Автомобілі закордонного виробництва та їх обслуговування

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
Японці чи Німці

Японці чи Німці

1. Японці
225
38%
2. Німці
366
62%

Всього голосів: 591

hrdrive
Стать:чоловік
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Контактна інформація:
Re: Японці чи Німці

Повідомлення hrdrive » Чет, 25 серпня 2011, 10:40

antik писав:Представлена американская версия седана Toyota Camry нового поколения
:shout фу яке воно уродське :bad
INTE®©ULLE®™

pikach00
Дякував (ла): 87 рази
Подякували: 35 рази

Повідомлення pikach00 » Чет, 25 серпня 2011, 10:49

hrdrive писав:
antik писав:Представлена американская версия седана Toyota Camry нового поколения
:shout фу яке воно уродське :bad
Чув дзвін називається... На Штати завжди уродів випускають.. От європейка:
Зображення
Зображення
Зображення

hrdrive
Контактна інформація:

Повідомлення hrdrive » Чет, 25 серпня 2011, 10:53

pikach00, я написав про конкретний екземпляр ;)
INTE®©ULLE®™

Denzzzil
Ім'я:Денис
Номер:7739
Контактна інформація:

Повідомлення Denzzzil » Чет, 25 серпня 2011, 10:58

pikach00 писав:На Штати завжди уродів випускають..
зато там завжди підстаканників більше буває, додатковий холодильничок, підлокотничок і т.д. ))) ну в субаріках так точно !
Денис Автозапчастини

vovka
Дякував (ла): 56 рази
Подякували: 96 рази
Контактна інформація:

Повідомлення vovka » Чет, 25 серпня 2011, 11:09

Novel писав:Ford и Toyota кооперируются
правильно. форд запозичить технології як свого часу трошки позичив у вольво і у мазди. бо у форді не дураки сидять :D
а в результаті людина все одно прийде в салон. подивитися на мондео і на камрі.. і станом на сьогодні небачу наприклад причин по яких можна купити тойоту :surprised скажімо по ціні 37 тисяч є кемрі 2.4 з 5 ст. автоматом, а за 38к я бачу мондео 2.0 турбо (то ж небо і земля) з 6 ступкою автоматом powershift. ще й по розмірах чуть більший ))

я згоден з тим що по надійності зараз дуже багато машин приблизно на одному рівні і форд чи опель ломається не більше чим лексус або бмв.
то більше від прокладки залежить.. наприклад в таких фієст спортивних як моя - є проблема з гідраком в 99% машин де водії люблять поліцейські розвороти і слалом (там треба ставити радіатор охолодження но того майже ніхто неробить). один чувак по слухах ніби як міняв 8 разів його (і всі по гарантії :D). але що дивно.. чого на моїй машині він не мінявся ніразу і проблем за 65к з ним немає ? :surprised я думаю тому що попередній власник небув любителем автослалому та і я також )))

в ево 10 доречі тоже є проблеми з охолодженням коли їх експлуатувати по призначенню. незнаважаючи на то що машина дуже дорога.

Mc

Повідомлення Mc » Чет, 25 серпня 2011, 11:13

Sluva, 100%
я от теж вже пару раз прикидав - то принципової різниці якось не бачу між виробниками - всі більш-менш на одному рівні. розстроює тільки той факт, що надійність агрегатів у всіх виробників чим далі тим більше покульгує.. що ті дсг коробки/масложерні двигуни в німців, що постійні проблеми тойот.. з одного боку зрозуміло - передові технології потребують прикатки на дорогах, з іншого - не хочеться за рахунок власних нервів/коштів прикатувати :)
biketravel.wordpress.com

Fobos
Рятівник форуму
Ім'я:Юра
Дякував (ла): 138 рази
Подякували: 9 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Fobos » Чет, 25 серпня 2011, 11:17

Novel писав:Fobos,

Шановний! А я про що написав? Чи Ви не читаєте, що люди пишуть і починаєте переконувати мене у чомусь іншому. Я ж написав проблема 100% у підрамнику.
А я не до тебе писав, а до дизоксирибонуклеіновокислотного.
Бо до нього не доходить, що:
Novel писав:Проблема пошрена у багатьох авто. - навіть в ненависних япошках. Тільки треба підійти до неї грамотно.

А стосовно:
Novel писав:на сервісі днями проводжу свій робочий час.
А якау тебе машина тойота чи хонда? Співчуваю, тре було німця купувати, тоді б в офісі проводив час робочий.
Novel писав:І ідіть розслабтесь... І катайтесь дальше на Форді. Ви якісь зациклені на одномарці.
А чого ти мене розслабляєш, я абсолютно не напружений, сиджу читаю тему днями і лахаю з ображених японовідроводів :D А на форді і буду кататись, бо хороша машина. На одній не зациклений, поважаю форд, фолькс, бмв і мерседес, а також пежо і більшість італійских автомобілів. А на японській машині їздив хіба би в разі дуже вигідної пропозиції або на службовій, але ніколи б не повівся на наявність всіх електро вікон замість двох, електро регулювання дзеркал замість механічного, на клімат-контроль замість кондиціонера і на тоненьку сталь замість високої якості металу, дешевий пластик замість якісних матеріалів салону, гримучу підвіску замість тихохідної і відсутність шумоізоляції замість її наявності.
Ford?

vovka
Дякував (ла): 56 рази
Подякували: 96 рази
Контактна інформація:

Повідомлення vovka » Чет, 25 серпня 2011, 11:35

об'єктивне порівняння недорогих передньоприводних авто :)
http://timeattack.com.ua/trackday/recor ... track/1-1/

в ТОП-20 аж 2 японця :D то рекорди цього року всіх учасників які приїхали на трек дні. було 4 чи 5 таких трек днів.
а в топ-5 4 зібраних німцями машини, в тому числі 3 форда, а лідирує пежо :) в мене там 18 місце на стоковій повністю машину і абсолютно без досвіду їзди на тому треку..

BOXER
Номер:5666
Дякував (ла): 78 рази
Подякували: 23 рази

Повідомлення BOXER » Чет, 25 серпня 2011, 11:37

Fobos писав:А якау тебе машина тойота чи хонда? Співчуваю, тре було німця купувати, тоді б в офісі проводив час робочий.
:D жжош)
Sad, but true.

Novel

Повідомлення Novel » Чет, 25 серпня 2011, 12:54

BOXER писав:
Fobos писав:А якау тебе машина тойота чи хонда? Співчуваю, тре було німця купувати, тоді б в офісі проводив час робочий.
:D жжош)
Робота заставляє - я на сервісі працюю! Які ви смішні... :D :beer

CAT
Ім'я:Данило
Контактна інформація:

Повідомлення CAT » Чет, 25 серпня 2011, 13:39

Novel писав:CAT, Ти чудак! Як тільки мова зайде про Фольц ти слюнями все забризкаєш навколо доказуючи і захищаючи марку, але не признаєш слабих сторін марки! Ну - це властиво - бо кожна жаба хвалить своє болото.
де я захищаю марку?? мій попередній пост взагалі ні в одному реченні не захищаю Фолькс. я тобі конкретні факти навів і на відміну від тебе не пишу слів непідтверджених фактами.
почнемо з того шо взагалі невідомо звідки ти тут взявся і шо ти собою представляєш... пишеш тільки багато всього.. а може тобі 12 років і ти в житті не їздив за кермом машини? тому не бачу змісту взагалі про шось з тобою далі говорити...

конкретно був спор з А1 шодо якості матеріалів в салоні, він спеціально підїхав до мене на своїй Хонді, ми все в натурі порівняли і кожен зробив висновки...

шодо відео про Тойоту і Фолькс то нажаль ті з форумчан які мають Королу чомусь не захотіли чи не змогли підїхати шоб ми зняли свою версію... а порівнював я на машині свого друга який живе в Києві і це було при нагоді зроблено і тому не мав нажаль з собою камери...
якшо ти готовий представити для такого тесту Тойоту Королу то я з радістю приїду на Гольфі і ми все порівняємо...

а якшо ти просто поговорити то тобі місце в темі "флудилка"
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор

Mc

Повідомлення Mc » Чет, 25 серпня 2011, 13:52

vovka писав:в ТОП-20 аж 2 японця
то більше показник, які машини купують "гонщегі" - якби провести якесь аналогічне опитування "тусовщиків в навколольвівських придорожніх кахве" то японців було б певно в рази більше..
а для рейтингу "тусовщиків по сільських діскатєках" - першість була б в савєцького автохламу :D
biketravel.wordpress.com

CAT
Контактна інформація:

Повідомлення CAT » Чет, 25 серпня 2011, 13:53

гарна цитата з одного форуму...
Когда то, я и сам был таким фанатиком. Немцев не рассматривал в принципе, а фольксваген – этого вообще для меня не существовало. Но потом поездил на Мерседесе и Ауди, и для меня перестал существовать японский автопром. Почему: только в немце ты получаешь удовольствие от всего. И от качества материалов, и от удобства в салоне, и от управляемости автомобиля. А самое главное, в немцах есть чувство основательности. В японцах этого чувства нет. Сразу оговорюсь – почувствовать эту разницу можно только поездив некоторое время на немцах, а потом сев обратно на японца. Поэтому, садясь сейчас в японский автомобиль, у меня появляется чувство, что кузов склеен из картона, что все какое то хлипкое.
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор

A1

Повідомлення A1 » Чет, 25 серпня 2011, 14:05

CAT, таких і цілком протилежних цитат - весь інет. Може то 13-річний прищавий підліток написав, який лексус хіба на плакаті бачив :) Тому "не канає" :)

CAT
Контактна інформація:

Повідомлення CAT » Чет, 25 серпня 2011, 14:07

ше про мазду 6 попереднього покоління якою всі фанатично захоплювались в свій час наведу кілька цікавих цитат:
Однако к кузову есть немало претензий. Так, лакокрасочное покрытие на Mazda довольно тонкое, и малейший контакт с чем-либо обязательно оставит след. От песка, камней и дорожной соли часто страдают передняя часть автомобиля, пороги, колесные арки, облезает хром, а в местах сколов может появиться коррозия. Кстати, и металл не отличается толщиной, поэтому во избежание вмятин не рекомендуется облокачиваться на автомобиль. Антикоррозийная защита также довольно условна, и в скрытых полостях через несколько лет могут появиться намеки на ржавчину.
Ложку дегтя вносит довольно жесткий пластик нижней части салона, который также имеет свойство поскрипывать на автомобилях с пробегом. Не стоит забывать и об очень слабой шумоизоляции салона.
Расход масла на угар в 200–500 граммов на 1000 км считается для них нормой, поэтому рекомендуется периодически проверять уровень. Также стоит следить за уровнем антифриза, так как после трех-четырех московских зим радиатор, как правило, начинает подтекать (его стоимость порядка 350–450 долларов).
хтось шось говорив про то шо япошки масла не беруть??

Люди вже навіть говорять
Из недостатков можно отметить невысокое качество пластика в салоне, но это характерное отличие многих японских производителей.

це вже репутація така... а японці навіть нічого з тим не роблять...
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор

CAT
Контактна інформація:

Повідомлення CAT » Чет, 25 серпня 2011, 14:12

A1, та може і так, просто так багато хто говорить... нажаль я особисто не їздив більше 500 км підряд на япошці тому важко сказати які відчуття виникають після 2-3 місяців їзди на ній... але ті 500 км шо я найбільше їхав на сузукі гранд вітара з києва хватило мені шоб ше більше зненавидіти япошок...))
п.с. хонда єдина японська тачка яку я поважаю через їхні мотори... колись ше любив Лехус але коли кілька разів мав нагоду проїхатись в ньому передумав)))
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор

A1

Повідомлення A1 » Чет, 25 серпня 2011, 14:21

CAT, з цієї сторінки я зрозумів, що ти гарно вмієш користуватись гуглом. Десь вище Вебер кидав запрос в гугль також. :)

Thorn
Дякував (ла): 18 рази
Подякували: 11 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Thorn » Чет, 25 серпня 2011, 14:42

CAT, шо за брёд [цензура] ? :|
Я розымую шо в тебе фольц ы ти [цензура] на нього :bad але ныж писати фыгню,краще не пиши нычого. Коли протестиш цы всы бренди ы тачки про якы ти писав , тоды поговорим ;)
Воно :bad

Novel

Повідомлення Novel » Чет, 25 серпня 2011, 20:19

CAT писав:я тобі конкретні факти навів і на відміну від тебе не пишу слів непідтверджених фактами.

І де факти? Суцільні цитати з Гугле яких можна намусолити цілий форум про кожну марку! І починається тут відеокамери не мав! Да блін банально на мобілці камеру включив і засняв, що за дитячі відмази? Чи ти навіть мобілки не маєш? А! Так ти дома забув! :shout
CAT писав:всього.. а може тобі 12 років і ти в житті не їздив за кермом машини? тому не бачу змісту взагалі про шось з тобою далі говорити...

Вкотре переконуюсь, %%%%%%%%! Іди почитай на сусідній сторінці звідки я... Да і що я перед тобою розпинаюсь...

Накидав тут цитат і тішишся як дитина. Ти давай попрацюй сам так щоб переконливо було. А то їхав, щось чув, відчув десь побачив в якомусь "відрі" і починається срач. Давай адекватно писати тут з власними аргументами.

hrdrive
Контактна інформація:

Повідомлення hrdrive » Чет, 25 серпня 2011, 22:34

Novel писав:Вкотре переконуюсь, %%%%%%%%!
лише по цих постах? не роби поспішні висновки. всі ми герої тут онлайн. вмійте нормально відстояти свою точку зору, аргументовано. Данило за свої слова відповідає. багато в житті набачився, я знаю. і фігні не пише.
INTE®©ULLE®™

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей