Автомобілі закордонного виробництва та їх обслуговування

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Закрито
Чи варто купляти новий Opel astra clasic 1.4
FAST
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Контактна інформація:

Повідомлення FAST » Чет, 05 квітня 2007, 12:07

pikach00
якби не було Опель Астри ти б на чому їздив? Напевно пішки би ходив!
Так хвалиш Опель ніби то найкраща машина шо існує!
Скажу з власного досвіду в мене на фірмі 4 Опеля і нічого доброго сказати про них не можу! Авто як авто ламається, комфорт такий собі розхід немалий! Мав би гроші купив би ліпше б/у БМВ ніж новий Опель!

І ше одне! Ти ту на форумі такий крутий, вчиш всіх як жити, настанови на життя всім роздаєш! А ти приїдь на пиво в пятницю в Пузату Хату і ми тебе всі дружньо вислухаєм! Слабо?
093 655 48 53

Haggard
Контактна інформація:

Повідомлення Haggard » Чет, 05 квітня 2007, 12:12

Я б собі жОпеля не брав би... ІМХО

pikach00
Стать:чоловік
Дякував (ла): 87 рази
Подякували: 35 рази

Повідомлення pikach00 » Чет, 05 квітня 2007, 12:16

FAST
От ти купи ВЛАСНУ машину, тоді будеш говорити з ВЛАСНОГО досвіду ;)

На фірмах про службові машини ніхто не дбає бо це не власна машина.

Хто казав що я хвалю? Я ж на самому початку написав що зараз купив би Черато, тоді коли собі купляв їх так сильно не рекламували та й не бачив ніде. Або купив би Нісан Альмеру класік. Це ті варіанти з яких можна вибирати сьогодні за цю ціну.

Астра свою ціну в мене відробляє так як має бути. Ще двоє співробітників після довгих пошуків саме НОВОГО авто вибрали таки Астру, при чому я їх ні в чому не переконував і вони були не в одному автосалоні Львова.

От, я купляв в кредит. Якщо би мав всю суму відразу - купляв би Омегу 2000-2001 року, але не тому що це Опель, а тому що це комфортна машина.

В Пузату Хату приїзжати не бажання після розповідей одного з форумчам про розумові здібності декого з тих хто туди приходить. Нема бажання ще лишній раз злитися і в чомусь когось переконувати.

pikach00

Повідомлення pikach00 » Чет, 05 квітня 2007, 12:17

Haggard писав:Я б собі жОпеля не брав би... ІМХО
Маючи службового гольфа я б взагалі не думав про таку дрібницю як вибір машини :D

Haggard
Контактна інформація:

Повідомлення Haggard » Чет, 05 квітня 2007, 12:22

pikach00 писав:
Haggard писав:Я б собі жОпеля не брав би... ІМХО
Маючи службового гольфа я б взагалі не думав про таку дрібницю як вибір машини :D
і Гольфа так само не купляв би...

Yelik
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 24 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Yelik » Чет, 05 квітня 2007, 14:05

pikach00 писав:От ти купи ВЛАСНУ машину, тоді будеш говорити з ВЛАСНОГО досвіду
pikach00 писав:Маючи службового гольфа я б взагалі не думав про таку дрібницю як вибір машини
В тебе якийсь пунктік на рахунок власної-невласної, тато купив-сам купив, яка різниця хто купляв і за яких обставин їздить, хіба від того залежить думка про машину на якій їздиш?
volleyball.lviv.ua/blog/

SVoloSH

Повідомлення SVoloSH » Чет, 05 квітня 2007, 14:06

FAST писав:pikach00
якби не було Опель Астри ти б на чому їздив? Напевно пішки би ходив!
Так хвалиш Опель ніби то найкраща машина шо існує!
Скажу з власного досвіду в мене на фірмі 4 Опеля і нічого доброго сказати про них не можу! Авто як авто ламається, комфорт такий собі розхід немалий!
питання в топіку було про кращу машину в тій ціні (на нашу думку, так як ми - тут всі круті, як видно - розбираємося в машинах ;) ) - Лачетті - якраз ламається...Чому Лачетті згадав?..тому що вона в тій самій ціновій та класовій категорії (ну комусь ще зубіла і Лайнос там же ш..ну то їхні проблеми :D )
Мав би гроші купив би ліпше б/у БМВ ніж новий Опель!
МАВ БИ ГРОШІ? Ну...якби мав - то купив, ти правий ;). По-друге, якби дісно мав..то я думаю - ти був би вже дуууже багатий, якшо би купив б/у беху, адже як ти знаєш - запчастини на бехи - дорогуваті, раза в два , а то і три дорожчі від запчастин Опеля. А за рік, люди які на бехах катаються, кажуть шо набігає 1500 -2000 штуки, ясно шо не гривень. Але то фанати і дійсно - люди які мають гроші на свій фанатизм.
І ше одне! Ти ту на форумі такий крутий, вчиш всіх як жити, настанови на життя всім роздаєш! А ти приїдь на пиво в пятницю в Пузату Хату і ми тебе всі дружньо вислухаєм! Слабо?
..ну тут НОУ КОМЕНТС...культура....

FAST
Контактна інформація:

Повідомлення FAST » Чет, 05 квітня 2007, 14:07

pikach00
а звідки в тебе така інформація шо в мене машина не власна?
те що вона зареєстрована на фірму це ще нічого не значить, тим більше шо фірма моя і мого батька! :wink:
за машинами на фірмі доглядаю я особисто і водії в нас нормальні а не наєздніки як буває зазвичай!
так як ти їздиш вона в тебе і за 5 років не буде ломатися, я в місяць на своїй 3000-35000 км наїжаю! Ти краще постав її в гараж і протирай кожен день шматкою і навіть фільтра і масло міняти не треба буде! :smile:
Ну якшо ти вже почав говорити про ПХ то хто з форумчан ділився з тобою такою брехливою інформацією і про чиї здібності йде мова?
Значить слабо? Як то кажуть попіз*іти кожен може а прийти і в очі сказати шо дуєш про людей кишка тонка! ???
093 655 48 53

SVoloSH

Повідомлення SVoloSH » Чет, 05 квітня 2007, 14:12

Yelik писав:
pikach00 писав:Маючи службового гольфа я б взагалі не думав про таку дрібницю як вибір машини
В тебе якийсь пунктік на рахунок власної-невласної, тато купив-сам купив, яка різниця хто купляв і за яких обставин їздить, хіба від того залежить думка про машину на якій їздиш?
...спалився.....так залежить..ще і як - люди які АБСОЛЮТНО НІФІГА НЕ ШАРЯТЬ в машинах і які можуть розповсюджуватися на рахунок шо круче Мерседес (папін, або за його ж бабки), або Опель (власний, хоч і жигуль німеький, зато не корейський), просто гонять порожняк

..ну..а ще є категоря людей про яких скав Лесь Подеревянський - "Ходить цілий день весь в гамні і шо-то вообража." :)

SVoloSH

Повідомлення SVoloSH » Чет, 05 квітня 2007, 14:14

те що вона зареєстрована на фірму це ще нічого не значить, тим більше шо фірма моя і мого батька! :wink:
за машинами на фірмі доглядаю я особисто і водії в нас нормальні а не наєздніки як буває зазвичай!
так як ти їздиш вона в тебе і за 5 років не буде ломатися, я в місяць на своїй 3000-35000 км наїжаю! Ти краще постав її в гараж і протирай кожен день шматкою і навіть фільтра і масло міняти не треба буде! :smile:
Ну якшо ти вже почав говорити про ПХ то хто з форумчан ділився з тобою такою брехливою інформацією і про чиї здібності йде мова?
Значить слабо? Як то кажуть попіз*іти кожен може а прийти і в очі сказати шо дуєш про людей кишка тонка! ???
:) во логіка - не твоя.. :) іменно папина :)

pikach00

Повідомлення pikach00 » Чет, 05 квітня 2007, 14:19

Ух як ми себе любимо, в першу чергу фірма МОЯ а тоді вже батько примазався ;)
FAST писав:за машинами на фірмі доглядаю я особисто і водії в нас нормальні а не наєздніки як буває зазвичай!
Доглядати то доглядають, а от як їздять невідомо ;)
FAST писав: так як ти їздиш вона в тебе і за 5 років не буде ломатися, я в місяць на своїй 3000-35000 км наїжаю! Ти краще постав її в гараж і протирай кожен день шматкою і навіть фільтра і масло міняти не треба буде! :smile:
Молодець, цікава у тебе робота раз так багато їздиш ;)
У мене в місяць виходить мінімум 2500км, так що не нада ля-ля ;)
FAST писав: Ну якшо ти вже почав говорити про ПХ то хто з форумчан ділився з тобою такою брехливою інформацією і про чиї здібності йде мова?
Просто не хочу щоб потім цю людину діставали. І не хочу нікого ображати. Тому не називаю ні імен ні ніків. Цим просто пояснив чому саме не маю ніякого бажання їхати в ПХ.

Yelik
Контактна інформація:

Повідомлення Yelik » Чет, 05 квітня 2007, 14:22

SVoloSH писав:...спалився.....так залежить..ще і як - люди які АБСОЛЮТНО НІФІГА НЕ ШАРЯТЬ в машинах і які можуть розповсюджуватися на рахунок шо круче Мерседес (папін, або за його ж бабки), або Опель (власний, хоч і жигуль німеький, зато не корейський), просто гонять порожняк
Чесно? Нічого не зрозумів, що ти хотів сказати! :)

Давай по порядку, вроді напив в профілі "керую програмістами" :) а внятно висловитись не можеш :)

1. Допустим якийсь Пилип їздить на машині, допустим 20тис. км в рік, питання: "Він може оцінити переваги і недоліки машини на якій він їздить?"

Людей які взяли в тата/мами машину покататись і дають широкі висновки не враховуєм!
volleyball.lviv.ua/blog/

pikach00

Повідомлення pikach00 » Чет, 05 квітня 2007, 14:23

Yelik писав:
Пояснюю свою думку - якщо машина куплена на ВЛАСНО зароблені гроші і на неї витрачають ті ж САМОСТІЙНО зароблені гроші тоді ставлення до неї бльш бережливе. Відповідно вона не ламається і приносить купу задоволень.

Тут мені чомусь 90% людей пишуть що Опель то ржавіюча нічого не варта фігня хоч ні разу не були власниками цієї марки. Це перше, а друге - якщо мені татусь з матусьою будуть давати достатньо грошей на ремонт БМВ то понятно що я його куплю і буду всім розказувати яке воно класне. Хоча витрати на нього набагато більші получаються.

От такі то думки.

Yelik
Контактна інформація:

Повідомлення Yelik » Чет, 05 квітня 2007, 14:27

pikach00 писав:Пояснюю свою думку - якщо машина куплена на ВЛАСНО зароблені гроші і на неї витрачають ті ж САМОСТІЙНО зароблені гроші тоді ставлення до неї бльш бережливе. Відповідно вона не ламається і приносить купу задоволень.
Само собою, тут питань не виникає. Але все ж дай відповідь на питання
Yelik писав:1. Допустим якийсь Пилип їздить на машині, допустим 20тис. км в рік, питання: "Він може оцінити переваги і недоліки машини на якій він їздить?"
volleyball.lviv.ua/blog/

FAST
Контактна інформація:

Повідомлення FAST » Чет, 05 квітня 2007, 14:28

SVoloSH
шановний а ти хто будеш? на форумі пів години від сили а вже людей обсираєш толком їх навіть незнаючи! На свою культуру спілкування увагу зверни!
SVoloSH писав:FAST написав:
pikach00
Мав би гроші купив би ліпше б/у БМВ ніж новий Опель!

МАВ БИ ГРОШІ? Ну...якби мав - то купив, ти правий . По-друге, якби дісно мав..то я думаю - ти був би вже дуууже багатий, якшо би купив б/у беху, адже як ти знаєш - запчастини на бехи - дорогуваті, раза в два , а то і три дорожчі від запчастин Опеля. А за рік, люди які на бехах катаються, кажуть шо набігає 1500 -2000 штуки, ясно шо не гривень. Але то фанати і дійсно - люди які мають гроші на свій фанатизм.
а ти звідки знаєш є в мене гроші чи нема? на даний момент мене влаштовує їздити на тому шо є бо за ті гроші ліпшого не купиш а гроші то питання часу сьогодні вони є а завтра нема! А заробляти гроші шоб вкладати їх в автомобіль це маразм!
SVoloSH писав:FAST написав:
pikach00
те що вона зареєстрована на фірму це ще нічого не значить, тим більше шо фірма моя і мого батька!
так як ти їздиш вона в тебе і за 5 років не буде ломатися, я в місяць на своїй 3000-35000 км наїжаю! Ти краще постав її в гараж і протирай кожен день шматкою і навіть фільтра і масло міняти не треба буде!

во логіка - не твоя.. іменно папина
напевно в тебе дуже напряжонні відносини з твоїми батьками шо ти про них такої думки!
Кого ти тут збираєшся переконувати і захищати? не знаючи людей дуже легко робити хибні судження!
Приходь з pikach00 завтра на пиво і тоді поговоримо!
093 655 48 53

vovka
Дякував (ла): 56 рази
Подякували: 96 рази
Контактна інформація:

Повідомлення vovka » Чет, 05 квітня 2007, 14:31

FAST писав:шановний а ти хто будеш?
Керує програмерами :smile:

FAST
Контактна інформація:

Повідомлення FAST » Чет, 05 квітня 2007, 14:36

pikach00
pikach00 писав:Ух як ми себе любимо, в першу чергу фірма МОЯ а тоді вже батько примазався
а тебе гребе чия фірма і чия машина? я на ній їжджу постійно і ремонтую також я!
pikach00 писав:Доглядати то доглядають, а от як їздять невідомо
перед тим як брати водія з ним вожуся декілька днів і все стає зрозумілим!
pikach00 писав:Молодець, цікава у тебе робота раз так багато їздиш
У мене в місяць виходить мінімум 2500км, так що не нада ля-ля
шось несходиться! ти казав шо наїздив 30 тис км відколи взяв машину , а якшо порахувати то виходить до 2000 в місяць, но явно не 2500!
pikach00 писав:Просто не хочу щоб потім цю людину діставали. І не хочу нікого ображати. Тому не називаю ні імен ні ніків. Цим просто пояснив чому саме не маю ніякого бажання їхати в ПХ.
як такого пояснення я не побачив!
093 655 48 53

FAST
Контактна інформація:

Повідомлення FAST » Чет, 05 квітня 2007, 14:38

vovka
:smile:
093 655 48 53

pikach00

Повідомлення pikach00 » Чет, 05 квітня 2007, 14:41

FAST
шось несходиться! ти казав шо наїздив 30 тис км відколи взяв машину , а якшо порахувати то виходить до 2000 в місяць, но явно не 2500!
Купив у лютому, їзджу від квітня. Тому нестиковочка.

Код: Виділити все

як такого пояснення я не побачив!
Не бійся, про тебе нічого поганого не говорили ;) Говорили про інших деяких індивідумів.
Мені довелося бути 2 рази біля парку культури, не побачив що у мене можуть знайтися спільні інтереси щоб далі ходити на пиво.

C#@O$
Тюнінг клуб
Ім'я:Ігорко
Контактна інформація:

Повідомлення C#@O$ » Чет, 05 квітня 2007, 14:44

- наліпити б Вам гірчичників, людина порати спитала - а Ви балаган розводите.
- Telec давай сам рішайся, а то порадив не порадив...

Закрито

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей