Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Peugeot Expert/Citroen Jumpy/Fiat Scudo
- Speedo
- Ім'я:Орест
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 22 рази
- Подякували: 19 рази
- Контактна інформація:
Знаю, що схожі теми про ці машинки були, але всі вони вже заблоковані.
Для допомоги у власній справі з компаньйоном плануємо взяти "до спілки" такого вантажного фургона. Раніше задумувалися над "кенго", "берлінго" і схожими "пиріжками", але специфіка вантажу вимагає, як мінімум розміри згаданих машинок.
Плюс, на майбутнє планується переробити "під пасажира", щоб використовувати і як авто для сім"ї в т.ч.
Хто порадить їхні плюси та мінуси. На яку суму, приблизно, розраховувати, щоби взяти більш-менш "живу" машинку? Можливо хтось тут продає, чи маєте знайомих?
Багато є пропозицій "без першої реєстрації", чи варто зв"язуватися, скільки це винесе в грошах?
Для допомоги у власній справі з компаньйоном плануємо взяти "до спілки" такого вантажного фургона. Раніше задумувалися над "кенго", "берлінго" і схожими "пиріжками", але специфіка вантажу вимагає, як мінімум розміри згаданих машинок.
Плюс, на майбутнє планується переробити "під пасажира", щоб використовувати і як авто для сім"ї в т.ч.
Хто порадить їхні плюси та мінуси. На яку суму, приблизно, розраховувати, щоби взяти більш-менш "живу" машинку? Можливо хтось тут продає, чи маєте знайомих?
Багато є пропозицій "без першої реєстрації", чи варто зв"язуватися, скільки це винесе в грошах?
- Jroslav
- Ім'я:Ярослав
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Re: Peugeot Expert/Citroen Jumpy/Fiat Scudo
Тут трохи неправильно поставлене питання. На яку суму ти розраховуєш, тоді і можна щось порадити. :)Speedo писав:На яку суму, приблизно, розраховувати, щоби взяти більш-менш "живу" машинку? Можливо хтось тут продає, чи маєте знайомих?
- Speedo
- Контактна інформація:
Хотілось би в 5,5- максимум в 6 тис. у.о. вкластися 

- Alex-lv
- Ім'я:Александр
- Номер:823-60
Speedo писав:Хотілось би в 5,5- максимум в 6 тис. у.о. вкластися![]()
Скоріш за все, за таку ціну получиш Кама сутру для всієї сімї. Буде старий і ламкий, а ремонтуються вони погано.Speedo писав:щоб використовувати і як авто для сім"ї
- Speedo
- Контактна інформація:
Alex-lv Що самий умний? Іди, м_ля пиши про тойоти короли і про камасутри для своєї сім"ї
.
А якщо по темі, то такі машинки так і коштують 5-7 у.о., за 10, чи близько то вже можна говорити про нову якусь машину з салону.
Уточню, машинка повинна бути (бажано) не старіша 1999 року, але і не новіша 2001!

А якщо по темі, то такі машинки так і коштують 5-7 у.о., за 10, чи близько то вже можна говорити про нову якусь машину з салону.
Уточню, машинка повинна бути (бажано) не старіша 1999 року, але і не новіша 2001!
- Jroslav
- Ім'я:Ярослав
У мене 1999року, 1,9 TD з інтеркулером. Кузова там хороші, оцинковані. Якщо машина небула бита, проблем з кузовом небуде. Саме головне і дороге, це двигун. Там є три варіанти, 1,9, 1,9TD, 2,0HDI, ну і бензинові 1,6,1,8, 2,0. Як що дизельний, яб радив такий як у мене.Speedo писав:Уточню, машинка повинна бути (бажано) не старіша 1999 року, але і не новіша 2001!
Поясню чому. 1,9 простий дизель, заслабий для цього кузова, а 2,0 вибагливий до соляри і якщо навернеться топливна, то ремонт трохи потяне грошенят. Хоча 2,0 меньше споживає палива. Так що вибір за тобою.
Alex-lv правий відносно ціни і стану авто. Грузовий варіант, мінімум 6 тис., це нормальний стан. Ну а відносно складності ремонту, там лише коли треба знімати голову, то лекше витягнути двигун і потім знімати голову. Все решта як і у всіх авто.
Тут доречі на форумі продавали Скудо.
- Fobos
- Рятівник форуму
- Ім'я:Юра
- Дякував (ла): 138 рази
- Подякували: 9 рази
- Контактна інформація:
Speedo писав:Alex-lv Що самий умний? Іди, м_ля пиши про тойоти короли і про камасутри для своєї сім"ї
Що такі всі дєрзкі стали.

Колись на попередній роботі катався пасажиром на скудо, мені сподобалась машина, за той річ чи півтора роки часу не буо жодного капітального ремонту, та що там, крім заміни масла і резини раз в сезон нічого взагалі і трималась купи хоч і возила щодня вантажі.
Ford?
- Speedo
- Контактна інформація:
Недавно знайшов мужичка, який займається такими машинками, ганяє з Європи. Вийшов на нього випадково, побачив оголошення "скудо без першої реєстрації з Європи за 5000 у.о.". Подзвонив, каже "того вже немаю, але є "експерт" за 6300 стан - ідеал, щойно пригнаний! Майже без пробігу по Україні. Ціна вже з реєстрацією на мене по довіді-рахунок. Ну ясно, що то треба дивитися, думати, "щупати". Але мені ж не "горить". Ще можна подивитися і на інші варіанти. Хтось з тим стикався? З тими "довідками-рахунками". Що воно таке?
Якщо не підійде, є варіанти в Польщі ще стоїть пару "скудіків", по ціні - не питав. Якщо все "вигорить" опишу весь процес
Якщо не підійде, є варіанти в Польщі ще стоїть пару "скудіків", по ціні - не питав. Якщо все "вигорить" опишу весь процес

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість