Мєнти стояли на якійсь жигульці
попереду за 4 км був пост стаціонарний (той що між франківською і чернівецькою обл. ) - і нічо.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
думаєш круті дуже? в місті чи селі знаєш яка ймовірність шо хтось вибіжить на дорогу, а особливо діти. невже так важко проїхати село ну навіть хай не 60 а 80 км/год. шкода шо мєнти на жигульці були.... але думаю шо якби догнали то ви б їм якісь посвідчення чи ше шось показали... як завжди в нас буває.GORGAN писав:по населеним пунктам 120 не менше.
Вот ИМХО первая вменяемая мессага. Со вчерашнего вечера заглядываю в этот топик и недоумеваю, чем собственно хвастаться. Как (не)оставили ГАИшников с носом?CAT писав:думаєш круті дуже? в місті чи селі знаєш яка ймовірність шо хтось вибіжить на дорогу, а особливо діти. невже так важко проїхати село ну навіть хай не 60 а 80 км/год. шкода шо мєнти на жигульці були.... але думаю шо якби догнали то ви б їм якісь посвідчення чи ше шось показали... як завжди в нас буває.
:megalol:azakharchuk писав:ул. Ивана Франка, Стрыйский рынок, светофор. Очередь до разъезда со Снопковской. Со Снопковской въезжает Land Cruiser c номерами 9339, и по встречке ломится в объезд очереди. Через 30 секунд тот же Land Cruiser сдает задом и пристраивается в хвост очереди... оттуда же (уже передом) выезжает Touareg с номерами 7779.
Ні. Тема моя. А почав я її заради розумного посту. А то блін в мене склалося враження, що піпєц як круто втікати від ментів. Виявляється тут лише 2-3 реально тікали і то лише тому, що відчувають сильні плечі за собою. Одним словом, беспредел на дорогах - SUCKS.CAT писав:давайте краще писати тут про то коли мєнти були неправі і як ви виходили з тих ситуацій шоб інші знали як поводитись.
Однозначно!CAT писав:давайте краще писати тут про то коли мєнти були неправі і як ви виходили з тих ситуацій шоб інші знали як поводитись.
Да я же не против. :)GORGAN писав:А що стосується, хто як їздить - то я вам пацани скажу, що дай Бог, щоб хоча б кожен 10-й їздив так як я і не треба мене лікувати. Я на початку водійської карєри поїздив трохи за кордоном,
Сигналят... Если бы только сигналят... Они же еще и объезжать начинают... Иногда с двух сторон... Причем неважно пропускаешь ты машину со второстепенной или пешеходов на пешеходном переходе.GORGAN писав: а тут коли когось пропускаєш, такі супер толерантні пацани - лікарі ззаді сигналять з криками типу "якого х-я став рагуль, їдь!"
+100GORGAN писав:А що стосується, хто як їздить - то я вам пацани скажу, що дай Бог, щоб хоча б кожен 10-й їздив так як я і не треба мене лікувати
Темна ауді? То такі козлодойли, що торба. Раз з ними режся.... :evil:CAT писав:всьо шо в мене було то на вітовського мєнти доганяли на цивільній ауді і зупинився я лиш тоді коли побачив палку з вікна коли вони мене з підрізали - стали посеред дороги і почали харити шо я десь там шось порушив... обійшлось в 10 грн. був сам і не хотів сперечатись враховуючи шо вертався з клубу і то була 3 ночі....
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 11 гостей