Розмови на різні теми про авто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

ваша думка про OPEL OMEGA B ?
rybkaandrew
Ім'я:Андрій
Стать:чоловік
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Контактна інформація:
Re: ваша думка про OPEL OMEGA B ?

Повідомлення rybkaandrew » Суб, 21 травня 2011, 10:15

В даному випадку кожен із водіїв може сказати що витрачає купу бабла на авто , бо резину треба на любу машину купити :D іт.д. а тепер саме головне : ви зараз розказуєте що у вас ( zelja, luav, ) авто у ідеальному стані., однак я впевнений на всі 100 % , що ,підходячи , до вашого авто я можу не одну несправність найти :sing це однозначно!!!! і безсумнівно , тобто я цим хочу сказати,що будь-яка автівка таких років буде в чомусь та й несправна :sing і це обєктивна думка !! ;) потрібно памятати ,що чудес не буває :D і 10-15 років для машини це жах :shout
щодо самої омеги для мене то я переміняв все що можна вже мабуть ;) :D :shout і молдінги і генератор і капіталку робив і фарбував арку вже і т.д. :bad над омегами потрібно працювати ,бо "старість не радість" :D

luav
Ім'я:Володимир
Номер:BC5192AT

Повідомлення luav » Суб, 21 травня 2011, 18:38

rybkaandrew писав: ви зараз розказуєте що у вас ( zelja, luav, ) авто у ідеальному стані.,
Андрій!Я якраз не розказую,що в мене машина в ідеальному стані,бо в такому віці вона просто не може бути ідеальної,а те,що я її потроху підтягую до такого стану,то вже інша справа.Хоча ви краще за мене знаєте,що при такому підході 200-300 доларів на місяць вам однозначно буде замало
Просто в кожного поняття про машину на ходу трохи різняться

Speedo
Ім'я:Орест
Дякував (ла): 22 рази
Подякували: 19 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Speedo » Суб, 21 травня 2011, 20:55

luav писав:200-300 доларів на місяць
Ну тут, я думаю, ще грає роль наскільки часто ти машину "юзаєш". А так як я писав вище, що потрібна "машинка вихідного дня", то думаю, буде значно менше... Ясно, що якщо юзати на таксі, чи якимось "торговим представником" і намотувати 50-60 тис. км. в рік, то думаю тут і трьома стами в місяць не обмежишся, а якщо намотувати не більше 10-15 тис., на роботу їздити в маршрутці, та й мати руки "на місці", то думаю, можна раз зробити добре, і мати спокій.
Просто я для себе зрозумів, що краще взяти одну нормальну машинку, яку ти хочеш, яку будеш любити і вкладати гроші, ніж купити якогось старого "тазіка", все одно валити гроші (хай менше), плюватися і тільки й думати як його продати. А "Омега Б", таки, для мене є однією з "машин-мрій" ;)
Myself писав: Має значення "тяга до досконалості"
Безперечно, ясно що можна поставити якісь модні "низькопрофільні колеса" і ще багато всяких "ніштячків". А можна просто обійтися заміною потрібних деталей.

luav

Повідомлення luav » Суб, 21 травня 2011, 21:11

=====================================================
Ну тут, я думаю, ще грає роль наскільки часто ти машину "юзаєш".
=====================================================

для великих пробігів в таких роках омега взагалі не підходить.бо в переважній більшості з неї до того часу вже витиснули всі соки

======================================
то думаю, можна раз зробити добре, і мати спокій
=======================================

тут ви глибоко помиляєтесь.Що значить зробити добре?І зо саме ви збираєтесь зробити? в машині,якій 13-15 років з ладу може вийти будь-який агрегат в будь-який момент.і це є нормально,бо ресурс більшості заводскьих агрегатів вже є вичерпаним.звідки ви знаєте,коли і який датчик перестане працювати?або потече радіатор,або загудить ступиця і т.д.Тому ваш варіант є утопічним.До того ж кваліфікація більшості наших майстрів є слабенькою і 40% робіт по машин-це усунення косяків від робіт попердніх майстрів

===============================================================
Безперечно, ясно що можна поставити якісь модні "низькопрофільні колеса" і ще багато всяких "ніштячків". А можна просто обійтися заміною потрібних деталей.
===============================================================

Наприклад,забирання іржі це тяга до досконалості чи заміна потрібних деталей?
Та й потрібні деталі теж бувають різні.Можна,наприклад,ставити звичайні гальмівні диски,а можна перфоровані.Тому межа тут достатньо відносна

rybkaandrew
Контактна інформація:

Повідомлення rybkaandrew » Суб, 21 травня 2011, 21:14

Speedo писав:яку ти хочеш, яку будеш любити і вкладати гроші,
про що і йде мова, для прикладу пару моїх капіталовкладень ,які необхідні для авто , а саме їх заміна --- радіатор ,генератор, замок з. , капіталка двигуна, повністю ходова , приборка , молдінги , фари , ржавчина і т.д :shout :D так можна сказати раз на раз не припадає, однак немає впевненості у тому що авто ти візьмеш із такими ж проблемами , які на базарі не помітиш , бо вони вилітають у процесі користування авто :sing

Myself
Ім'я:Oleksandr
Номер:ВС 0990 ВО
Дякував (ла): 19 рази
Подякували: 71 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Myself » Нед, 22 травня 2011, 00:14

zelja,
Speedo писав:Myself написав:
Має значення "тяга до досконалості"

Я не про те. Ось "тяга до досконалості" в моєму розумінні.

Приклад 1. Є помпа ГУР, яка підтікає (30-50 грам на місяць) і гудить. Не дуже так, але за 5-6 годин на трасі кумарить ;) Руль крутиться, нічого не закусує, зусилля не "скаче", все працює. В мене було рішення єдине: повна заміна помпи. Без реставрації, шліфування камер та іншої лабуди. Зробив - купив на ебеї, організував доставку, поміняв. . Хоча міг запросто обійтись, два-три роки поїздити так і продати машину разом з тою проблемою. Але ж ні - бо я хочу бути впевнений, що воно нове, справне, буде ефективно працювати.
Приклад 2. при наборі обертів більше 4 тисяч чутно незрозуміле "шурхотіння" з коробки. Ні зчеплення, ні управляючі механізми, ні потьоки з диференціалів, ні поведінка синхронізаторів не виказують жодних проблем в коробці. Але "шурхотіння" є, хоча не має бути. Надумано провести повну діагностику через розкол коробки: під заміну підуть всі наявні в КПП підшипники. Типу - для профілактики поломки в чистому полі посеред ночі в сніг та мороз коли спізнюєшся на літак, маючи в кишені білети та візи для 12 чоловік
Так ось до чого це я - це не є добре чи зле. Це просто інший підхід. ;)
"Нам не страшні московські воші. Нам страшні українські гниди."
Симон Петлюра

luav

Повідомлення luav » Нед, 22 травня 2011, 08:00

Myself писав: Так ось до чого це я - це не є добре чи зле. Це просто інший підхід. ;)

+1.Але такий підхід вимагає значно більше капіталовкладень

Speedo
Контактна інформація:

Повідомлення Speedo » Нед, 22 травня 2011, 08:11

luav писав:для великих пробігів в таких роках омега взагалі не підходить.бо в переважній більшості з неї до того часу вже витиснули всі соки
Можливо, тоді є сенс трохи почекати (чи дозичити), і пригнати такого гапарата з-за кордону (наприклад з Бундесу) - "без пробігу" по наших бездоріжжях вони живішими будуть ;)

zelja
Ім'я:/

Повідомлення zelja » Нед, 22 травня 2011, 08:12

luav писав:Так ось до чого це я - це не є добре чи зле. Це просто інший підхід
Повністю згідний з тобов, аналогічно так роблю.... шось десь почало видавати не той звук зарзу на заміну чи на реставрацію, Але такі випадки тепер в мене дуже рідко трапляються .... ;)

luav

Повідомлення luav » Нед, 22 травня 2011, 09:02

Speedo писав: Можливо, тоді є сенс трохи почекати (чи дозичити), і пригнати такого гапарата з-за кордону (наприклад з Бундесу) - "без пробігу" по наших бездоріжжях вони живішими будуть ;)
Обслуговувати таки машини в Німеччині дуже дорого.Тому не сподівайтесь,що вони звідти будуть в ідеальному стані.Якщо машина там коштує 1-2 тисячі євро,а ремонт деяких агрегатів 500 євро,то хто вам буде її там ремонтувати?тому такі машини там просто добивають.Не вірте в казки тих,хто їх приганяє звідти :) Та й потрібний вам той гемор з розмитненням і т.д.?
Шукайте машину тут.Але в будь-якому разі тільки доливати масло на омезі ви 100% не буде.Ну і кількість ремонтів буде залежати від вашого перфекціонізму.Хоча довести омегу до ідеалу-дуже дороге задоволення,можете мені повірити.І чи вартує воно того?Щось мені підказує,що після славути ви будете в шоці від витрат на омегу :)

luav

Повідомлення luav » Нед, 22 травня 2011, 09:06

zelja писав: Повністю згідний з тобов, аналогічно так роблю.... шось десь почало видавати не той звук зарзу на заміну чи на реставрацію, Але такі випадки тепер в мене дуже рідко трапляються .... ;)

Ігор!Андрій Рибка правильно написав,що в наших машинах можна без проблем знайти,що робити.Тому не кажіть гоп ;)
П.С.Мою машину ви теж бачили.І навіть при такій кількості капіталовкладень по ній є що робити.Наступне після колес буде лобове,хоча його можна було б і не міняти ;)

Speedo
Контактна інформація:

Повідомлення Speedo » Чет, 26 травня 2011, 17:26

luav писав:Щось мені підказує,що після славути ви будете в шоці від витрат на омегу
Перед славутою була іномарка ("сеат"), то я приблизно собі уявляю чим це "пахне". Хочеться, таки авто "для душі". Славута - то чисто робоча лошадка :D

rybkaandrew
Контактна інформація:

Повідомлення rybkaandrew » Чет, 26 травня 2011, 17:44

Speedo писав:Хочеться, таки авто "для душі".
тоді не рекомендую саме цю марку авто , ще років 5 тому була нормальна машинка , а тепер вони сипляться і я на 99 % впевнений що у відмінному стані не найти омегу ;) в таких випадках коли хочеш машину для душі , а в даному випадку я так поняв для "вихідного дня" , тоді варіант явно е38 :sing

BAKS

Повідомлення BAKS » Чет, 26 травня 2011, 18:57

rybkaandrew писав:я на 99 % впевнений що у відмінному стані не найти омегу
Проскакують... В мене недавно була в шикарному стані (не та біла, хоть і вона була непогана).
rybkaandrew писав:а в даному випадку я так поняв для "вихідного дня" , тоді варіант явно е38
З ними та сама ситуація. Реально класних мало, а якшо є, то ціна мін. 20.

Speedo
Контактна інформація:

Повідомлення Speedo » Пон, 10 жовтня 2011, 11:02

rybkaandrew писав:оді варіант явно е38
та я "антибемемвіст" в душі, "бумера" взяв би в останню чергу - ні, сама машина ніби як непогана, але якась вона дуже вже пацаняча :D Не мій імідж. :sing
Якби вже хотів щось спортивне, то дивився би в сторону "Альфа ромео" чи т.п. :sing

rybkaandrew дивно, чого тут на форумі "Омегу" не радять, з моїх знайомих, всі, хто взяв - задоволені, навпаки кажуть, хороше зручне, надійне авто, за розумні гроші.

BOGUSJ

Повідомлення BOGUSJ » Пон, 10 жовтня 2011, 21:42

Speedo писав:Не мій імідж.
Ти ГОТ? :happy

Kritik
Ім'я:Саша
Номер:KR
Дякував (ла): 23 рази
Подякували: 79 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Kritik » Пон, 10 жовтня 2011, 23:32

готу якраз в тему, чорний бумер
з Hella black
тема
похмуренько :ninja
:shout

Speedo
Контактна інформація:

Повідомлення Speedo » Вів, 11 жовтня 2011, 08:41

BOGUSJ писав:Ти ГОТ?
а що на БМВ тільки готи не їздять??? :D
Логіка жилізна %)

Kritik +100500
:D :D :D

Speedo
Контактна інформація:

Повідомлення Speedo » Вів, 11 жовтня 2011, 08:46

Ну, просто не люблю я цю марку!
Та й тема, взагалі-то про "Опелі" якщо хтось не замітив.... :sing
М.л.я., вже і сюди "бумерів" приплели... %)

BOGUSJ

Повідомлення BOGUSJ » Вів, 11 жовтня 2011, 09:10

Speedo писав:Логіка жилізна
Я ненавязую даної марки!А з готом прікол! :D Але всерівно цікаво що то в тебе за імідж? :ninja

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 32 гостей