Розмови на різні теми про авто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Закрито
Техогляд 2011
weber
Стать:чоловік
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Re: Техогляд 2011

Повідомлення weber » Вів, 12 липня 2011, 15:11

pikach00, хотів написати, але це не впливає на інших водіїв як те, що я перелічив і може призвести до аварійної ситуації :ninja Тому хай хоч дошками заб'ються :D

T5-R
Дякував (ла): 30 рази
Подякували: 23 рази
Контактна інформація:

Повідомлення T5-R » Вів, 12 липня 2011, 15:14

weber писав:Тим, що не будуть їздити "розумники":
- з непрацюючими чи тонованими стопами
- з чорною хмарою вихлопних газів
- з галімим ксеноном
з цим пунктами погоджуюсь :beer
Impossible is Nothing

T5-R
Контактна інформація:

Повідомлення T5-R » Вів, 12 липня 2011, 15:18

may писав:І де зараз ці девайси?
працюють, але зараз "фотографів" стало менше з певних причин
Impossible is Nothing

Nazarini

Повідомлення Nazarini » Вів, 12 липня 2011, 15:25

а за параметрами кузова теж будуть даі слідкувати і бігати кругом машини з лінійкою і вимірювати арки і т.д. щоб норми не перевищувати ? :)

RED_Spider
Тюнінг клуб

Повідомлення RED_Spider » Вів, 12 липня 2011, 15:30

weber писав:
T5-R писав: в чому саме супер? мав талон і "спав спокійно" а тепер ці жовті будки будуть грати всіх водіїв не раз на два роки, а регулярно.....
Тим, що не будуть їздити "розумники":
- з непрацюючими чи тонованими стопами
- з чорною хмарою вихлопних газів
- з галімим ксеноном

ти хоч сам в це віриш?
як їздили так і будуть їздити.
їм вигідніше взяти на лапу пару гривень, ніж писати протокол робити огляд і так далі.
будуть тупо шукати за що збрити касу, ці зміни це добре але не для нашої держави, якщо в нас булоб все так як написано в цьому законі яб був двома руками за, а так хз..... поживем побачим.

weber

Повідомлення weber » Вів, 12 липня 2011, 15:35

RED_Spider, ні звичайно.
Але хочу, щоб їх постійно стопали і вони платили.
І їх стане менше... :p

T5-R
Контактна інформація:

Повідомлення T5-R » Вів, 12 липня 2011, 16:08

weber писав:Але хочу, щоб їх постійно стопали і вони платили
жорстокий ти однако.... :D
RED_Spider писав:їм вигідніше взяти на лапу пару гривень
вигідніше, не спорю....
Impossible is Nothing

Morozov

Повідомлення Morozov » Вів, 12 липня 2011, 16:37

%) %) %)
Зробили паніку без причини.
Будуть ці авто ТК, от тоді і будемо говорити, що з цим робити,
а то поки що нічого ще не було, крім інфи з жовтої преси.
Памятаю, рік чи два тому так лякяли з провірками тонування, мов купили апарати і будемо провіряти на дорозі, а на ділі ніхто, нічого так і не провіряв.

T5-R
Контактна інформація:

Повідомлення T5-R » Вів, 12 липня 2011, 18:58

Morozov, перевірялось, просто не так, як про це говорилось...
Impossible is Nothing

Nick_

Повідомлення Nick_ » Вів, 12 липня 2011, 21:19

Може напишу бред, а все ж...

Ситуація! Машина нова на гарантії (два роки, або пробіг) - сервіс обслуговування ТО і всьо такоє... Зупиняють до прикладу мене біля тої "жовтої будки" і починають штормити тут то там сьо і так далі... Знайшли кучу косяків. Написали протокол авто. з вадами! Тепер ситуація! У мене ж ТО гарантія і так далі. Мені що з тим протоколом робити їхати зразу на сервіс і [цензура] всіх майстрів за виявлені косяки чи як? Чи їхати платити штраф бо бачите на гарантійному сервісі не догледіли по машині...

Конфліктний варіант!?
Тільки не треба казати, що нові авто. до двох років ТО не проходять... На дорозі провірятимуть всіх!

Sally
Ім'я:Оля
Номер:B3

Повідомлення Sally » Вів, 12 липня 2011, 21:31

weber писав:- з непрацюючими чи тонованими стопами
в мене один стоп не працює, мені щоб його справити треба кузов видовбувати. то що мені їхати маршруткою, бо хтось на сівіку буде розказувати як їздити? якби у нас був весь народ такий багатий, що міг би мати суперові машини, то можна би було говорити про такі речі, а коли кожна друга сім"я має таку машину, шо в неї треба вкласти кілька зарплат щоб вона відповідала кожній мінімальній вимозі то це просто знущання над людьми! скільки аварій було через непрацюючі стопи чи через вихлопні гази? а скільки через порушення пдр ідеальними машинами? отож...
zubylo.lviv.ua

weber

Повідомлення weber » Вів, 12 липня 2011, 21:36

Sally, я написав в множині, стопамИ! Не про один стоп. У вас візьке мислення. З ваших слів якщо у мене цівік, то я мажор, лєксус, то я депутат? Дивні ви....
І не офтопте тут про політику і мінімальну зп!

Нарахунок газів: подумайте про своє здоров'я, а не про машину як купу металолому...

Sally

Повідомлення Sally » Вів, 12 липня 2011, 21:50

weber, з моїх слів ти не так поняв. я говорю про те, що люди не мають можливості довести свої машини до повного ідеалу і це такі реалії, а якщо будуть перевіряти, то більша частина машин виявиться негодною і більша частина населення буде мати витрати, яких можна було би уникнути. люди їздять на розвалюхах не тому що вони їм так подобаються (ну я вийняток, я свою люблю :happy ), а тому що інакшого виходу нема. і уяви собі будуть стояти і ще їх штрафувати, а будеш їхати ти і підтакувати: "от правильно роблять, хай би справив свої вихлопи, не поїсть 2 дня хліба але зато я буду захисником природи" :D . не та країна :|
пс: був би в тебе порш був би ти мажор, сівік то красуня, но не мажор :D
zubylo.lviv.ua

T5-R
Контактна інформація:

Повідомлення T5-R » Вів, 12 липня 2011, 21:59

Sally писав:люди їздять на розвалюхах не тому що вони їм так подобаються (ну я вийняток, я свою люблю ), а тому що інакшого виходу нема

цього не розумію, якщо немає достатньо грошей щоб утримати авто, то навіщо його купувати :surprised
Impossible is Nothing

bossjara
Ім'я:Антон
Номер:59105TC
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 5 рази
Контактна інформація:

Повідомлення bossjara » Вів, 12 липня 2011, 22:17

T5-R писав:
Sally писав:люди їздять на розвалюхах не тому що вони їм так подобаються (ну я вийняток, я свою люблю ), а тому що інакшого виходу нема

цього не розумію, якщо немає достатньо грошей щоб утримати авто, то навіщо його купувати :surprised
Якщо дозволите - поясню. Візьмемо середньостатистичного молодого українця(львівянина), років скажімо 25. Закінчила людина ВУЗ, за час навчання трішки підзбирала грошей(припустимо), іде на більш менш оплачувану, цікаву і нехай навіть престижну роботу. А тепер питання - скільки часу йому потрібно пропрацювати, щоб купити собі з салону хоча б Рено Меган?(такі варіанти як Чері, Ланоси і Форзи не розглядаю - особисто нічого не маю проти, але як по мені Меган - це мінімум більш-менш європейського авто). Навіть при зарплаті в 1000 у.є. щоб його купити потрібно цілий рік відкладати всю зарплату. Кредит??? - брєд. А от купити собі для початку якусь 20 річну 8ку, чи навіть 10-річну 99-ку(залежно скільки назбирав студентом :D ) - більш ніж реально. Звичайно, толкова людина довго на такій машині їздити не буде(ні в образу нікому !), хіба що тупо запре)), але на перших порах - доведеться. І не факт що завжди машина буде у справному стані - по перше вік, по друге не завжди є можливість одразу валити на СТО при першій же поломці, деколи доводиться їздити так певний час. Є другий варіант - пенсіонери - в яких машина ще з совєтів, або назбирали з пенсії на "запорчика" - і раз в тиждень виїжджають на дачу... Насправді варіантів купа - в кожного свої таракани в голові. І несправні машини як їздили, так і будуть. І ні даі, ні Янукович з цим нічого не зробить, щоб забрати "розвалюхи" з вулиць, потрібно оголосити їх поза законом, а не штрафи вводити - але нам до цього ще далеко.
Вибачайте, якщо думка людини, що тут не давно, Вам не дуже цікава.
http://tuning.lviv.ua/forum/viewtopic.php?f=39&t=29544

Sally

Повідомлення Sally » Вів, 12 липня 2011, 22:31

T5-R писав:ього не розумію, якщо немає достатньо грошей щоб утримати авто, то навіщо його купувати
ну от в мене брат наприклад має девятку. от зігнила вона в нього знизу так що вже їхати не може і колеса вбік пішло. вдарила криза і роботи нема. 2 малих дітей одне менше доугого похворіли обоє - треба їхати в лікарню. так він зараз назбирає грошей і зварить собі ту девятку і буде їздити, хоч в ній роботи десь як в мене а може і більше бо вже рік стоїть бо як діти хворі то треба їхати конче вже. і справді варіантів маса
zubylo.lviv.ua

may
Ім'я:Ihor
Номер:7044
Подякували: 4 рази

Повідомлення may » Сер, 13 липня 2011, 06:37

Nick_ писав:На дорозі провірятимуть всіх!
Для початку, необхідно повернути в ПДР обов"язок надати ТЗ на техконтроль!
Поживем - побачимо...
І покарання за відмову від такого контролю незрозуміле...
На "злісну непокору міліції" потягне?
Незнання законів не звільняє від відповідальності!
Знання, як правило, - так!

Денис
Ім'я:Денис
Дякував (ла): 20 рази
Подякували: 37 рази

Повідомлення Денис » Сер, 13 липня 2011, 09:24

Хто знае,якi зараз станцii виписують протоколи технiчного стану автомобiля для проходження ТО в Даi? Адреси,телефони,цiни...

Vexler
Ім'я:Віктор
Номер:металевий
Подякували: 8 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Vexler » Сер, 13 липня 2011, 09:45

ще одна стаття, підсумовуюча :)
Недавно прийнятим законом України №8397 від 15.04.2011 року ліквідований техогляд, а замість нього введений техконтроль, який повинні будуть проходити комерційні транспортні засоби. Хто ж тепер проводитиме техконтроль?

Згідно закону №8397 від 15.04.2011 року «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо усунення надмірного державного регулювання у сфері автомобільних перевозок»,проведенням техконтроля займатимуться комерційні станції діагностики. Вони повинні мати в своєму розпорядженні устаткування, що дозволяє перевіряти техстан ТЗ на предмет безпеки дорожнього руху і охорони навколишнього середовища. А ось ДАІ повністю усунули від процедури перевірки техстану ТЗ і видачі яких-небудь документів, пов’язаних з цим. Відповідно, станції діагностики Державтоінспекції також втратили право на проведення технічного іспиту.

Перший час техконтроль зможуть проводити суб’єкти підприємницької діяльності, які вже раніше займалися проведенням технічного огляду ТЗ. Нагадаємо, що з 2009 року цю процедуру паралельно з ДАІ проводили станції діагности, що отримали відповідні ліцензії. Разом з тим, законом №8397 передбачено, що суб’єкти підприємницької діяльності матимуть право ще впродовж 1 року проводити обов’язковий техконтроль нарівні з суб’єктами, уповноваженими на проведення техконтроля. Тобто це положення закону передбачає, що ці два види суб’єктів - не одне і те ж і діагностичні станції, які раніше отримали ліцензії на право перевірки техстану ТЗ, повинні будуть повторно отримати допуск до проведення даної процедури, що отримала нове юридичною визначення (раніше ліцензії видавалися на 3 роки). Скажете не елемент корупції?

На справний ТЗ, що підлягає техконтролю, станції діагностики видають протокол перевірки технічного стану, в якому вказується термін чергового проходження техконтроля.

Техконтроль повинні проходити комерційні ТЗ:
- легкові автомобілі, що використовуються в комерційних цілях, вантажівки (незалежно від форми власності) вантажопідйомністю до 3,5 тонн і причепів до них з терміном експлуатації більше 2 років - проходять кожні 2 роки;
- вантажівки з вантажопідйомністю більше 3,5 тонн, причепів до них і таксі незалежно від терміну їх експлуатації - щорічно;
- автобуси і ТЗ, що перевозять небезпечні вантажі незалежно від терміну їх експлуатації, - 2 рази на рік.

Нововведення, передбачені законом №8397, вступлять з силу на початку серпня. Подумали депутати і про законопокірних автомобілістів, які вже пройшли техогляд, - якщо їх транспортні засоби підлягають обов’язковому техконтролю, то черговий технічний іспит їм потрібно буде пройти після закінчення терміну дії талонів ТО.
http://www.avtobazar.lviv.ua/news/show_1749/
Надійне страхування (097) 223-88-69 Віктор

may
Ім'я:Ihor
Номер:7044
Подякували: 4 рази

Повідомлення may » Сер, 13 липня 2011, 10:54

Vexler писав:ще одна стаття, підсумовуюча
майже все вірно!
Про початок серпня - вони гонять, і незрозуміло, що таке "станції діагностики Державтоінспекції також втратили право на проведення технічного іспиту"!?
Незнання законів не звільняє від відповідальності!
Знання, як правило, - так!

Закрито

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 25 гостей