Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ВАЗ 2108 90р чи Opel kadet 90р
- pikach00
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
А я не розумію людей які досі купують старі вази. Для іномарки один раз ремонтуєш як ти кажеш як біла людина і тоді катаєшся собі спокійно. А з 8-кою з 90го року хіба буде регулярно їздити на базар за запчастинами.vovka писав: І ще.. От нерозумію я людей.. Коли нема особо грошей - купляти добиту іномарку 90 року а потім тинятися по шротах в пошуку запчастин.. До 08 хоть як біла людина йдеш на базар чи в магазин і купляєш всьо що треба.
- CAT
- Ім'я:Данило
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
всьо просто:
якшо машина для повсякденного вжитку то однозначно кадет:
1. комфорт їзди
2. надійність
3. менший розхід палива
4. краща керованість
якшо машина для драгу то однозначно вісімка:
1.море всього по тюнінгу і відносно недорого
2.кращі динамічні якості
якшо машина для повсякденного вжитку то однозначно кадет:
1. комфорт їзди
2. надійність
3. менший розхід палива
4. краща керованість
якшо машина для драгу то однозначно вісімка:
1.море всього по тюнінгу і відносно недорого
2.кращі динамічні якості
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор
Honda - Das Телевізор
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
Чого це ти так рішив ? В тебе була 08 яку треба було на базар регулярно возити по мішок запчастин ?pikach00 писав:Для іномарки один раз ремонтуєш як ти кажеш як біла людина і тоді катаєшся собі спокійно. А з 8-кою з 90го року хіба буде регулярно їздити на базар за запчастинами.
О так.. Це напевно єдина перевага. Але то від кадета залежить. Їздив я в двох кадетах.. Гримить там все не сильно менше за зубилу. Хотя мож такі кадети попалися..Kost писав:може людині не для драгу машину потрібно. а просто по місту їздити. в кадетах хоть нормально їхати можна по бруківці
Щодо "їздити не вміє" - читай перший пост на цій сторінці.
- virtual
- Ім'я:Влад
- Номер:ВС2994ВА
- Контактна інформація:
+1lizun писав:що одне що друге корито
Іздив і на тому, і на тому. Недалеко одне від одного втікло. Кадет, звичайно трохи кращий, але то якщо брати до порівняння машини в однаковому стані.
Моє ІМХО, прошу не копати
Обидві машини створені для траси, і на ній відповідно нормально експлуатуватимуться. А по Львову іздити набагато комфортніше навіть в моєму "жигулю", принаймні у мене склалося таке враження після поїздок на обох сабжах.
Топікстартеру: постав коректно питання. Оголоси ціну питання і бажані умови експлуатації, а то всі мусять здогадуватися для чого тобі машина. Знову розведем базар на 10 сторінок...
-
- Ім'я:Тарас
- Контактна інформація:
Раз офтоп, то офтоп. Мені більше з вигляду пасує 2108. а от салон (найшов смайла - буееее). Якщо ж хочеться до чогось потім докласти рук, то якраз буде до чого.
Востаннє редагувалось П'ят, 02 лютого 2007, 17:03 користувачем Terry, всього редагувалось 1 раз.
-
- Ім'я:Тарас
- Контактна інформація:
Цій людині 18р. Якраз пройде цю школу поки ще є наснага і зрозуміє тоді чим іномарка краща. Тож як лего - мона купу всього зробити самому. Вот ти ГБЦ розбирав сам? Динамоключем затягував? На герметик садив піддно картера чи може шліфував кривий карб на алмазному кругу? Мушу сказати, що то дуже цікаво.pikach00 писав:А я не розумію людей які досі купують старі вази. Для іномарки один раз ремонтуєш як ти кажеш як біла людина і тоді катаєшся собі спокійно. А з 8-кою з 90го року хіба буде регулярно їздити на базар за запчастинами.
В мене знайомий має проблему - в нього сівік не ламається, а перед тим була 2107 і він постійно щось підремонтовув. То тепер він того сівіка мордує - миє постійно, щось там шкрябає і шукає "стучки".
- GORGAN
При чому тут обєм? Критерій оцінки - на скільки сильно болить голова спина і віднімає ноги після заїзду АЖ на 100 км! Або неймовірні відчуття від їзди на швидкості 140 км\год. Або поворотики пару шт проїхатиvovka писав:GORGAN писав: А якщо рівняти одинаковий об'єм ?

До речі про обєм - в опелів хороші економічні двигуни з нормальним ресурсом, нема навіть чо до тазів рівняти
І вопше Вовка ,я з тобою не хочу на ту тему сперечатись. Класна вісімка машина, питань нема.
- GORGAN
Багатороків тому, до ОМЕГИ трос зчеплення - 40 грн коштували, привід спідометра- 38, підвісний пітшипник шось біля 100, фільтр масляний не то 10 не то 20 не то 5... і все було в наявності на замарстинівській і нічо не треба було по шротам шукати ...і вопше я такі гроші на шістку в ідеальному стані кожних два дня тратив перед тим :mad: А бензину 2 л опель брав менше 8 л при шв 160 км год по дорозі на Київ.... Коротше, купляйте вісімки і десятки і насолоджуйтесь життям :lol:
- byte
- Ім'я:Орест
- Контактна інформація:
Terry
+1
Я в своїй девятці вже напевно всьо шо розбираєтся робив.КОли загнав мотор, в знайомого на сервісі робив своїми руками, під керівництвом двох класних дядьків, шо казали те і робив:)Дійсно цікаво, і головне, що починаєш машину шанувати після того.От клапана притреш самостійно, тоді педальку газу зразу відчуєш, головку шліфанеш - помітиш датчик температури на панелі.Поміняєш кулаки - ями на дорогах помітиш:) Такий досвід однозначно потрібен.Правда коли пересів на бмв, то звички ті шо на девятці лишились, довго привикав до того, що пята передача не тільки для декорації:)
В мене в знайомого перед Солонкою колесо пробило, то він тормозив машини запитатися, де в Мерседесі домкрат і запаска
+1
Я в своїй девятці вже напевно всьо шо розбираєтся робив.КОли загнав мотор, в знайомого на сервісі робив своїми руками, під керівництвом двох класних дядьків, шо казали те і робив:)Дійсно цікаво, і головне, що починаєш машину шанувати після того.От клапана притреш самостійно, тоді педальку газу зразу відчуєш, головку шліфанеш - помітиш датчик температури на панелі.Поміняєш кулаки - ями на дорогах помітиш:) Такий досвід однозначно потрібен.Правда коли пересів на бмв, то звички ті шо на девятці лишились, довго привикав до того, що пята передача не тільки для декорації:)
В мене в знайомого перед Солонкою колесо пробило, то він тормозив машини запитатися, де в Мерседесі домкрат і запаска
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
Тобто Кадет такі ж поворотики пройде краще ?GORGAN писав:Або поворотики пару шт проїхати
Ну малолітражки для таких швидкостей не особо то і предназначені. В мене зараз при 140 бензини хаває менше 8 літрів.GORGAN писав:А бензину 2 л опель брав менше 8 л при шв 160 км год
Та вот купив і дійсно насолоджуюсяGORGAN писав:Коротше, купляйте вісімки і десятки і насолоджуйтесь життям

Нетреба свій досвід з шісткою про який ти говориш рівняти на 08. То зовсім різні машини.
- Formula1
- Контактна інформація:
byte писав:А нові вази мають тіж самі проблеми, мому зубилу вже 11, зараз під впливом обставин зняв крило і аж здивувався:ні гнилі ні ржавчини, а в колеги шоха двохтисячного року, то вже можна пісок сіяти через неї.BOXER писав: А якшо мою думку, то старші Опелі мають проблеми з кузовом (в смислі, корозія, гниття і подібне гівно..) ІМНО.
Так шо тут тре задуматися. Але впринципі, за пів року пригнав 5 Опелів Астра, 4 Омеги і дві Вектри, то з того всього гнилі небуло хіба в одної Астри і в одної Омеги.ІМХО
Краще беха,перевірив

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 13 гостей