щодо самої омеги для мене то я переміняв все що можна вже мабуть

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Андрій!Я якраз не розказую,що в мене машина в ідеальному стані,бо в такому віці вона просто не може бути ідеальної,а те,що я її потроху підтягую до такого стану,то вже інша справа.Хоча ви краще за мене знаєте,що при такому підході 200-300 доларів на місяць вам однозначно буде замалоrybkaandrew писав: ви зараз розказуєте що у вас ( zelja, luav, ) авто у ідеальному стані.,
Ну тут, я думаю, ще грає роль наскільки часто ти машину "юзаєш". А так як я писав вище, що потрібна "машинка вихідного дня", то думаю, буде значно менше... Ясно, що якщо юзати на таксі, чи якимось "торговим представником" і намотувати 50-60 тис. км. в рік, то думаю тут і трьома стами в місяць не обмежишся, а якщо намотувати не більше 10-15 тис., на роботу їздити в маршрутці, та й мати руки "на місці", то думаю, можна раз зробити добре, і мати спокій.luav писав:200-300 доларів на місяць
Безперечно, ясно що можна поставити якісь модні "низькопрофільні колеса" і ще багато всяких "ніштячків". А можна просто обійтися заміною потрібних деталей.Myself писав: Має значення "тяга до досконалості"
про що і йде мова, для прикладу пару моїх капіталовкладень ,які необхідні для авто , а саме їх заміна --- радіатор ,генератор, замок з. , капіталка двигуна, повністю ходова , приборка , молдінги , фари , ржавчина і т.дSpeedo писав:яку ти хочеш, яку будеш любити і вкладати гроші,
Я не про те. Ось "тяга до досконалості" в моєму розумінні.Speedo писав:Myself написав:
Має значення "тяга до досконалості"
Безперечно, ясно що можна поставити якісь модні "низькопрофільні колеса" і ще багато всяких "ніштячків". А можна просто обійтися заміною потрібних деталей.
Myself писав: Так ось до чого це я - це не є добре чи зле. Це просто інший підхід.
Можливо, тоді є сенс трохи почекати (чи дозичити), і пригнати такого гапарата з-за кордону (наприклад з Бундесу) - "без пробігу" по наших бездоріжжях вони живішими будутьluav писав:для великих пробігів в таких роках омега взагалі не підходить.бо в переважній більшості з неї до того часу вже витиснули всі соки
Повністю згідний з тобов, аналогічно так роблю.... шось десь почало видавати не той звук зарзу на заміну чи на реставрацію, Але такі випадки тепер в мене дуже рідко трапляються ....luav писав:Так ось до чого це я - це не є добре чи зле. Це просто інший підхід
Обслуговувати таки машини в Німеччині дуже дорого.Тому не сподівайтесь,що вони звідти будуть в ідеальному стані.Якщо машина там коштує 1-2 тисячі євро,а ремонт деяких агрегатів 500 євро,то хто вам буде її там ремонтувати?тому такі машини там просто добивають.Не вірте в казки тих,хто їх приганяє звідти :) Та й потрібний вам той гемор з розмитненням і т.д.?Speedo писав: Можливо, тоді є сенс трохи почекати (чи дозичити), і пригнати такого гапарата з-за кордону (наприклад з Бундесу) - "без пробігу" по наших бездоріжжях вони живішими будуть
zelja писав: Повністю згідний з тобов, аналогічно так роблю.... шось десь почало видавати не той звук зарзу на заміну чи на реставрацію, Але такі випадки тепер в мене дуже рідко трапляються ....
Перед славутою була іномарка ("сеат"), то я приблизно собі уявляю чим це "пахне". Хочеться, таки авто "для душі". Славута - то чисто робоча лошадкаluav писав:Щось мені підказує,що після славути ви будете в шоці від витрат на омегу
тоді не рекомендую саме цю марку авто , ще років 5 тому була нормальна машинка , а тепер вони сипляться і я на 99 % впевнений що у відмінному стані не найти омегуSpeedo писав:Хочеться, таки авто "для душі".
Проскакують... В мене недавно була в шикарному стані (не та біла, хоть і вона була непогана).rybkaandrew писав:я на 99 % впевнений що у відмінному стані не найти омегу
З ними та сама ситуація. Реально класних мало, а якшо є, то ціна мін. 20.rybkaandrew писав:а в даному випадку я так поняв для "вихідного дня" , тоді варіант явно е38
та я "антибемемвіст" в душі, "бумера" взяв би в останню чергу - ні, сама машина ніби як непогана, але якась вона дуже вже пацанячаrybkaandrew писав:оді варіант явно е38
Ти ГОТ?Speedo писав:Не мій імідж.
а що на БМВ тільки готи не їздять???BOGUSJ писав:Ти ГОТ?
Я ненавязую даної марки!А з готом прікол!Speedo писав:Логіка жилізна
Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 15 гостей