уяви собі -30 ти в карпатах,а зігрітися не можеш,бо на холостих не мона

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
тож таке чув ...gribkoff777 писав:е можна зразу глушити після нагрузки, бо турбіна крутитиметься без змазки.
vovka писав:взагалі то пару годин на холостому будь якому мотору працювати шкідливо.
закоксовуються кільця поршневі.nazar_opel писав:Чому ? нагрузки він ніби немає ...
дяку. респектsergey писав:закоксовуються кільця поршневі.
в книжках по експлуатації (наприклад до мого форда в сервісній книжці) такий режим роботи мотора рахується тяжкими умовами роботи, і радять міняти масло частіше.nazar_opel писав:Чому ? нагрузки він ніби немає ..
vovka писав:але то все відносно. якщо десь колись раз в тиждень тобі треба пару годин на холостому попрацювати то незабивай собі голову дурницями ))
то в тебе не сильно дорога???nazar_opel писав:турбінка не сильно дорога (800 $)
Doktor писав:уяви собі -30 ти в карпатах,а зігрітися не можеш,бо на холостих не мона
отже треба не просто стояти пару годин а їздити туди-сюди. а ше краще - бігати. точно зігрієшся.vovka писав:короче якщо ти рівномірно їдеш то це менше шкодить мотору чим коли ти стоїш на ХХ
а що дорога ? :)AnGeL писав:то в тебе не сильно дорога???
nazar_opel писав:просто я ще не маю сильного опиту як правильно їздити на турбодизельних моторах ...
Ну тут бабка надвоє гадала.Перехідні режими, пробки, світлофори.Не кожний двигун працює на ідеальній суміші, і якщо обороти стабільні + такі які рекомендує завод, то нічього не станеться на ХХ.vovka писав:бенз горить гірше чим на оборотах, нагару більше відкладається. короче якщо ти рівномірно їдеш то це менше шкодить мотору чим коли ти стоїш на ХХ.
зимою він є практично в кожного 5-го, якщо не 3-го.Мотор не встигає прогрітись і як результат нагарvovka писав:нагару більше відкладається
я машину грію .. десь до 50 потім по тихеньку пробую їхати .. але акуратно ... а кли машина прогріється десь до 70-75 температури .. тоді починаю повноцінно їхати ...sergey писав:взагалі-то турбо дизель треба прогрівати і мати турботаймер + класне масло.Знайомий має Шкоду дизельну, прогрів до 40градусів, далі можна потихеньку не дальше 3-ї передачі і не вище 2-х тис\об.
AnGeL писав:а ті гроші можна нормального гарета взяти... та шо в мене стоіть (wrx) менше коштує в 2 рази десь...
Брєд. Тобто кожен раз потрібно чекати поки прогріється до 40 градусів?sergey писав: взагалі-то турбо дизель треба прогрівати і мати турботаймер + класне масло.Знайомий має Шкоду дизельну, прогрів до 40градусів, далі можна потихеньку не дальше 3-ї передачі і не вище 2-х тис\об.Вона часто і довго процює на ХХ
Він так робить, даже літом.Можеш зразу їхати.Діло твоє.Deep_Shadow писав:Брєд. Тобто кожен раз потрібно чекати поки прогріється до 40 градусів?![]()
набратися терпіння і чекати.Deep_Shadow писав:Якщо не встигаєш на роботу, дитину в садок, до коханки, _____ (вставити свій варіант) то що???
скільки то в тебе часу займає??? в мене на холостих шось дуууууууууууууже слабо гріється. Чи ти на холостих газуєш?nazar_opel писав:я машину грію .. десь до 50
На TDI VAG щоб прогріти на холостих до 40 в -5 навіть, треба хз скільки часу, думаю хвилин 20-30. ІМХО брєд.sergey писав:Deep_Shadow написав:
Брєд. Тобто кожен раз потрібно чекати поки прогріється до 40 градусів?
Він так робить, даже літом.Можеш зразу їхати.Діло твоє.
Deep_Shadow написав:
Якщо не встигаєш на роботу, дитину в садок, до коханки, _____ (вставити свій варіант) то що???
набратися терпіння і чекати.
висновокDeep_Shadow писав:TDI VAG
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей