спробуюkym писав: Попробуй завестися з першого разу максимально натиснувши газ (для продувки циліндрів), якщо заведеться з першого разу то 100% фрсунки не тримають.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Проблема завести машину
- Maniak716
- Ім'я:Петро
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 0
- borodatos
- Ім'я:Антон
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 2 рази
- Контактна інформація:
Re: Проблема завести машину
Maniak716, тільки не датчик колінвала,а датчик розпредвала.Якщо він дає помилку(чек від нього не світиться),то при запуску двигуна комп'ютер дає команду подачі палива тільки по датчику колінвала.Бєнз при тому подається в циліндри попарно,тобто 1-4,2-3...Це сприяє підвищеному розходу палива і т.д. Датчик колінвалу не рухай,як би він не працював - машина б ніколи не завелась.
Нарахунок форсунок.Якби вони не "тримали",то двигун постійно б троїв,був би вихлоп у впускний колектор і ще купа всього.
Нарахунок форсунок.Якби вони не "тримали",то двигун постійно б троїв,був би вихлоп у впускний колектор і ще купа всього.
- valera
- Ім'я:Валерій
- Дякував (ла): 0
Maniak716, думаю, що на 80-90% проблема в зворотньому клапані паливної системи. Він напевно добре не тримає і падає тиск бензину, тому насосом треба декілька разів підкачувати. А взагалі, що то гадати, треба подивитись, послухати, спробувати продіагностувати на комп"ютері, порадитись і т. д. Якщо хочеш, заїдь до мене, я працюю на СТО.
Знаходжусь тут: tuning.lviv.ua/forum/viewtopic.php?f=39&t=22492
Для форумчан з тюнінг клубу ціни особливі!!! Думаю, таких взагалі не знайдеш... Бо "самолікування" може обійтись значно дорожче, + затрати часу і терпіння. Проте тобі видніше... вирішуй сам... ))
Знаходжусь тут: tuning.lviv.ua/forum/viewtopic.php?f=39&t=22492
Для форумчан з тюнінг клубу ціни особливі!!! Думаю, таких взагалі не знайдеш... Бо "самолікування" може обійтись значно дорожче, + затрати часу і терпіння. Проте тобі видніше... вирішуй сам... ))
Не имей 100 друзей, а имей всех врагов!
т. 097-44-09-200
т. 097-44-09-200
- Maniak716
то що за така біда? не знаю токаго датчикаborodatos писав:датчик розпредвала

тіпа регулятор тиску палива? той що на рампі стоїть?valera писав:в зворотньому клапані паливної системи
комп діагностика здалась би, це точно :)valera писав:продіагностувати на комп"ютері, порадитись і т. д. Якщо хочеш, заїдь до мене, я працюю на СТО.
прочитав тему про СТО, бачу є зварщик - скільки буде коштувати заварити і підсилити коліно резонатора?
- sergey
- Контактна інформація:
+1, немаю такого і добре що немаюManiak716 писав:то що за така біда? не знаю токаго датчика![]()

даManiak716 писав:тіпа регулятор тиску палива? той що на рампі стоїть?

Челябинские мужики настолько суровы, что гнут кованые диски на немецких автобанах
- borodatos
- Контактна інформація:
http://www.gruppa-omega.ru/price-list/2 ... dvala.html
sergey, повинен бути полюбому.Як в тебе комп розуміє коли яку форсунку відкрити?
sergey, повинен бути полюбому.Як в тебе комп розуміє коли яку форсунку відкрити?
- степан к
- Ім'я:СТЕПАН
- Номер:ВС1114ВА
цей клапан підтримує тиск в системі і дає стіканню бензину назад в бак.якщо він поганий тобі кожен раз потрібно кілька разів включити запалювання щоб знов закачати бензин в систему.коли ти заглушив і за кілька хвилин завів без проблем це означає що клапан тільки частково не тримає,тобто тиск в системі впав але частково.sergey писав:+1, немаю такого і добре що немаюManiak716 писав:то що за така біда? не знаю токаго датчика![]()
даManiak716 писав:тіпа регулятор тиску палива? той що на рампі стоїть?
Лучше быть хорошим человеком, "ругающимся матом", чем тихой, воспитанной тварью.
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
та не повинен.. там попарно паралельний вприск а не фазований.borodatos писав: sergey, повинен бути полюбому.Як в тебе комп розуміє коли яку форсунку відкрити?
- borodatos
- Контактна інформація:
vovka, щойно знайшов.На ВАЗи до 2005р. ті датчики не встановлювались.
Тоді його там точно нема))

- valera
Maniak716,
Мені здається, що степан к, правильно каже. То не датчик вприску чи колінвалу, чи ще щось... В кожному автомобілі є зворотній клапан, який пропускає бензин тільки в один бік від баку до двигуна. Може він вже не може втримувати постійний тиск в паливній системі, тому і тиск падає. Але це все тільки версії...
Якщо потрібна комп. діагностика, то можна спробувати (а вона таки певно потрібна). А на рахунок поварити і підсилити, на жаль конкретної відповіді відразу дати не можу, то все треба бачити, в якому воно стані і скільки часу на то все треба. В нас зараз тимчасова проблемка зі зваркою, та якщо треба то без проблем піднімем машинку, подивимось, знімемо все що треба і наш сусід тобі скоренько то всьо заварить. А заодно і на все решта подивимось... )))
Мені здається, що степан к, правильно каже. То не датчик вприску чи колінвалу, чи ще щось... В кожному автомобілі є зворотній клапан, який пропускає бензин тільки в один бік від баку до двигуна. Може він вже не може втримувати постійний тиск в паливній системі, тому і тиск падає. Але це все тільки версії...
Якщо потрібна комп. діагностика, то можна спробувати (а вона таки певно потрібна). А на рахунок поварити і підсилити, на жаль конкретної відповіді відразу дати не можу, то все треба бачити, в якому воно стані і скільки часу на то все треба. В нас зараз тимчасова проблемка зі зваркою, та якщо треба то без проблем піднімем машинку, подивимось, знімемо все що треба і наш сусід тобі скоренько то всьо заварить. А заодно і на все решта подивимось... )))
т. 097-44-09-200
т. 097-44-09-200
- Maniak716
в мене 2006 запоріжська збірка - теж такого немаborodatos писав:На ВАЗи до 2005р. ті датчики не встановлювались.
ВАЗ то не руки зі сраки - то прокляте місце

(як би не гнили, то я б за ВАЗ порвав

щоб не переливати з пустого в порожнє - якщо вспію завтра то заскочу до valera і степан к, а ні то вже після Паски
Нічого подібного. є різні режими не "тримання" форсунок... вони можуть просто текти.... тобто не давати конуса розпилу.... а можуть давати конус, а не тримати залишковий тиск (той що тримає регулятор на рампі а двигун не буде ні троїти ні капризничати))... Так я говорю про не тримання залишкового тиску... симптоми дуже явні.borodatos писав:Нарахунок форсунок.Якби вони не "тримали",то двигун постійно б троїв,був би вихлоп у впускний колектор і ще купа всього.
- valera
Кожна версія має право на існування! То треба дивитись машинку і діагностувати. Як то кажуть: "вскритіє покаже" )))
т. 097-44-09-200
т. 097-44-09-200
- степан к
- Ім'я:СТЕПАН
- Номер:ВС1114ВА
в такому випадку при заводці буде клуб чорно диму ,а також при перегазовці.kym писав:Нічого подібного. є різні режими не "тримання" форсунок... вони можуть просто текти.... тобто не давати конуса розпилу.... а можуть давати конус, а не тримати залишковий тиск (той що тримає регулятор на рампі а двигун не буде ні троїти ні капризничати))... Так я говорю про не тримання залишкового тиску... симптоми дуже явні.borodatos писав:Нарахунок форсунок.Якби вони не "тримали",то двигун постійно б троїв,був би вихлоп у впускний колектор і ще купа всього.
Лучше быть хорошим человеком, "ругающимся матом", чем тихой, воспитанной тварью.
- Maniak716
І знову про старе :)
Був влітку у степан к на діагностиці - показало 2 помилки. Перша помилка "відсутність звязку з датчиком температури ОР", про яку я знав ще від купівлі авто, попередній власник не став шукати обрив і замутив вкл. вентилятора як в карбюраторній, ну а я все поривався зробити "як з заводу", але...
Друга помилка "замикання на масу 1,2,3,4 форсунок", про неї я не здогадувався бо в щитку була перегорівша лампочка "Check Engine" - питався тут на форумі в p0varа, каже що то може бути від емулятора вприску тому я забив і на це
А тепер про те, що мене позбавило нормального сну
відколи прийшла зима і морози морозять машина ЗАВОДИТЬСЯ З ПІВ ОБЕРТА
, але це тільки на холодному двигуні. Коли двигун прогрітий знову приходиться 2 рази вкл запалення. Питання, на що так суттєво впливає мороз, які датчики/регулятори в холод почали працювати коректно??? В кого які будуть версій, нові або підтвердження чи спростування вже тут озвучених? 
Був влітку у степан к на діагностиці - показало 2 помилки. Перша помилка "відсутність звязку з датчиком температури ОР", про яку я знав ще від купівлі авто, попередній власник не став шукати обрив і замутив вкл. вентилятора як в карбюраторній, ну а я все поривався зробити "як з заводу", але...

А тепер про те, що мене позбавило нормального сну

- vazik
- Ім'я:Тарас
- Номер:ВС
- Контактна інформація:
Maniak716, дуже цікава ситуація.....
так як тут ти написав, то тут в тебе цілий букет, і я б тут радив повну діагностику паливної системи....
Але на перший погляд виглядає так, що підсмоктує десь повітря, розгерметизація.... а коли машина холодна, воно в тому місці просто підмерзає..... а потім відтаює і починається розгерметизація....
Але це так догадки і нічого конкретного!!!1
Тому ізучай матереальную часть, і передивитись, передіагностувати все підряд!!!
так як тут ти написав, то тут в тебе цілий букет, і я б тут радив повну діагностику паливної системи....
Але на перший погляд виглядає так, що підсмоктує десь повітря, розгерметизація.... а коли машина холодна, воно в тому місці просто підмерзає..... а потім відтаює і починається розгерметизація....
Але це так догадки і нічого конкретного!!!1
Тому ізучай матереальную часть, і передивитись, передіагностувати все підряд!!!

- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
Maniak716 писав: Питання, на що так суттєво впливає мороз, які датчики/регулятори в холод почали працювати коректно??? В
думаю десь в тому треба шукати причину.Maniak716 писав:"відсутність звязку з датчиком температури ОР
- Maniak716
біда в тому що стоїть газ і як правило майстри кажуть, що це через нього, а газовики в свою чергу кажуть, що спочатку бензин, а потім вже до них - от таке замкнене колоvazik писав:передивитись, передіагностувати все підряд

vovka, малоймовірно бо обрив можна сказати від народження авто і заводилолась нормально аж до дати створення цієї теми
хто крім mastergidа може нормально діагностику замутити щоб пофіксити то все, а то я його в Львові пару разів чекав але в нього плани мінялись, Донецкий з ВАЗами працює чи то не його рівень?

-
- Ім'я:Назар
Maniak716, десь таке чув була проблема в датчику положенні колінвала. На холодно з пів тика а на гарячу маслали і маслали а потім заводилась. якщо хтось має такий то просто підставити.
- Maniak716
nazikey, хіба почекаю тепла, а то зараз в гараж взагалі не тяне 

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей