Розмови на різні теми про авто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Закрито
Виродки на дорозі
Sally
Ім'я:Оля
Стать:чоловік
Номер:B3
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Re: Виродки на дорозі

Повідомлення Sally » Пон, 24 січня 2011, 11:51

Myself писав:Петро, ти читати вмієш?
та нє він правду каже, скільки видно що летить якесь дурило і за руку тримає дитину і летить де завгодно тільки не на переході, а діти ж дивляться на те все і потім виростають, самі ходять і кидаються під машини :|
zubylo.lviv.ua

Sluva
Ім'я:Славік
Дякував (ла): 14 рази
Подякували: 28 рази

Повідомлення Sluva » Пон, 24 січня 2011, 12:26

незна...я чемно підходив до переходу на кільці Кн.Ольги з візочком,зупинявся і машини які підїжджали одразу ж пропускали мене...Мабуть ми з Myself везучі в тому плані :)
"Живіть так, щоб було з чого поржати" (с) Кузьма

Myself
Ім'я:Oleksandr
Номер:ВС 0990 ВО
Дякував (ла): 19 рази
Подякували: 71 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Myself » Пон, 24 січня 2011, 12:32

Sally писав:та нє він правду каже, скільки видно що летить якесь дурило і за руку тримає дитину і летить де завгодно тільки не на переході
Sally, так я ж про переходи кажу! Не можна з дитиною перти навпростець, тільки через перехід і на зелене, це ж ідіоту зрозуміло.
Sluva, +100500, ну не було в мене проблем з візочком на переходах, хоча гуляв з малою багато. Може мене шугались? :oops :shout
"Нам не страшні московські воші. Нам страшні українські гниди."
Симон Петлюра

Sally

Повідомлення Sally » Пон, 24 січня 2011, 12:45

Myself, може й ти дуже устрашающє виглядаєш))) я якось їхала по личаківській вже в кінці там де спуск до дрідждового, там 2 переходи підряд стоять, так от їду на 60, нікого нема поруч, слава богу порожня дорога, дощ правда випав і дорога слизька, тут на перехід ВИСКАКУЄ коза з дитиною (без коляски вже) і валить, я на гальма і так і сяк ледве загальмувала і показую їй що ж ти коза вискакуєш на перехід, не бачиш що машина НЕ ЗДАТНА загальмувати так швидко (тим більше на швидкості з горки на мокрому асфальті), але вона здається не доперла, вона вважає що раз вийшла на перехід, то вже має роздатись море бо .... пливе і хоч там що, а те що машина не може в момент загальмувати то її не цікавить. і що дитина буде вважати інакше? дитина так само виросте і буде як і мамаша скакати на перехід коли їй в голову стрельне щось, а не коли безпечно. є пішоходи, які не можуть зрозуміти, що машину неможливо зупинити в один момент і що перед тим як вийти на перехід треба показати подіям свій намір перейти а не демонстративно переходити і ср@ти на всіх довкола :unsure
zubylo.lviv.ua

Speedo
Ім'я:Орест
Дякував (ла): 22 рази
Подякували: 19 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Speedo » Пон, 24 січня 2011, 14:26

Sluva писав:незна...я чемно підходив до переходу на кільці Кн.Ольги з візочком,зупинявся і машини які підїжджали одразу ж пропускали мене
100 % з візочком завжди пропускають і всюда! Ну ладно хай 99%, але пропускають ;)

Sally Мене такоє харить, як за 2 метри перед машиною вискакують, лише через те, що вони на переході. Сам раз так серйозно відторможувався, в мому випадку, щоб не збити студіків, які, видно з ранку спішили на пари %)

А у випадку з молодими мамами, тре вважати, ну і, може ставитися якось трохи поблажливіше. Хто знає, що таке мала дитина, зі мною погодиться. Та мама могла і ніч не спати (та й не одну) і до лікаря з дєцком спішити... :sing

Sally

Повідомлення Sally » Пон, 24 січня 2011, 14:30

Speedo писав:А у випадку з молодими мамами, тре вважати, ну і, може ставитися якось трохи поблажливіше. Хто знає, що таке мала дитина, зі мною погодиться. Та мама могла і ніч не спати (та й не одну) і до лікаря з дєцком спішити...
та чуєш як та мамаша наражає на небезпеку життя власної дитини то тут вже незалежить чи вона спала чи не спала, як Бозя розуму не дав, то вважай каліка :|
zubylo.lviv.ua

Speedo
Ім'я:Орест
Дякував (ла): 22 рази
Подякували: 19 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Speedo » Пон, 24 січня 2011, 14:32

Sally От тому я і кажу, ТРЕ ВВАЖАТИ! Люди різні бувають :|

DNK
Ім'я:Діма
Подякували: 3 рази

Повідомлення DNK » Пон, 24 січня 2011, 14:33

треба передбачати і не їхати там 60 а трошки повільнвше і крім того дивитись не тільки на дорогу а й по тратуарах ,і включити фари щоб тебе було помітно здалеку.
Я гнівався на Бога за те що не мав взуття,
доки не побачив людину яка не мала ніг...
ВОРОГИ-ЖУЛЄН

Sally

Повідомлення Sally » Пон, 24 січня 2011, 15:55

DNK, то так воно все в теорії, а на практиці якщо є можливість їхати швидко, то звичайно ж ти тією можливістю скористаєшся і не будеш плестись бо раптом хтось вибіжить бо так можна більше 40 взагалі ніколи не їздити, тим більше що саме в тому місці насправді дуже рідко люди ходять, але це я знаю, а взагалі то це вже практично траса на тернопіль і скільки там іногородніх їде!

гарно сказано "вважати" тільки як конкретно то реалізовувати)))) хіба з гучномовцем їхати і як тільки хтось вискочить на дорогу то казати йому "куди ти дурило прешся? не бачиш що нема можливсті загальмувати!?".
імхо вважати треба особливо коли ти пішохід, бо саме пішохід має більше можливостей для маневру і в разі аварії він страждає, а водій залишається цілим і навіть якщо той пішохід 100 разів правий то яка вже йому різниця на тому світі?! :|
zubylo.lviv.ua

Vusiko
Ім'я:Олексій
Дякував (ла): 3 рази
Подякували: 2 рази

Повідомлення Vusiko » Пон, 24 січня 2011, 16:00

Sally, Оля, ти чого демагогію розводиш? Ти пішохідний перехід бачила?

Sally

Повідомлення Sally » Пон, 24 січня 2011, 16:37

Vusiko, перехід бачила. бажаючих перейти не бачила Зображення справа не в одному випадку, а взагалі в тенденціях так сказать. а вони якісь трохи не дуже добрі. от ще один приклад :D як недавно я взнала, в зубрі на світлофорі є кнопка переключання світла що пішоходи можуть собі включити зелене (тут хтось сказав), потім їхала тудою і звернула увагу що вона справді там є (а я то думала як то так там постійно зелене Зображення ) і тут недавно дивлюсь суне жіночка. ну і чому вона не переключила?! назустріч мені летить фура, за нею ще купа машин, а жіночка собі суне на своє червоне і в вус не дує. ну і питається чи є якась думалка в тої жіночки? ну чесне слово....
пс: а винен був би водій!
zubylo.lviv.ua

Vusiko
Ім'я:Олексій
Дякував (ла): 3 рази
Подякували: 2 рази

Повідомлення Vusiko » Пон, 24 січня 2011, 17:15

Sally писав:Vusiko, перехід бачила. бажаючих перейти не бачила
от тому і мовчи. Тенденція тут нідочого. Ти при наближені до пішохідки маєш зменшити швидкість, якщо користуватися правилами то таких ситуацій як в тебе буде в рази менше. я розумію твій розпач і обурливість, але ти в корні не права

Myself
Контактна інформація:

Повідомлення Myself » Пон, 24 січня 2011, 17:51

Speedo писав:Хто знає, що таке мала дитина, зі мною погодиться. Та мама могла і ніч не спати (та й не одну) і до лікаря з дєцком спішити...
+ мільйон, різне буває... Пам"ятаю, як сам не спав три ночі (зубки :oops ), то нарано ще не таку фігню міг зробити :sing Раз заснув на роботі під час телефонної розмови :shout
Sally писав: тут вже незалежить чи вона спала чи не спала, як Бозя розуму не дав, то вважай каліка
ну, я б не був таким радикальним... Всім треба бути уважнішим - факт, але без агресії ;)
Симон Петлюра

Sally

Повідомлення Sally » Пон, 24 січня 2011, 18:00

Vusiko, розпач? :D :D :D мені власне все одно, раптом що, так, я би відповідала, але Я залишилась би живою і цілою ;) І я за це і кажу, що водій завжди винен, навіть якщо дорогу не посипали, не розчистили, він їде з гори, і йому ВИСКАКУЄ на перехід пішохід, то все одно водій 100 разів буде неправий, бо він не пропустив пішохода і не вибрав оптимальної швидкості і траєкторії Зображення і отак от через придурків потім маєш проблеми Зображення. ой пардон виродків :) якщо по темі Зображення

Майселф, я теж маю дитину і теж не спала ЦІЛИЙ РІК і ходила по вулицях і з різними колясками, і зі слінгом, але не лізла під машини!
і треба ж враховувати що ось такий от молодий тато чи така молода мама може їхати за кермом і ніколи не знаєш коли на нього натрапиш :) так що треба себе берегти :D
zubylo.lviv.ua

Коба
Ім'я:伊戈
Контактна інформація:

Повідомлення Коба » Пон, 24 січня 2011, 20:20

ПДР 4. ОБОВ'ЯЗКИ І ПРАВА ПІШОХОДІВ
Никто не безгрешен, хотя многие живут безнаказанно.
© Джон Рей

Петро
Дякував (ла): 23 рази
Подякували: 17 рази

Повідомлення Петро » Пон, 24 січня 2011, 21:59

Myself писав:Петро, ти читати вмієш?
Читати я навчився,а пишу про те шо коли ПОЗА ТРОТУАРОМ І ДВОЙНА ПОЛОСА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
От ти йдеш і дивишся як твоя жінка(не в обіду :beer :) )з дитиною йде не дивиться на дорогу по бокам,а машина їде і вона перед носом вискакує-ти би шо робив?
Я так маму навчив,і дівчину свою-вони часто,особливо дівчина,їздять зі мною в машині і бачать як в такій ситуації деколи нелегко є зреагувати.
xenum.ua
Чистка EGR i DPF 096_697_5730 (Новояворівськ)

Петро
Дякував (ла): 23 рази
Подякували: 17 рази

Повідомлення Петро » Пон, 24 січня 2011, 22:03

А якшо нікому не пояснювати то так і буде далі-молоді мами,тати скажуть перед машинами,потім ті ж самі,вже старенькі,бігають по дорозі ніби їм жити надоїло,дивляться на других-кажуть о побіг перед машиною,а самі не памятають які були вони і чого навчили своїх нащадків.
Мене навчили не бігати по дорогах,а ходити так як Коба, цитував :happy
xenum.ua
Чистка EGR i DPF 096_697_5730 (Новояворівськ)

Buts

Повідомлення Buts » Вів, 25 січня 2011, 09:26

Вчора виродок на бусі чуть не потер мені бочину.
З С.Петлючи повертав наліво на Любінську, стояв другий на світлофорі, в лівому ряді, з вкл. поворотом, а той чорт по зустрічній обганяв і прямо їхав.

Просто на автоматі глянув у дзеркало і "прозрів".

Myself
Контактна інформація:

Повідомлення Myself » Вів, 25 січня 2011, 11:12

Петро писав:Читати я навчився,а пишу про те шо коли ПОЗА ТРОТУАРОМ І ДВОЙНА ПОЛОСА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ну так напиши, що ти кажеш про "поза тротуаром і двійна полоса"! :sing Ми обговорюємо пропускання/непропускання водіями людей з дитячими колясками на пішохідних переходах :ninja , причому - нормальний перехід, без несподіваних вискакувань. Салі он каже, що вона могла довго-довго стояти на переході і її з коляскою ніхто не пропускав :| , а тут раптом ти:
Sally писав:Ніфіга-дітей с самого дитинства вчать порушувати ,є тротуар то і йди по ньому,нема чого лазити в недозволеному місці
:shout
Симон Петлюра

Sally

Повідомлення Sally » Сер, 26 січня 2011, 10:04

Myself писав: Салі он каже, що вона могла довго-довго стояти на переході і її з коляскою ніхто не пропускав , а тут раптом ти:
я СВОЮ дитину вчу переходити виключно по правилах. я і сама на диво дисциплінований пішохід і ніколи не кидаюсь під машини. я взагалі маю фобію до машин, бо знаю деяких водіїв, чия логіка мені незрозуміла :D мало лі хто там за кермом, ще педалі переплутає чого доброго :D
zubylo.lviv.ua

Закрито

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 33 гостей