На цей раз хочеться побудувати нормальний двигун з спортивним наклоном. (дуже хочеться виступати в драгу

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
M@sTeR писав:Бюджет звичайно невеликий
з такими умовами краще нічого невидумуй. максимум потім валік поставити попробуєш. Шоб бути конкурентним потрібно вкласти ціну ше одної 09 і часу багато.M@sTeR писав:В понеділок машина має бути вже на ходу.
M@sTeR писав:Бюджет звичайно невеликий, але хто що порадить зробити..
за ті гроші про тюнінг низу забудь. низ збери сток якісно і не видумуй. всі зазори щоб були в допусках. і щоб моторист то всьо проміряв. бажано поршньову поважити по вазі. щоб все було однакове хоча би взборі. і не економити на дрібницях. всяких важливих болтіках, гайочках, розточці, балансіровці і т.п.M@sTeR писав:а на запчасти розраховую до 1500-1800 грн.
M@sTeR писав: от вроді Махле і таке вилізло
ну і для чого ? воно ж від того швидше не їде.. проще переключитися. а оборотів там було 7000-7500.M@sTeR писав: правда я його частенько розкручував, на другій бувало до 100 доходило
+100 таке часто буваєvovka писав:то краще з тим мотористом що буде робити говорити про запчастини щоб він відчував якусь відповідальність.. а то потім скаже мол "то ж ти поршня приніс, вот вони і погані були"
і то правдаvovka писав:а тюнінг можна потім в ГБЦ зробити коли буде неспішно і будуть гроші.
їх треба тільки замовляти чи можна купити десь у Львові чи в Франківську?????vovka писав:можна подивитися на харківські поршня автрамат
їх на любому базарі дофіга. але там є різні моделі.M@sTeR писав:їх треба тільки замовляти чи можна купити десь у Львові чи в Франківську?????
http://www.avtramat.com/ru/82-mm/258.htmlУвеличена глубина выборки под клапаны (степень сжатия сохранена) Обеспечена безопасность при обрыве ремня привода ГРМ
той що з буквою M - він легший але його тяжче найти. особисто я би взяв цю модель.Т-образный. Сброс масла в холодильники. Оптимизирован профиль юбки. Масса уменьшена до 322 г (на 7%) Снижены потери трения. Повышенная мощность и ресурс, снижен расхода топлива, снижены потери масла на угар
нє.. невзборі.. зато ціна в районі 200 грн за 4 штуки.M@sTeR писав:вони йдуть в зборі з кільцями пальцями і т.д.????
Та я радився, він каже що ставив такі кілька раз також клієнтам, але вони самі купляли собі запчастини, нарікань каже небуло. Майстер це мій хороший знайомий, я хочу сам все з робити, ну звичайно з його допомогою, просто самому цікаво.....vovka писав:я не кажу їх купляти.. порадься з мотористом
mahle хороші кільця. але не варто купляти "на базарі". купуй в нормальних місцях. он в лесика з форуму можеш купити.M@sTeR писав:А кільця він радить тіж Mahle, каже що завжди їх рекомендує клієнтам, більшість ставлять і ніхто нарікань не має, можливо мої трісли по моїй дурості від того що так перекручува в світлофорних гонках..... тай на базарі крім Махле і ПРІМИ польської майже нічо нема.....
Та мені плювати на той стук, головне щоб було надійно і якісно....vovka писав:от тільки той стук
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість