форум скоро гуляє вішілєBOXER писав:потрійне УРА

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
форум скоро гуляє вішілєBOXER писав:потрійне УРА
Певне якусь сиксу підчепив ще на зум-зуміBOXER писав:висновок один: Пікачу вирішив сім"ю заводити!
Ти втб банку оформляв?pikach00 писав:Німці рулять![]()
значить ше тобі +1 мужский зачот :)pikach00 писав:BOXER, скажу татова машинаА лєксус на ТО
![]()
![]()
![]()
Насправда дєвки мало розбираються в машинах, та й в середину на ній не заїдеш. Туда треба в одьожці від кардена якогось заходитиcat-yellow писав:від чого дєвки сцяти в штани під Пікассо повинні
інформуй нас час від часу про пробіг, ТО і так далі. Як це робить Вебер.axel писав:В принципі часто тепер кататимуся на ньому наступні кілька років, але хочу написати короткий висновок.
та шо там говорити) в мене навіть в гольфі є це все:axel писав:Загалом мені автомобіль дуже сподобався. Загалом знав, що якість у Фольксвагенів на висоті, але не знав що на такій висоті.
axel писав: Руль - мультифункційний дуже зручний, обшитий гладкою шкірою, мабуть Nappa Leder
axel писав:environment light. Світло яке з стелі легенько має підсвічувати центральну консоль червоним кольором
axel писав:Дуже порадувала акустична система, а конкретно головний пристрій, дисплей з сенсорним управлінням. Якість звучання на рівні автомобілів даного класу.
без фотошопу пліз :)axel писав:Скани чеків навіть робитиму
в мене вже було перше ТО на 15 тис, коштувало 1200 грн)A1 писав:інформуй нас час від часу про пробіг, ТО і так далі. Як це робить Вебер.
CAT писав:коштувало 1200 грн)
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей