Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Ок. А ти визначся - чи ти ПДР захищаєш, чи так, пашумєть і висловити нєгадаваніє "як же так, я тут їхаю, а вони шота вазамнілі і ващє"Sally писав:Thug, от і давай всім дорогу і товчи свою машинуа я не буду
дєвушка, уймітєсьSally писав:Thug, а нагородиииив.... якщо на те пішло, то перед обгоном 1. подій зобов"язаний включити лівий поворот. 2. переконатись, що дорожня обстановка дозволяє здійснити обгін і не створювати при цьому перешкод для руху інших транспортних засобів. 3. не обганяти на пішохідних переходах і за 50 м до них. так шо гуляйте мальчікіі не робіть так як той чувак бо пісяти в штани коли не будете вписуватись будете саме ви
не здається.Thug писав:Вам не здається, що якщо кожен отак буде під себе переписувати ПДР, то всьо пльохо кончіцца?
шо тут смішного? замудро пишу?Thug писав:ваххаха рівноцінний повноцінний не лашара
Thug писав:можна попросити вказати пункт, де сказано про траєкторію і що можна вишивати на дорозі, "бо ями", при цьому користуватися пріоритетом?
трохи не то, тут нема "дії непереборної сили", бо діє сам водій, а не якісні характеристики дорожнього покриття, і в правилах вказано, що водій зобов*язаний враховувати обстановку і дорожні умови (лінь шукати пункт, вірте на слово), так от ями, олені і тюлені якраз і є тими умовами, котрі водій повинен врахувати, вибираючи швидкість руху і т.д.VAVAN писав:від вимог законодавства в умовах дії непереборної сили або коли іншими засобами неможливо запобігти власній загибелі чи каліцтву громадян.
це швидше каліцтво і загибель ходової ...VAVAN писав:2.14. Водій має право:
ну от ще на це відповім, точніше , задам одне питання і лягаю спати - а як ти "займеш положення" не "подавши сигнал" ? Порушуєм? А якщо не порушуєм , то "як завгодно довго " принаймі у просторі не вийде !VAVAN писав: ПДР 10.4. Перед поворотом праворуч, ліворуч або розворотом водій має завчасно зайняти відповідне крайнє положення на проїзній частині, призначеній для руху в цьому напрямку Що таке "завчасно" нормативами не обумовлено! І може бути як завгодно довго в "просторі і часі".
ДАЙ може заявити, що по ПДР у місті це 50-100 метрів, але він пересмикує і підміняє поняття! Не ведіться!!!
9.4. Подавати сигнал покажчиками повороту або рукою належить завчасно до початку маневру (з урахуванням швидкості руху), але не менш як за 50-100 м у населених пунктах і за 150-200 м поза ними Зрозуміло, що "займати" і "подавати" - суть дві різні речі!
ну от власне, до тих хто на аварійці чи блимає поворотом - ніяких претензійVAVAN писав:аварійка все рішає
ноноLiuskywalker писав: А плестися 10-30 км\год за кимось тільки тому , що у нього там 16" катки і туалетний папір замість гуми чи супер-пупер заниження я не буду !
якщо придурок почав маневр обгону перший, а хтось перед ним вирулює, бо в нього ями, то той що не придурок неправий. Якщо обїхати перешкоду першому, і коли ти вже на зустрічній, а позаду вискакує придурок і починає сигналити, то питання друге. Я так і не почув від Олі хто почав маневр першим.VAVAN писав: А наражати своє авто на ремонт і вїжати в яму , шоб пропустити придурка ззаді в якого срачка в сраці , то вибачте абсурдно
розумно так, але чи за ПДР - не факт, перешкода не є дією непереборної сили, яму перебороти можна, вибравши безпечну швидкість для прикладу. Лежачий поліцейський, будучи засобом організації дорожнього руху також можна трактувати як перешкоду для руху, тому цікаво було б почути доводи даішнику про те, що "я виїхав на зустрічну, бо на моїй смузі перешкода була"VAVAN писав:Якщо права смуга уся в ямах, то розумно ці перешкоди об'їжджати,
регулярно, рефлекторно, завжди і всюди.Liuskywalker писав:якщо треба висунутися зі своєї смуги ?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 18 гостей