Як і всі перехрестя у всьому світі - мають бути однакові!Morozov писав:Отанній раз бачив таке на волині.
А взагалі мало б бути всюди однаково, може
народ так і не запутався на тих кільцях.

1) Читай ПДР;
2) Дивись на знаки.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Як і всі перехрестя у всьому світі - мають бути однакові!Morozov писав:Отанній раз бачив таке на волині.
А взагалі мало б бути всюди однаково, може
народ так і не запутався на тих кільцях.
"Век-живи, век-учись!"Igor_Lviv писав:1) Читай ПДР;2) Дивись на знаки.
Ха-ха...Igor_Lviv писав:Я так розумію, що тут проблема більше в українській мові, ніж в ПДР.Stranger писав:то маленько непонятно что она дополняет?!
Ця стрілка нічого не доповнює. З ПДР:
Визначає смугу руху, на яку поширюється дія знака або світлофора.
Інакше кажучи - показує на смугу.
Как она определяет?7.9 "Смуга руху". Визначає смугу руху, на яку поширюється дія знака або світлофора.
Жодного Закону і ПДР в т.ч. досконало не знає, мабуть, ніхто. Тут мова про те, чи доцільно п"ятий раз заводити тему кільця, якщо автор запитання не спробував почитати відповіді, що вже є в цій темі. Чесно кажучи, на місці модерів, я б за такі запитання ("Я не читав, мені в падло, але скажіть...") - відразу б ліпив попередження.Wawa писав:Як всі класно розуміють ПДР, але я впевнений що більшість водіїв, нас і Вас і всіх, їх порушують із за незнання чим із за пантів... Sally, таке враження що Ти ніколи ПДР не порушувала.... Якщо чесно, то мені вже самому набридли розмови про проїзд кільцевої дороги, але просто цікаво де була, чи є зарита собака :) ... Хоча сказати правду, тфу-фу проблем в мене на кільці не було:)
Знову ж, тема не називається: "Пацани, а хто які перехрестя знає?". Є конкретні питання по ПДР - задавай. Спробуємо розібратись гуртом.Wawa писав:Сорі, не читав всіх розмов які велись про переїзди перехресть, але хочу спитати... як Вам перехрестя на городцькій(поворот на гол. вокзал)?
Так, если есть что по сути посоветовать - милости просим. Если нет - не засоряем эфир. Также, советуем только когда сами это сделали!Igor_Lviv писав:Stranger, Краще почитай ПДР, ніж їх коментувати та трактувати.
На що і як діють знаки та світлофори і т.п.
По твоєму виходить, якщо світлофор чи знак стоїть на тротуарі - то він діє на тротуар? Чи дорогу? На яку смугу дороги?
Якщо світлофори - один - на тротуарі, другий, дублюючий - над правою сугою дороги? То з середньої чи лівої смуги можна їхати?
Правильна відповідь - діють такі знаки та світлофори на всі смуги дороги.
А от, якщо потрібно окремо відрегулювати якусь смугу - і застосовується табличка 7.9.
Підозрюю, що ти плутаєш їх з табличками 7.2.3
чи 7.2.4
бо інакше паркування було би заборонено на всій дорозі, а не тільки посередині. то тільки у нас у Львові паркуються посередині дороги, тому і вішають табличку зі стрілкою посерединіStranger писав:Так вот, зачем нужно навешивать табличку 7.9 на знак, если и так понятно что парковатся нельзя там где он висит (посередине). И какова функциональная нагрузка данной таблички вообще?
Блін, третій раз пишу... Як її ще можна трактувати інакше, ніж це чорним по білому написано в ПДР в одному реченні, що складається з кількох слів?Stranger писав:И по теме, Вы так и не ответили на основной вопрос: как трактовать табличку 7.9 и где это описано?
Спасибо за Ваши ответы. К сожалению вы делаете подмену терминов. Подменяете "Визначає", и говорите вместо этого "Показує". Это неправильно.Igor_Lviv писав:Блін, третій раз пишу... Як її ще можна трактувати інакше, ніж це чорним по білому написано в ПДР в одному реченні, що складається з кількох слів?Stranger писав:И по теме, Вы так и не ответили на основной вопрос: как трактовать табличку 7.9 и где это описано?![]()
"Смуга руху". Визначає смугу руху, на яку поширюється дія знака або світлофора.
Яке ще трактування може бути? Який додатковий опис потрібен?
Якщо пальцем показати на монітор і сказати, що палець показує на монітор... Що необхідно ще уточнити чи трактувати?
Якщо пальцем показати на під"їзд і сказати - в цей під"їзд не заходь - чи потрібне ще якесь трактування?
... Так от, стрілочка 7.9 - це такий "палець", який показує на смугу, на яку діє знак чи світлофор. Ні зустрічні, ні підземні, ні будь що інше до цього ЖОДНОГО відношення не мають.
а можна запитання?: як наприклад вона може визначати смугу руху?Stranger писав:Я не нашол описания как эта табличка "определяет" на какую полосу действует знак.
В першому ж повідомленні писав - тут не по ПДР запитання, а по знаннях української мови.Stranger писав:Спасибо за Ваши ответы. К сожалению вы делаете подмену терминов. Подменяете "Визначає", и говорите вместо этого "Показує". Это неправильно.
Добре, що питання не стосувалось табличокStranger писав:Я не нашол описания как эта табличка "определяет" на какую полосу действует знак.
Ні. У мене відповіді нема.Stranger писав:Если у Вас нету ответа, тогда ещё раз спасибо. Надеюсь ответ есть у других.
Я вже.Sally писав:Igor_Lviv, ще є табличка "стоп"![]()
![]()
не подумай чого, мені просто треба зрозуміти хід твоїх думок, але все ж повторюю питання: яким може бути трактування для прикладу на твою думку? як можна його ще більше розписати? я просто не розумію, в чому питання полягає.Stranger писав: должно быть офф толкование. Иначе как человек будет знать что означает тот или иной знак с таким скудным описанием.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей