Олег зовсім ніFAST писав:бла бла бла, жаба давить

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Олег зовсім ніFAST писав:бла бла бла, жаба давить
1)від ширини гуми динаміка таки залежить,бо це додаткова вага,яку треба провертати.завжди машині легше їздити на меншому радіусі і вужчій гумі.це є фізикаFAST писав:
1)динаміка не залежить від ширини шини, а віж загального розміра колеса, тому не закидуй тут![]()
2)ти впевнений??? говориш з власного досвіду, чи знову пальцем в небо??![]()
Андрій!Не треба лукавити.В Донецькій області дороги супер.Як і в центральній та південній частині України.Пишу там,де катався.Це все в порівнянніз дорогами по Львівській та Тернопільскій областяхrybkaandrew писав:Олег зовсім ніFAST писав:бла бла бла, жаба давитьмене ніколи жаба не давить бо так чи інакше це рішення кожного власника авто
я не ставлю собі заниження через те що я далеко їжджу ....... для прикладу сімніваюся що із Луганська твої диски би приїхали цілі
деколи таке враження шо в тій ямі можна втопитися
![]()
ну-ну , колись скину фоткиluav писав:Андрій!Не треба лукавити.В Донецькій області дороги супер.Як і в центральній та південній частині України.Пишу там,де катався.Це все в порівнянніз дорогами по Львівській та Тернопільскій областях
rybkaandrew писав:ну-ну , колись скину фоткиluav писав:Андрій!Не треба лукавити.В Донецькій області дороги супер.Як і в центральній та південній частині України.Пишу там,де катався.Це все в порівнянніз дорогами по Львівській та Тернопільскій областях
для чого вести з вами дискусію ви ж гуру у всіх питаннях і спираєтесь на одиничні приклади з опель-клубу, і дуже багато філософіїluav писав:1)від ширини гуми динаміка таки залежить,бо це додаткова вага,яку треба провертати.завжди машині легше їздити на меншому радіусі і вужчій гумі.це є фізика2)це ви спитайте у тих людей,хто з 17 розміру та заниження повертається до 15-16 радіусу.Є на опель-клубі львів"янин Vadym на Вектрі 1,9 турбодизельній.Розпитайте краще в нього,що саме змусило його повернутись до 16 дисків.Двигун у ньго значно потужніший від нашого 2,0Я катався на 225/55 Р16.Але тут треба визначитись:чи можна їздити,чи комфортно.Їздити було можна,але комфорт не той,який хочеш від машини такого класу
FAST писав: а скільки людей перейшло з 15 на 17 і задоволені ?? у вас скільки машин було до цієї що ви всім поради роздаєте, може краще зробіть собі передачу як 5gearтипу байки від luav,
![]()
![]()
з номерами ВВВ?luav писав:Є на опель-клубі львів"янин Vadym на Вектрі 1,9 турбодизельній.Розпитайте краще в нього,що саме змусило його повернутись до 16 дисків.Двигун у ньго значно потужніший від нашого 2,0
http://www.opel-club.com.ua/forum/index ... wuser=6922LEgEnDA писав:з номерами ВВВ?luav писав:Є на опель-клубі львів"янин Vadym на Вектрі 1,9 турбодизельній.Розпитайте краще в нього,що саме змусило його повернутись до 16 дисків.Двигун у ньго значно потужніший від нашого 2,0
Так вони квести ганяють вночі на тій машині) Я б на 15ках їздив в такому випадку
я навіть не стараюся щоб мої слова були авторитетними для васluav писав:Олег!Вам навести приклад Любітєля Саши,який є займається гумою Кумхо і є власником єдиної компресорної Омеги 3,0 в Україні,або слова Віктора-Пілота-Т,який є гуру в Опелях та Омегах.Чи ми будемо вірити 24 річному пацану зі Львова?Не смішіть мене.Якщо вам не подобається УОК,то можете задати таке саме питання на російському опель-клубі або омега-клубі.Відповідь я вже знаю,яку ви отримаєте.Тому не меліть хоча б тут дурниць на правах псевдоавторітета
FAST писав: я навіть не стараюся щоб мої слова були авторитетними для васвсе що пишу з власного досвіду, а не там десь бабка на базарі казала чи хтось там мені розказував
ваше ставлення до правильного тюнінгу і так зрозуміло! досі для мене загадка чому у вас не мінівен з 14" повнопрофільною гумою чи джип! ви назву форуму і клубу хоч раз читали?? так ось, я машину тюнінгую а ви байки травите і філософію розводите
![]()
на цьому питання вичерпано і дискусію продовжувати нехочу, бо ви не відповідаєте на поставлені питання і спираєтесь на факти не доречні в цій темі![]()
у автора теми прошу вибачення за стільки флуду, але в мене просто вуха вянуть коли чую таку лажу![]()
![]()
ахахаluav писав:Спиратись на власний досвід просто смішно,бо у вас його просто немає.
ще один доказ шо в питаннях тюнінгу досвіду "0"luav писав:.Якщо ви заувжаили,то я не заявляю так безапеляційно про свій досвід і т.д.Я просто раджу людям,спираючись на думки людей,які є авторітетом для мене
вважайте шоб при зустрічі за такі слова мої товариші вам вікна не повибивалиluav писав:Про тюнінг:його критерії будете визначати ви чи ваші малолєтніє товариші?
все що ви робите немає щодного відношення до правильно тюнінгу, можливо варто поміняти форум і доказувати іншим людям свою істину??luav писав:Я намагаюсь собі тюнінгом не ускладнювати життя,
90% всього вами написаного це гра слів яка немає щодних фактів, пиз діти не мішки носитиluav писав:Все решта вашого опусу-лірика,яка немає відношення до суті розмови
ну а що то за іронія в смайлах і фотках??авто їде комфортно на стільки на скільки хоче власник,це раз,не підташнює під час їзди від розкачки,це два,в повороти і дріфти входить на ура,це три...а на що ваші з Луавом овочі спроможні в порівнянні?...zelja писав:ну шо класно їздити по наших дорогаг з розпорками і комплектом амортизаторів КОНІ![]()
?
напевне ніякість тих дисків що в нього булиluav писав:Є на опель-клубі львів"янин Vadym на Вектрі 1,9 турбодизельній.Розпитайте краще в нього,що саме змусило його повернутись до 16 дисків.
їдучи на Омезі в універсалі говорити про те що дівчата щось оцінять це нонсенс і по меньшій мірі смішно...luav писав:Дівчата,які будуть їхати з вами,набагато більше оцінять...
для мене не ціна важлива а суть а для Вас важливо Штаймец і Ірмшер,це все давно зрозуміло,дивіться ширше...і не Вам вирішувати що я собі можу дозволити...luav писав:італік!Диски в нього були більш ніж ок.Маю підозру,що ви по ціні такі диски не потягнете
ще один суто Ваш стереотип...luav писав:Стосовно спеців з опель-клубу і посилання на них.Практиків їх гатунку щось я у Львові не пригадую
Ми це я,Фаст і наші "малолітні товриші"luav писав:Ми-це хто?
можна з цього місця подетальніше?....luav писав:Ваше перебування в цій тепі почалось з обсирання його ідей.
читайємо вище і мислимо ще ширше...luav писав:Віталік!Якби ви їздили на машині вартістю 40-50 кєвро,то я б ще зрозумів ваші глузування,а так якраз смішно виглядають ваші намагання обговорювати цю тему
ТИ або чи тати не вмієш або не розумєш що я написав ,мені не потрібні пездаті аморти коні розпорки ітд в плані спортивної підвіски ,машина для комфорту!!!Vitalik-first писав:що ваші з Луавом овочі спроможні в порівнянні?...![]()
![]()
Vitalik-first писав:zelja, чуєш ти мені не тикай ато я тобі тикну разулю...![]()
Я не насміхаюся і не кажу шо коні то херня!!!Vitalik-first писав:zelja, це ти читати не вмієш,не треба насміхатися своїми смайлами з тих коняк мол ну і як вам тепер їздити бла бла якщо не маєш що сопоставити![]()
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 15 гостей