antik писав:Представлена американская версия седана Toyota Camry нового поколения

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
antik писав:Представлена американская версия седана Toyota Camry нового поколения
Чув дзвін називається... На Штати завжди уродів випускають.. От європейка:hrdrive писав:antik писав:Представлена американская версия седана Toyota Camry нового поколенияфу яке воно уродське
зато там завжди підстаканників більше буває, додатковий холодильничок, підлокотничок і т.д. ))) ну в субаріках так точно !pikach00 писав:На Штати завжди уродів випускають..
правильно. форд запозичить технології як свого часу трошки позичив у вольво і у мазди. бо у форді не дураки сидятьNovel писав:Ford и Toyota кооперируются
А я не до тебе писав, а до дизоксирибонуклеіновокислотного.Novel писав:Fobos,
Шановний! А я про що написав? Чи Ви не читаєте, що люди пишуть і починаєте переконувати мене у чомусь іншому. Я ж написав проблема 100% у підрамнику.
Novel писав:Проблема пошрена у багатьох авто. - навіть в ненависних япошках. Тільки треба підійти до неї грамотно.
А якау тебе машина тойота чи хонда? Співчуваю, тре було німця купувати, тоді б в офісі проводив час робочий.Novel писав:на сервісі днями проводжу свій робочий час.
А чого ти мене розслабляєш, я абсолютно не напружений, сиджу читаю тему днями і лахаю з ображених японовідроводівNovel писав:І ідіть розслабтесь... І катайтесь дальше на Форді. Ви якісь зациклені на одномарці.
Fobos писав:А якау тебе машина тойота чи хонда? Співчуваю, тре було німця купувати, тоді б в офісі проводив час робочий.
Робота заставляє - я на сервісі працюю! Які ви смішні...BOXER писав:Fobos писав:А якау тебе машина тойота чи хонда? Співчуваю, тре було німця купувати, тоді б в офісі проводив час робочий.жжош)
де я захищаю марку?? мій попередній пост взагалі ні в одному реченні не захищаю Фолькс. я тобі конкретні факти навів і на відміну від тебе не пишу слів непідтверджених фактами.Novel писав:CAT, Ти чудак! Як тільки мова зайде про Фольц ти слюнями все забризкаєш навколо доказуючи і захищаючи марку, але не признаєш слабих сторін марки! Ну - це властиво - бо кожна жаба хвалить своє болото.
то більше показник, які машини купують "гонщегі" - якби провести якесь аналогічне опитування "тусовщиків в навколольвівських придорожніх кахве" то японців було б певно в рази більше..vovka писав:в ТОП-20 аж 2 японця
Когда то, я и сам был таким фанатиком. Немцев не рассматривал в принципе, а фольксваген – этого вообще для меня не существовало. Но потом поездил на Мерседесе и Ауди, и для меня перестал существовать японский автопром. Почему: только в немце ты получаешь удовольствие от всего. И от качества материалов, и от удобства в салоне, и от управляемости автомобиля. А самое главное, в немцах есть чувство основательности. В японцах этого чувства нет. Сразу оговорюсь – почувствовать эту разницу можно только поездив некоторое время на немцах, а потом сев обратно на японца. Поэтому, садясь сейчас в японский автомобиль, у меня появляется чувство, что кузов склеен из картона, что все какое то хлипкое.
Однако к кузову есть немало претензий. Так, лакокрасочное покрытие на Mazda довольно тонкое, и малейший контакт с чем-либо обязательно оставит след. От песка, камней и дорожной соли часто страдают передняя часть автомобиля, пороги, колесные арки, облезает хром, а в местах сколов может появиться коррозия. Кстати, и металл не отличается толщиной, поэтому во избежание вмятин не рекомендуется облокачиваться на автомобиль. Антикоррозийная защита также довольно условна, и в скрытых полостях через несколько лет могут появиться намеки на ржавчину.
Ложку дегтя вносит довольно жесткий пластик нижней части салона, который также имеет свойство поскрипывать на автомобилях с пробегом. Не стоит забывать и об очень слабой шумоизоляции салона.
хтось шось говорив про то шо япошки масла не беруть??Расход масла на угар в 200–500 граммов на 1000 км считается для них нормой, поэтому рекомендуется периодически проверять уровень. Также стоит следить за уровнем антифриза, так как после трех-четырех московских зим радиатор, как правило, начинает подтекать (его стоимость порядка 350–450 долларов).
Из недостатков можно отметить невысокое качество пластика в салоне, но это характерное отличие многих японских производителей.
CAT писав:я тобі конкретні факти навів і на відміну від тебе не пишу слів непідтверджених фактами.
CAT писав:всього.. а може тобі 12 років і ти в житті не їздив за кермом машини? тому не бачу змісту взагалі про шось з тобою далі говорити...
лише по цих постах? не роби поспішні висновки. всі ми герої тут онлайн. вмійте нормально відстояти свою точку зору, аргументовано. Данило за свої слова відповідає. багато в житті набачився, я знаю. і фігні не пише.Novel писав:Вкотре переконуюсь, %%%%%%%%!
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей