Автомобілі закордонного виробництва та їх обслуговування

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
Peugeot Expert/Citroen Jumpy/Fiat Scudo
Speedo
Ім'я:Орест
Стать:чоловік
Дякував (ла): 22 рази
Подякували: 19 рази
Контактна інформація:
Peugeot Expert/Citroen Jumpy/Fiat Scudo

Повідомлення Speedo » П'ят, 12 серпня 2011, 11:43

Знаю, що схожі теми про ці машинки були, але всі вони вже заблоковані.
Для допомоги у власній справі з компаньйоном плануємо взяти "до спілки" такого вантажного фургона. Раніше задумувалися над "кенго", "берлінго" і схожими "пиріжками", але специфіка вантажу вимагає, як мінімум розміри згаданих машинок.
Плюс, на майбутнє планується переробити "під пасажира", щоб використовувати і як авто для сім"ї в т.ч.
Хто порадить їхні плюси та мінуси. На яку суму, приблизно, розраховувати, щоби взяти більш-менш "живу" машинку? Можливо хтось тут продає, чи маєте знайомих?
Багато є пропозицій "без першої реєстрації", чи варто зв"язуватися, скільки це винесе в грошах?

Jroslav
Ім'я:Ярослав
Дякував (ла): 0
Подякували: 0

Re: Peugeot Expert/Citroen Jumpy/Fiat Scudo

Повідомлення Jroslav » П'ят, 12 серпня 2011, 20:04

Speedo писав:На яку суму, приблизно, розраховувати, щоби взяти більш-менш "живу" машинку? Можливо хтось тут продає, чи маєте знайомих?
Тут трохи неправильно поставлене питання. На яку суму ти розраховуєш, тоді і можна щось порадити. :)

Speedo
Контактна інформація:

Повідомлення Speedo » Суб, 13 серпня 2011, 09:42

Хотілось би в 5,5- максимум в 6 тис. у.о. вкластися :sing

Alex-lv
Ім'я:Александр
Номер:823-60

Повідомлення Alex-lv » Суб, 13 серпня 2011, 13:42

Speedo писав:Хотілось би в 5,5- максимум в 6 тис. у.о. вкластися :sing
Speedo писав:щоб використовувати і як авто для сім"ї
Скоріш за все, за таку ціну получиш Кама сутру для всієї сімї. Буде старий і ламкий, а ремонтуються вони погано.

Speedo
Контактна інформація:

Повідомлення Speedo » Суб, 13 серпня 2011, 14:39

Alex-lv Що самий умний? Іди, м_ля пиши про тойоти короли і про камасутри для своєї сім"ї :angry .

А якщо по темі, то такі машинки так і коштують 5-7 у.о., за 10, чи близько то вже можна говорити про нову якусь машину з салону.

Уточню, машинка повинна бути (бажано) не старіша 1999 року, але і не новіша 2001!

Jroslav
Ім'я:Ярослав

Повідомлення Jroslav » Суб, 13 серпня 2011, 17:55

Speedo писав:Уточню, машинка повинна бути (бажано) не старіша 1999 року, але і не новіша 2001!
У мене 1999року, 1,9 TD з інтеркулером. Кузова там хороші, оцинковані. Якщо машина небула бита, проблем з кузовом небуде. Саме головне і дороге, це двигун. Там є три варіанти, 1,9, 1,9TD, 2,0HDI, ну і бензинові 1,6,1,8, 2,0. Як що дизельний, яб радив такий як у мене.
Поясню чому. 1,9 простий дизель, заслабий для цього кузова, а 2,0 вибагливий до соляри і якщо навернеться топливна, то ремонт трохи потяне грошенят. Хоча 2,0 меньше споживає палива. Так що вибір за тобою.
Alex-lv правий відносно ціни і стану авто. Грузовий варіант, мінімум 6 тис., це нормальний стан. Ну а відносно складності ремонту, там лише коли треба знімати голову, то лекше витягнути двигун і потім знімати голову. Все решта як і у всіх авто.
Тут доречі на форумі продавали Скудо.

Fobos
Рятівник форуму
Ім'я:Юра
Дякував (ла): 138 рази
Подякували: 9 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Fobos » Суб, 13 серпня 2011, 23:00

Speedo писав:Alex-lv Що самий умний? Іди, м_ля пиши про тойоти короли і про камасутри для своєї сім"ї

Що такі всі дєрзкі стали. :|

Колись на попередній роботі катався пасажиром на скудо, мені сподобалась машина, за той річ чи півтора роки часу не буо жодного капітального ремонту, та що там, крім заміни масла і резини раз в сезон нічого взагалі і трималась купи хоч і возила щодня вантажі.
Ford?

Speedo
Контактна інформація:

Повідомлення Speedo » Сер, 07 вересня 2011, 09:22

Недавно знайшов мужичка, який займається такими машинками, ганяє з Європи. Вийшов на нього випадково, побачив оголошення "скудо без першої реєстрації з Європи за 5000 у.о.". Подзвонив, каже "того вже немаю, але є "експерт" за 6300 стан - ідеал, щойно пригнаний! Майже без пробігу по Україні. Ціна вже з реєстрацією на мене по довіді-рахунок. Ну ясно, що то треба дивитися, думати, "щупати". Але мені ж не "горить". Ще можна подивитися і на інші варіанти. Хтось з тим стикався? З тими "довідками-рахунками". Що воно таке?
Якщо не підійде, є варіанти в Польщі ще стоїть пару "скудіків", по ціні - не питав. Якщо все "вигорить" опишу весь процес ;)

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей