Бортовики наших автомобілів та мотоциклів

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
Моя омежка
rybkaandrew
Ім'я:Андрій
Стать:чоловік
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Контактна інформація:
Re: Моя омежка

Повідомлення rybkaandrew » Суб, 05 березня 2011, 20:59

FAST писав:бла бла бла, жаба давить
Олег зовсім ні :| мене ніколи жаба не давить бо так чи інакше це рішення кожного власника авто :sing я не ставлю собі заниження через те що я далеко їжджу ....... для прикладу сімніваюся що із Луганська твої диски би приїхали цілі :D деколи таке враження шо в тій ямі можна втопитися :bad :shout

luav
Ім'я:Володимир
Номер:BC5192AT

Повідомлення luav » Суб, 05 березня 2011, 21:03

FAST писав:
1)динаміка не залежить від ширини шини, а віж загального розміра колеса, тому не закидуй тут :D
2)ти впевнений??? говориш з власного досвіду, чи знову пальцем в небо?? %)
1)від ширини гуми динаміка таки залежить,бо це додаткова вага,яку треба провертати.завжди машині легше їздити на меншому радіусі і вужчій гумі.це є фізика

2)це ви спитайте у тих людей,хто з 17 розміру та заниження повертається до 15-16 радіусу.Є на опель-клубі львів"янин Vadym на Вектрі 1,9 турбодизельній.Розпитайте краще в нього,що саме змусило його повернутись до 16 дисків.Двигун у ньго значно потужніший від нашого 2,0
Я катався на 225/55 Р16.Але тут треба визначитись:чи можна їздити,чи комфортно.Їздити було можна,але комфорт не той,який хочеш від машини такого класу

luav

Повідомлення luav » Суб, 05 березня 2011, 21:05

rybkaandrew писав:
FAST писав:бла бла бла, жаба давить
Олег зовсім ні :| мене ніколи жаба не давить бо так чи інакше це рішення кожного власника авто :sing я не ставлю собі заниження через те що я далеко їжджу ....... для прикладу сімніваюся що із Луганська твої диски би приїхали цілі :D деколи таке враження шо в тій ямі можна втопитися :bad :shout
Андрій!Не треба лукавити.В Донецькій області дороги супер.Як і в центральній та південній частині України.Пишу там,де катався.Це все в порівнянніз дорогами по Львівській та Тернопільскій областях

rybkaandrew
Ім'я:Андрій
Контактна інформація:

Повідомлення rybkaandrew » Суб, 05 березня 2011, 21:07

luav писав:Андрій!Не треба лукавити.В Донецькій області дороги супер.Як і в центральній та південній частині України.Пишу там,де катався.Це все в порівнянніз дорогами по Львівській та Тернопільскій областях
ну-ну , колись скину фотки :shout

luav

Повідомлення luav » Суб, 05 березня 2011, 21:09

rybkaandrew писав:
luav писав:Андрій!Не треба лукавити.В Донецькій області дороги супер.Як і в центральній та південній частині України.Пишу там,де катався.Це все в порівнянніз дорогами по Львівській та Тернопільскій областях
ну-ну , колись скину фотки :shout

Андрій!ЗА Луганськ не скажу,але ситуацію по Донецькій та Дніпропетровській областях знаю добре.І заперечувати те,що дороги у них кращі за львівські,просто безглуздо

FAST
Контактна інформація:

Повідомлення FAST » Суб, 05 березня 2011, 21:09

luav писав:1)від ширини гуми динаміка таки залежить,бо це додаткова вага,яку треба провертати.завжди машині легше їздити на меншому радіусі і вужчій гумі.це є фізика2)це ви спитайте у тих людей,хто з 17 розміру та заниження повертається до 15-16 радіусу.Є на опель-клубі львів"янин Vadym на Вектрі 1,9 турбодизельній.Розпитайте краще в нього,що саме змусило його повернутись до 16 дисків.Двигун у ньго значно потужніший від нашого 2,0Я катався на 225/55 Р16.Але тут треба визначитись:чи можна їздити,чи комфортно.Їздити було можна,але комфорт не той,який хочеш від машини такого класу
для чого вести з вами дискусію ви ж гуру у всіх питаннях і спираєтесь на одиничні приклади з опель-клубу, і дуже багато філософії :shout
а скільки людей перейшло з 15 на 17 і задоволені ?? у вас скільки машин було до цієї що ви всім поради роздаєте, може краще зробіть собі передачу як 5gear :D типу байки від luav, :D :D :D
093 655 48 53

luav

Повідомлення luav » Суб, 05 березня 2011, 21:16

FAST писав: а скільки людей перейшло з 15 на 17 і задоволені ?? у вас скільки машин було до цієї що ви всім поради роздаєте, може краще зробіть собі передачу як 5gear :D типу байки від luav, :D :D :D

Олег!Вам навести приклад Любітєля Саши,який є займається гумою Кумхо і є власником єдиної компресорної Омеги 3,0 в Україні,або слова Віктора-Пілота-Т,який є гуру в Опелях та Омегах.Чи ми будемо вірити 24 річному пацану зі Львова?
Не смішіть мене.Якщо вам не подобається УОК,то можете задати таке саме питання на російському опель-клубі або омега-клубі.Відповідь я вже знаю,яку ви отримаєте.
Тому не меліть хоча б тут дурниць на правах псевдоавторітета

LEgEnDA
Тюнінг клуб
Ім'я:Саня
Контактна інформація:

Повідомлення LEgEnDA » Суб, 05 березня 2011, 21:21

luav писав:Є на опель-клубі львів"янин Vadym на Вектрі 1,9 турбодизельній.Розпитайте краще в нього,що саме змусило його повернутись до 16 дисків.Двигун у ньго значно потужніший від нашого 2,0
з номерами ВВВ?

Так вони квести ганяють вночі на тій машині) Я б на 15ках їздив в такому випадку :D

luav

Повідомлення luav » Суб, 05 березня 2011, 21:26

LEgEnDA писав:
luav писав:Є на опель-клубі львів"янин Vadym на Вектрі 1,9 турбодизельній.Розпитайте краще в нього,що саме змусило його повернутись до 16 дисків.Двигун у ньго значно потужніший від нашого 2,0
з номерами ВВВ?

Так вони квести ганяють вночі на тій машині) Я б на 15ках їздив в такому випадку :D
http://www.opel-club.com.ua/forum/index ... wuser=6922
По номеру,то це він.15 диски круто виглядали б на його вектрі :D

FAST
Контактна інформація:

Повідомлення FAST » Нед, 06 березня 2011, 01:46

luav писав:Олег!Вам навести приклад Любітєля Саши,який є займається гумою Кумхо і є власником єдиної компресорної Омеги 3,0 в Україні,або слова Віктора-Пілота-Т,який є гуру в Опелях та Омегах.Чи ми будемо вірити 24 річному пацану зі Львова?Не смішіть мене.Якщо вам не подобається УОК,то можете задати таке саме питання на російському опель-клубі або омега-клубі.Відповідь я вже знаю,яку ви отримаєте.Тому не меліть хоча б тут дурниць на правах псевдоавторітета
я навіть не стараюся щоб мої слова були авторитетними для вас ;) все що пишу з власного досвіду, а не там десь бабка на базарі казала чи хтось там мені розказував ;) ваше ставлення до правильного тюнінгу і так зрозуміло! досі для мене загадка чому у вас не мінівен з 14" повнопрофільною гумою чи джип! ви назву форуму і клубу хоч раз читали?? так ось, я машину тюнінгую а ви байки травите і філософію розводите :angel
на цьому питання вичерпано і дискусію продовжувати нехочу, бо ви не відповідаєте на поставлені питання і спираєтесь на факти не доречні в цій темі :sing
у автора теми прошу вибачення за стільки флуду, але в мене просто вуха вянуть коли чую таку лажу :shout :angry :ninja
093 655 48 53

luav

Повідомлення luav » Нед, 06 березня 2011, 09:28

FAST писав: я навіть не стараюся щоб мої слова були авторитетними для вас ;) все що пишу з власного досвіду, а не там десь бабка на базарі казала чи хтось там мені розказував ;) ваше ставлення до правильного тюнінгу і так зрозуміло! досі для мене загадка чому у вас не мінівен з 14" повнопрофільною гумою чи джип! ви назву форуму і клубу хоч раз читали?? так ось, я машину тюнінгую а ви байки травите і філософію розводите :angel
на цьому питання вичерпано і дискусію продовжувати нехочу, бо ви не відповідаєте на поставлені питання і спираєтесь на факти не доречні в цій темі :sing
у автора теми прошу вибачення за стільки флуду, але в мене просто вуха вянуть коли чую таку лажу :shout :angry :ninja

Олег!Спиратись на власний досвід просто смішно,бо у вас його просто немає.І ми вже в цьому неодноразово переконувались.Ви нещодавно писали,що і решітка ваша хенд-мейд краща за штайнмец :D Достатньо показовим відносно вашого досвіду було те,як ви гуру по світлу Пілоту-Т доводили,що існують хелівські фари з чорною оптикою,хоча люди писали,що таких фар просто не існує.І ви пізніше так само в цьому переконались.Якщо ви заувжаили,то я не заявляю так безапеляційно про свій досвід і т.д.Я просто раджу людям,спираючись на думки людей,які є авторітетом для мене
Про тюнінг:його критерії будете визначати ви чи ваші малолєтніє товариші?Вочевидь,що у нас погляди на нього будуть різні.Я намагаюсь собі тюнінгом не ускладнювати життя,ввязуючись в сумнівні проекти з нульовиками і заниженням.Таки хокей нам не потрібний ;)
Все решта вашого опусу-лірика,яка немає відношення до суті розмови
П.С."Недоречні" пишеться разом :)

FAST
Контактна інформація:

Повідомлення FAST » Нед, 06 березня 2011, 10:49

luav писав:Спиратись на власний досвід просто смішно,бо у вас його просто немає.
ахаха :D правильно у вас його немає, тому треба всім розказувати про досвід інших ;)
luav писав:.Якщо ви заувжаили,то я не заявляю так безапеляційно про свій досвід і т.д.Я просто раджу людям,спираючись на думки людей,які є авторітетом для мене
ще один доказ шо в питаннях тюнінгу досвіду "0"
luav писав:Про тюнінг:його критерії будете визначати ви чи ваші малолєтніє товариші?
вважайте шоб при зустрічі за такі слова мої товариші вам вікна не повибивали :angry
luav писав:Я намагаюсь собі тюнінгом не ускладнювати життя,
все що ви робите немає щодного відношення до правильно тюнінгу, можливо варто поміняти форум і доказувати іншим людям свою істину?? ;)
luav писав:Все решта вашого опусу-лірика,яка немає відношення до суті розмови
90% всього вами написаного це гра слів яка немає щодних фактів, пиз діти не мішки носити 8-)
093 655 48 53

Stuff
Ім'я:Віталік
Дякував (ла): 15 рази
Подякували: 29 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Stuff » Нед, 06 березня 2011, 11:15

zelja писав:ну шо класно їздити по наших дорогаг з розпорками і комплектом амортизаторів КОНІ :shout :boxed ?
ну а що то за іронія в смайлах і фотках??авто їде комфортно на стільки на скільки хоче власник,це раз,не підташнює під час їзди від розкачки,це два,в повороти і дріфти входить на ура,це три...а на що ваші з Луавом овочі спроможні в порівнянні?... :sing :ninja
luav писав:Є на опель-клубі львів"янин Vadym на Вектрі 1,9 турбодизельній.Розпитайте краще в нього,що саме змусило його повернутись до 16 дисків.
напевне ніякість тих дисків що в нього були :bad

2 luav хоча Вам дещо сказати,мені і я думаю багато кому вже набридло що Ви завжди в своїх постах називаєте чиїсь імена,гуру по світлу,гуру по коробці,гурі по мотору і гуру по салону і всі ті надтолкові гурИ знаходяться суто на Опель клубі,так от,ми маємо свою думку,ми маємо свої цілі і погляди і нам абсолютно пофігу на стереотипи Ваші ібо мені так сказав гуру...я не прошу зі мною дискутувати але прошу щоби нарешті в постах закінчились посилання на невідомих нам персон які щось нам мусять втолкувати ібо вони круті,Ви їх слухаєте,а ми всі тут безтолкові..... 8-)

І ще дещо....
luav писав:Дівчата,які будуть їхати з вами,набагато більше оцінять...
їдучи на Омезі в універсалі говорити про те що дівчата щось оцінять це нонсенс і по меньшій мірі смішно... :D :sing ;)
количество слов не определяет качество речи...

luav

Повідомлення luav » Нед, 06 березня 2011, 12:30

====================================================
а на що ваші з Луавом овочі спроможні в порівнянні?... :sing :ninja
=====================================================

Віталік!Думаю,що спроможність наших овочів в порівнянні з тюнінговою омегою ми перевіримо найближчим часом

========================================
напевне ніякість тих дисків що в нього були :bad
========================================

Віталік!Диски в нього були більш ніж ок.Маю підозру,що ви по ціні такі диски не потягнете

============================================================
2 luav хоча Вам дещо сказати,мені і я думаю багато кому вже набридло що Ви завжди в своїх постах називаєте чиїсь імена,гуру по світлу,гуру по коробці,гурі по мотору і гуру по салону і всі ті надтолкові гурИ знаходяться суто на Опель клубі,так от,ми маємо свою думку,ми маємо свої цілі і погляди і нам абсолютно пофігу на стереотипи Ваші ібо мені так сказав гуру.
===============================================================

Ми-це хто?Ви не забагато на себе берете?Якраз вас і є меншість на цьому форумі,що підтвердило навіть голосування по моїй машині.Тому не надувайте так щоки від своєї важливості.Стосовно спеців з опель-клубу і посилання на них.Практиків їх гатунку щось я у Львові не пригадую.Якщо ви наведете думки авторітетних львівських майстрів,а не ваші особисті,то я теж до них прислухаюсь
Врешті-решт,повернемось до початку топіка:топкстартер просив пораду.Ваше перебування в цій тепі почалось з обсирання його ідей.Тому ви маєте знати,що думки,які відрізняються від ваших,мають право на життя.І я і надалі буду відмовляти людей від тих дурниць,що ви пропонуєте.Хоча й кінцевий вибір все рівно за ними
І ще дещо....

==============================================================
Дівчата,які будуть їхати з вами,набагато більше оцінять...[/quote]
їдучи на Омезі в універсалі говорити про те що дівчата щось оцінять це нонсенс і по меньшій мірі смішно... :D :sing ;)

Віталік!Якби ви їздили на машині вартістю 40-50 кєвро,то я б ще зрозумів ваші глузування,а так якраз смішно виглядають ваші намагання обговорювати цю тему

luav

Повідомлення luav » Нед, 06 березня 2011, 12:36

[quote="FAST"]

=============================================================
ахаха :D правильно у вас його немає, тому треба всім розказувати про досвід інших ;)

Спиратись на власний досвід просто смішно,бо у вас його просто немає.І ми вже в цьому неодноразово переконувались.Ви нещодавно писали,що і решітка ваша хенд-мейд краща за штайнмец :D Достатньо показовим відносно вашого досвіду було те,як ви гуру по світлу Пілоту-Т доводили,що існують хелівські фари з чорною оптикою,хоча люди писали,що таких фар просто не існує.І ви пізніше так само в цьому переконались
Про ваш досвід я вже написав.Ви залишили це без уваги.Чи і надалі шукаєте чорну хелівську оптику? :D

============================================
ще один доказ шо в питаннях тюнінгу досвіду "0"
============================================

Тут хтось недавно розказував про покупку 3,0 омеги.Я так розумію,що далі бла-бла справа не пішла?

===============================================================
вважайте шоб при зустрічі за такі слова мої товариші вам вікна не повибивали :angry

Ваші погрози мені просто смішні,та й правила форуму їх забороняють.
Хочете собі зіпсути решту життя-пробуйте.Та й за машину я не так вже й хвилююсь,бо в мене повне КАСКО на неї :D

Stuff
Контактна інформація:

Повідомлення Stuff » Нед, 06 березня 2011, 12:47

luav писав:італік!Диски в нього були більш ніж ок.Маю підозру,що ви по ціні такі диски не потягнете
для мене не ціна важлива а суть а для Вас важливо Штаймец і Ірмшер,це все давно зрозуміло,дивіться ширше...і не Вам вирішувати що я собі можу дозволити...
luav писав:Стосовно спеців з опель-клубу і посилання на них.Практиків їх гатунку щось я у Львові не пригадую
ще один суто Ваш стереотип... ;)
luav писав:Ми-це хто?
Ми це я,Фаст і наші "малолітні товриші" ;) і я не важний,я просто маю свою думку яка не формується під впливом "спеців вищого гатунку"... ;)
luav писав:Ваше перебування в цій тепі почалось з обсирання його ідей.
можна з цього місця подетальніше?.... ;)
luav писав:Віталік!Якби ви їздили на машині вартістю 40-50 кєвро,то я б ще зрозумів ваші глузування,а так якраз смішно виглядають ваші намагання обговорювати цю тему
читайємо вище і мислимо ще ширше... ;) Володя,я думаю ми зрозуміли про що хочемо донести,для чого іронія?
[

zelja
Ім'я:/

Повідомлення zelja » Нед, 06 березня 2011, 14:06

Vitalik-first писав:що ваші з Луавом овочі спроможні в порівнянні?... :sing :ninja
ТИ або чи тати не вмієш або не розумєш що я написав ,мені не потрібні пездаті аморти коні розпорки ітд в плані спортивної підвіски ,машина для комфорту!!!
все тема закрита на рахунок устойчивості і розкачування ,шо кому подобається.Який стиль їзди ітд то вже його власне діло....

Stuff
Контактна інформація:

Повідомлення Stuff » Нед, 06 березня 2011, 14:09

zelja, чуєш ти мені не тикай ато я тобі тикну разулю... ;)
zelja, це ти читати не вмієш,не треба насміхатися своїми смайлами з тих коняк мол ну і як вам тепер їздити бла бла якщо не маєш що сопоставити ;)

Denja
Тюнінг клуб
Подякували: 3 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Denja » Нед, 06 березня 2011, 14:11

спокійніше, пацанчегі :)
Перш ніж ставити тупі питання людям, задай їх ґуґлу...

zelja
Ім'я:/

Повідомлення zelja » Нед, 06 березня 2011, 14:14

Vitalik-first писав:zelja, чуєш ти мені не тикай ато я тобі тикну разулю... ;)
:shout ох дратівливий який :D
Vitalik-first писав:zelja, це ти читати не вмієш,не треба насміхатися своїми смайлами з тих коняк мол ну і як вам тепер їздити бла бла якщо не маєш що сопоставити ;)
Я не насміхаюся і не кажу шо коні то херня!!!
Я ЗА комфорт!!!

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 18 гостей