та нє він правду каже, скільки видно що летить якесь дурило і за руку тримає дитину і летить де завгодно тільки не на переході, а діти ж дивляться на те все і потім виростають, самі ходять і кидаються під машиниMyself писав:Петро, ти читати вмієш?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
та нє він правду каже, скільки видно що летить якесь дурило і за руку тримає дитину і летить де завгодно тільки не на переході, а діти ж дивляться на те все і потім виростають, самі ходять і кидаються під машиниMyself писав:Петро, ти читати вмієш?
Sally, так я ж про переходи кажу! Не можна з дитиною перти навпростець, тільки через перехід і на зелене, це ж ідіоту зрозуміло.Sally писав:та нє він правду каже, скільки видно що летить якесь дурило і за руку тримає дитину і летить де завгодно тільки не на переході
100 % з візочком завжди пропускають і всюда! Ну ладно хай 99%, але пропускаютьSluva писав:незна...я чемно підходив до переходу на кільці Кн.Ольги з візочком,зупинявся і машини які підїжджали одразу ж пропускали мене
та чуєш як та мамаша наражає на небезпеку життя власної дитини то тут вже незалежить чи вона спала чи не спала, як Бозя розуму не дав, то вважай калікаSpeedo писав:А у випадку з молодими мамами, тре вважати, ну і, може ставитися якось трохи поблажливіше. Хто знає, що таке мала дитина, зі мною погодиться. Та мама могла і ніч не спати (та й не одну) і до лікаря з дєцком спішити...
от тому і мовчи. Тенденція тут нідочого. Ти при наближені до пішохідки маєш зменшити швидкість, якщо користуватися правилами то таких ситуацій як в тебе буде в рази менше. я розумію твій розпач і обурливість, але ти в корні не праваSally писав:Vusiko, перехід бачила. бажаючих перейти не бачила
+ мільйон, різне буває... Пам"ятаю, як сам не спав три ночі (зубкиSpeedo писав:Хто знає, що таке мала дитина, зі мною погодиться. Та мама могла і ніч не спати (та й не одну) і до лікаря з дєцком спішити...
ну, я б не був таким радикальним... Всім треба бути уважнішим - факт, але без агресіїSally писав: тут вже незалежить чи вона спала чи не спала, як Бозя розуму не дав, то вважай каліка
Читати я навчився,а пишу про те шо коли ПОЗА ТРОТУАРОМ І ДВОЙНА ПОЛОСА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Myself писав:Петро, ти читати вмієш?
ну так напиши, що ти кажеш про "поза тротуаром і двійна полоса"!Петро писав:Читати я навчився,а пишу про те шо коли ПОЗА ТРОТУАРОМ І ДВОЙНА ПОЛОСА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sally писав:Ніфіга-дітей с самого дитинства вчать порушувати ,є тротуар то і йди по ньому,нема чого лазити в недозволеному місці
я СВОЮ дитину вчу переходити виключно по правилах. я і сама на диво дисциплінований пішохід і ніколи не кидаюсь під машини. я взагалі маю фобію до машин, бо знаю деяких водіїв, чия логіка мені незрозумілаMyself писав: Салі он каже, що вона могла довго-довго стояти на переході і її з коляскою ніхто не пропускав , а тут раптом ти:
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 24 гостей