Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
якщо чесно то тих кілька секунд паузи, я думав дати 20гривень, і подумки вже їх витягнув і простягнув інспектору...rybkaandrew писав:та треба було дати вже 3.50 на кавуleleka писав:- ну хоч шось на каву.- ну неможу.- шо взагалі.- ну взагалі.- шо нема?- нема.і ше б краще було б дати 5 грн. і сказати "візьмите собі з вершками"
![]()
знімали вони на звичайний цифровичок і переконаний я чомусь на 100 відсотків що зупинили вони мене лише для того щоб збити бабла (дітям на молоко) і знімали лише для психологічного впливуtank4175 писав:Є спірні моменти, однак, хочу зазначити наступне (для leleka пункт1)
1. "зняв на фото порушення" - порушення може бути зафіксовано лише техн. засобами, визначеними у Переліку технічних засобів, що використовуються в підрозділах Державтоінспекції МВС для виявлення та фіксування порушень правил дорожнього руху (http://zakon1.rada.gov.ua/cgi-bin/laws/ ... g=z0262-10). В іншому випадку ті всі фото даєць може вклеїти собі до сімейного альбому.
ось іще одна ЦІЛКОМ і ПОВНІСТЮ вигадана казочка:Igor_Lviv писав:Треба ці історії збирати в окрему книжку казок дітям на ніч.
В судовій практиці є така штука, як:leleka писав:знімали вони на звичайний цифровичок і переконаний я чомусь на 100 відсотків що зупинили вони мене лише для того щоб збити бабла (дітям на молоко) і знімали лише для психологічного впливу
Про зупинку водіїв під знаком то окрема розмова...Была сьемка ictv как раз на месте, где это все случилось. Померяли 2 метров таки нету (1,3)
Спрашивали как произошло, общалась ли раньше с гаишниками, не боюсь ли преследований - ну вроди все ок.
В понедельник у них интервью с гор ГАИ или обл ГАИ и возможно во вторник будет сюжет.
просто на выдмыну выд неъ людям э чим зайнятисьMorozov писав:Якщо б всі були такі як ця Олександра, то наша міліція не була б тим, чим вона є сьогодні
людям э чим зайнятись
я не читав той весь брєд, а просто дивився відео. На відео вона не довела, що 2-х метрів там немає, значить їх немає.Morozov писав:З відки ти взяв що там є 2м ?
На підйомі до тридцятки сьогодні стояв пост з трукамом, причому, хто знає там є 2 лівих повороти, так вот, в перший заїжджаєш і вони тебе прекрасно бачутьazakharchuk писав:Кстати, сегодня возвращался из Ровно. За 220км около 10 постов ГАИ. В Ровенской области, видел один пост с (кажется) TrueCam'ом , еще один с Визиром (и возле него три машины на аварийке - скорострельный, [цензура]). Во Львовской три поста с "фенами". Остальные не ловили на скорость.
Солонка. Правда, зараз їх там не бачу.azakharchuk писав:По два я уже в Украине видел, а так чтобы по три, то в первый раз
А толку для них? Если ты их тоже увидел, то (если ты не летишь больше 100) то у тебя есть время притормозить.LEgEnDA писав:так вот, в перший заїжджаєш і вони тебе прекрасно бачуть
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 22 гостей