунок зарядки. Сам з цим стикався тиждень тому. Перевір щітки, реле про яке Вовка писав і запобіжники. Можеш генератор перевірити на вулиці яка веде з Кульпарківської до продуктового ринку Маршала Рибалки, не доїжджаючи до базару справа буде Мерс Сервіс, а за ним ремонт та діагностика генераторів, там де звалище жовтих таврій

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей