Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Чи варто купляти новий Opel astra clasic 1.4
- FAST
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
pikach00
якби не було Опель Астри ти б на чому їздив? Напевно пішки би ходив!
Так хвалиш Опель ніби то найкраща машина шо існує!
Скажу з власного досвіду в мене на фірмі 4 Опеля і нічого доброго сказати про них не можу! Авто як авто ламається, комфорт такий собі розхід немалий! Мав би гроші купив би ліпше б/у БМВ ніж новий Опель!
І ше одне! Ти ту на форумі такий крутий, вчиш всіх як жити, настанови на життя всім роздаєш! А ти приїдь на пиво в пятницю в Пузату Хату і ми тебе всі дружньо вислухаєм! Слабо?
Скажу з власного досвіду в мене на фірмі 4 Опеля і нічого доброго сказати про них не можу! Авто як авто ламається, комфорт такий собі розхід немалий! Мав би гроші купив би ліпше б/у БМВ ніж новий Опель!
І ше одне! Ти ту на форумі такий крутий, вчиш всіх як жити, настанови на життя всім роздаєш! А ти приїдь на пиво в пятницю в Пузату Хату і ми тебе всі дружньо вислухаєм! Слабо?
093 655 48 53
- pikach00
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
FAST
От ти купи ВЛАСНУ машину, тоді будеш говорити з ВЛАСНОГО досвіду
На фірмах про службові машини ніхто не дбає бо це не власна машина.
Хто казав що я хвалю? Я ж на самому початку написав що зараз купив би Черато, тоді коли собі купляв їх так сильно не рекламували та й не бачив ніде. Або купив би Нісан Альмеру класік. Це ті варіанти з яких можна вибирати сьогодні за цю ціну.
Астра свою ціну в мене відробляє так як має бути. Ще двоє співробітників після довгих пошуків саме НОВОГО авто вибрали таки Астру, при чому я їх ні в чому не переконував і вони були не в одному автосалоні Львова.
От, я купляв в кредит. Якщо би мав всю суму відразу - купляв би Омегу 2000-2001 року, але не тому що це Опель, а тому що це комфортна машина.
В Пузату Хату приїзжати не бажання після розповідей одного з форумчам про розумові здібності декого з тих хто туди приходить. Нема бажання ще лишній раз злитися і в чомусь когось переконувати.
От ти купи ВЛАСНУ машину, тоді будеш говорити з ВЛАСНОГО досвіду

На фірмах про службові машини ніхто не дбає бо це не власна машина.
Хто казав що я хвалю? Я ж на самому початку написав що зараз купив би Черато, тоді коли собі купляв їх так сильно не рекламували та й не бачив ніде. Або купив би Нісан Альмеру класік. Це ті варіанти з яких можна вибирати сьогодні за цю ціну.
Астра свою ціну в мене відробляє так як має бути. Ще двоє співробітників після довгих пошуків саме НОВОГО авто вибрали таки Астру, при чому я їх ні в чому не переконував і вони були не в одному автосалоні Львова.
От, я купляв в кредит. Якщо би мав всю суму відразу - купляв би Омегу 2000-2001 року, але не тому що це Опель, а тому що це комфортна машина.
В Пузату Хату приїзжати не бажання після розповідей одного з форумчам про розумові здібності декого з тих хто туди приходить. Нема бажання ще лишній раз злитися і в чомусь когось переконувати.
- Yelik
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 24 рази
- Контактна інформація:
pikach00 писав:От ти купи ВЛАСНУ машину, тоді будеш говорити з ВЛАСНОГО досвіду
В тебе якийсь пунктік на рахунок власної-невласної, тато купив-сам купив, яка різниця хто купляв і за яких обставин їздить, хіба від того залежить думка про машину на якій їздиш?pikach00 писав:Маючи службового гольфа я б взагалі не думав про таку дрібницю як вибір машини
volleyball.lviv.ua/blog/
- SVoloSH
питання в топіку було про кращу машину в тій ціні (на нашу думку, так як ми - тут всі круті, як видно - розбираємося в машинахFAST писав:pikach00
Скажу з власного досвіду в мене на фірмі 4 Опеля і нічого доброго сказати про них не можу! Авто як авто ламається, комфорт такий собі розхід немалий!

МАВ БИ ГРОШІ? Ну...якби мав - то купив, ти правийFAST писав:pikach00
Мав би гроші купив би ліпше б/у БМВ ніж новий Опель!

..ну тут НОУ КОМЕНТС...культура....FAST писав:pikach00
- FAST
- Контактна інформація:
pikach00
а звідки в тебе така інформація шо в мене машина не власна?
те що вона зареєстрована на фірму це ще нічого не значить, тим більше шо фірма моя і мого батька!
за машинами на фірмі доглядаю я особисто і водії в нас нормальні а не наєздніки як буває зазвичай!
так як ти їздиш вона в тебе і за 5 років не буде ломатися, я в місяць на своїй 3000-35000 км наїжаю! Ти краще постав її в гараж і протирай кожен день шматкою і навіть фільтра і масло міняти не треба буде!
Ну якшо ти вже почав говорити про ПХ то хто з форумчан ділився з тобою такою брехливою інформацією і про чиї здібності йде мова?
Значить слабо? Як то кажуть попіз*іти кожен може а прийти і в очі сказати шо дуєш про людей кишка тонка! ???
те що вона зареєстрована на фірму це ще нічого не значить, тим більше шо фірма моя і мого батька!
за машинами на фірмі доглядаю я особисто і водії в нас нормальні а не наєздніки як буває зазвичай!
так як ти їздиш вона в тебе і за 5 років не буде ломатися, я в місяць на своїй 3000-35000 км наїжаю! Ти краще постав її в гараж і протирай кожен день шматкою і навіть фільтра і масло міняти не треба буде!
Ну якшо ти вже почав говорити про ПХ то хто з форумчан ділився з тобою такою брехливою інформацією і про чиї здібності йде мова?
Значить слабо? Як то кажуть попіз*іти кожен може а прийти і в очі сказати шо дуєш про людей кишка тонка! ???
093 655 48 53
- SVoloSH
...спалився.....так залежить..ще і як - люди які АБСОЛЮТНО НІФІГА НЕ ШАРЯТЬ в машинах і які можуть розповсюджуватися на рахунок шо круче Мерседес (папін, або за його ж бабки), або Опель (власний, хоч і жигуль німеький, зато не корейський), просто гонять порожнякYelik писав:pikach00 писав:От ти купи ВЛАСНУ машину, тоді будеш говорити з ВЛАСНОГО досвідуВ тебе якийсь пунктік на рахунок власної-невласної, тато купив-сам купив, яка різниця хто купляв і за яких обставин їздить, хіба від того залежить думка про машину на якій їздиш?pikach00 писав:Маючи службового гольфа я б взагалі не думав про таку дрібницю як вибір машини
..ну..а ще є категоря людей про яких скав Лесь Подеревянський - "Ходить цілий день весь в гамні і шо-то вообража." :)
- SVoloSH
:) во логіка - не твоя.. :) іменно папина :)FAST писав:pikach00
те що вона зареєстрована на фірму це ще нічого не значить, тим більше шо фірма моя і мого батька!![]()
так як ти їздиш вона в тебе і за 5 років не буде ломатися, я в місяць на своїй 3000-35000 км наїжаю! Ти краще постав її в гараж і протирай кожен день шматкою і навіть фільтра і масло міняти не треба буде!![]()
- pikach00
Ух як ми себе любимо, в першу чергу фірма МОЯ а тоді вже батько примазавсяFAST писав:pikach00
те що вона зареєстрована на фірму це ще нічого не значить, тим більше шо фірма моя і мого батька!![]()

Доглядати то доглядають, а от як їздять невідомоFAST писав:за машинами на фірмі доглядаю я особисто і водії в нас нормальні а не наєздніки як буває зазвичай!

Молодець, цікава у тебе робота раз так багато їздишFAST писав: так як ти їздиш вона в тебе і за 5 років не буде ломатися, я в місяць на своїй 3000-35000 км наїжаю! Ти краще постав її в гараж і протирай кожен день шматкою і навіть фільтра і масло міняти не треба буде!![]()

У мене в місяць виходить мінімум 2500км, так що не нада ля-ля

Просто не хочу щоб потім цю людину діставали. І не хочу нікого ображати. Тому не називаю ні імен ні ніків. Цим просто пояснив чому саме не маю ніякого бажання їхати в ПХ.FAST писав: Ну якшо ти вже почав говорити про ПХ то хто з форумчан ділився з тобою такою брехливою інформацією і про чиї здібності йде мова?
- Yelik
- Контактна інформація:
Чесно? Нічого не зрозумів, що ти хотів сказати! :)SVoloSH писав:...спалився.....так залежить..ще і як - люди які АБСОЛЮТНО НІФІГА НЕ ШАРЯТЬ в машинах і які можуть розповсюджуватися на рахунок шо круче Мерседес (папін, або за його ж бабки), або Опель (власний, хоч і жигуль німеький, зато не корейський), просто гонять порожняк
Давай по порядку, вроді напив в профілі "керую програмістами" :) а внятно висловитись не можеш :)
1. Допустим якийсь Пилип їздить на машині, допустим 20тис. км в рік, питання: "Він може оцінити переваги і недоліки машини на якій він їздить?"
Людей які взяли в тата/мами машину покататись і дають широкі висновки не враховуєм!
volleyball.lviv.ua/blog/
- pikach00
Пояснюю свою думку - якщо машина куплена на ВЛАСНО зароблені гроші і на неї витрачають ті ж САМОСТІЙНО зароблені гроші тоді ставлення до неї бльш бережливе. Відповідно вона не ламається і приносить купу задоволень.Yelik писав:pikach00 писав:От ти купи ВЛАСНУ машину, тоді будеш говорити з ВЛАСНОГО досвідуВ тебе якийсь пунктік на рахунок власної-невласної, тато купив-сам купив, яка різниця хто купляв і за яких обставин їздить, хіба від того залежить думка про машину на якій їздиш?pikach00 писав:Маючи службового гольфа я б взагалі не думав про таку дрібницю як вибір машини
Тут мені чомусь 90% людей пишуть що Опель то ржавіюча нічого не варта фігня хоч ні разу не були власниками цієї марки. Це перше, а друге - якщо мені татусь з матусьою будуть давати достатньо грошей на ремонт БМВ то понятно що я його куплю і буду всім розказувати яке воно класне. Хоча витрати на нього набагато більші получаються.
От такі то думки.
- Yelik
- Контактна інформація:
Само собою, тут питань не виникає. Але все ж дай відповідь на питанняpikach00 писав:Пояснюю свою думку - якщо машина куплена на ВЛАСНО зароблені гроші і на неї витрачають ті ж САМОСТІЙНО зароблені гроші тоді ставлення до неї бльш бережливе. Відповідно вона не ламається і приносить купу задоволень.
Yelik писав:1. Допустим якийсь Пилип їздить на машині, допустим 20тис. км в рік, питання: "Він може оцінити переваги і недоліки машини на якій він їздить?"
volleyball.lviv.ua/blog/
- FAST
- Контактна інформація:
SVoloSH
шановний а ти хто будеш? на форумі пів години від сили а вже людей обсираєш толком їх навіть незнаючи! На свою культуру спілкування увагу зверни!
Кого ти тут збираєшся переконувати і захищати? не знаючи людей дуже легко робити хибні судження!
Приходь з pikach00 завтра на пиво і тоді поговоримо!
шановний а ти хто будеш? на форумі пів години від сили а вже людей обсираєш толком їх навіть незнаючи! На свою культуру спілкування увагу зверни!
а ти звідки знаєш є в мене гроші чи нема? на даний момент мене влаштовує їздити на тому шо є бо за ті гроші ліпшого не купиш а гроші то питання часу сьогодні вони є а завтра нема! А заробляти гроші шоб вкладати їх в автомобіль це маразм!SVoloSH писав:FAST написав:
pikach00
Мав би гроші купив би ліпше б/у БМВ ніж новий Опель!
МАВ БИ ГРОШІ? Ну...якби мав - то купив, ти правий . По-друге, якби дісно мав..то я думаю - ти був би вже дуууже багатий, якшо би купив б/у беху, адже як ти знаєш - запчастини на бехи - дорогуваті, раза в два , а то і три дорожчі від запчастин Опеля. А за рік, люди які на бехах катаються, кажуть шо набігає 1500 -2000 штуки, ясно шо не гривень. Але то фанати і дійсно - люди які мають гроші на свій фанатизм.
напевно в тебе дуже напряжонні відносини з твоїми батьками шо ти про них такої думки!SVoloSH писав:FAST написав:
pikach00
во логіка - не твоя.. іменно папина
Кого ти тут збираєшся переконувати і захищати? не знаючи людей дуже легко робити хибні судження!
Приходь з pikach00 завтра на пиво і тоді поговоримо!
093 655 48 53
- FAST
- Контактна інформація:
pikach00
а тебе гребе чия фірма і чия машина? я на ній їжджу постійно і ремонтую також я!pikach00 писав:Ух як ми себе любимо, в першу чергу фірма МОЯ а тоді вже батько примазався
перед тим як брати водія з ним вожуся декілька днів і все стає зрозумілим!pikach00 писав:Доглядати то доглядають, а от як їздять невідомо
шось несходиться! ти казав шо наїздив 30 тис км відколи взяв машину , а якшо порахувати то виходить до 2000 в місяць, но явно не 2500!pikach00 писав:Молодець, цікава у тебе робота раз так багато їздиш
У мене в місяць виходить мінімум 2500км, так що не нада ля-ля
як такого пояснення я не побачив!pikach00 писав:Просто не хочу щоб потім цю людину діставали. І не хочу нікого ображати. Тому не називаю ні імен ні ніків. Цим просто пояснив чому саме не маю ніякого бажання їхати в ПХ.
093 655 48 53
- pikach00
FAST
Не бійся, про тебе нічого поганого не говорили
Говорили про інших деяких індивідумів.
Мені довелося бути 2 рази біля парку культури, не побачив що у мене можуть знайтися спільні інтереси щоб далі ходити на пиво.
Купив у лютому, їзджу від квітня. Тому нестиковочка.шось несходиться! ти казав шо наїздив 30 тис км відколи взяв машину , а якшо порахувати то виходить до 2000 в місяць, но явно не 2500!
Код: Виділити все
як такого пояснення я не побачив!

Мені довелося бути 2 рази біля парку культури, не побачив що у мене можуть знайтися спільні інтереси щоб далі ходити на пиво.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей