Розмови на різні теми про авто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
Історії з ДАЇвцями...
Коба
Ім'я:伊戈
Стать:чоловік
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Контактна інформація:
Re: Історії з ДАЇвцями...

Повідомлення Коба » Суб, 22 січня 2011, 01:09

Мене вже, як рік і місяць не зупиняють :D Тьфу-тьфу три рази, щоб не наврочити :D :D :D :beer
Никто не безгрешен, хотя многие живут безнаказанно.
© Джон Рей

Sheff

Повідомлення Sheff » Суб, 22 січня 2011, 01:54

LEgEnDA,
Да і зрештою, всі такі розумні - ідіть працювати в ВБ або 6й відділ і дрюкайте їх цілком законним шляхом і так як має бути, а не переставте машину бо вона хреново стоїть
Порішай. Піду працювати. Буду пробувати навести порядок. ;)
В ПП.

leleka
Ім'я:Ivan

Повідомлення leleka » Суб, 22 січня 2011, 03:10

rybkaandrew писав:
leleka писав:- ну хоч шось на каву.- ну неможу.- шо взагалі.- ну взагалі.- шо нема?- нема.
та треба було дати вже 3.50 на каву :D і ше б краще було б дати 5 грн. і сказати "візьмите собі з вершками" :shout :D
якщо чесно то тих кілька секунд паузи, я думав дати 20гривень, і подумки вже їх витягнув і простягнув інспектору...
і за цю моральну слабкість мені було потім соромно (навіть хотів іти до сповіді)
але я себе поборов :)
колись я давав "на каву" і ЗАВЖДИ після цього почував себе останнім лохом...
але я вже давно зробив рішучу постанову НІКОЛИ не давати "на каву"

leleka

Повідомлення leleka » Суб, 22 січня 2011, 03:13

tank4175 писав:Є спірні моменти, однак, хочу зазначити наступне (для leleka пункт1)
1. "зняв на фото порушення" - порушення може бути зафіксовано лише техн. засобами, визначеними у Переліку технічних засобів, що використовуються в підрозділах Державтоінспекції МВС для виявлення та фіксування порушень правил дорожнього руху (http://zakon1.rada.gov.ua/cgi-bin/laws/ ... g=z0262-10). В іншому випадку ті всі фото даєць може вклеїти собі до сімейного альбому.
знімали вони на звичайний цифровичок і переконаний я чомусь на 100 відсотків що зупинили вони мене лише для того щоб збити бабла (дітям на молоко) і знімали лише для психологічного впливу

leleka

Повідомлення leleka » Суб, 22 січня 2011, 03:35

Igor_Lviv писав:Треба ці історії збирати в окрему книжку казок дітям на ніч. :happy
ось іще одна ЦІЛКОМ і ПОВНІСТЮ вигадана казочка:

їде священик на машині, місцеві інспектори знають тай не зупиняють. А цього разу була інспекція зі столиці, на двох машинах з радаром на тринозі - стояли і пильнували. Зупинили пан-отця, і як годиться: "Ваші документи. "
- так, техталон ........ страхівка........ ану вийдіть з машини, від вас чути алкоголем.
- я священик їду зі Служби Божої то Ви і чуєте запах вина.
Як вони почили тут кричати:
- нє..., всьо..., Ви пяні..., машина на штрафмайданчик..., позбавлення прав ...
Священик виходить з машини підходить до старшого по званню, витягає хустинку, стає на коліна і витирає хустинкою мешти інспектору. Той аж відсахнувся:
- шо Ви робите, шо Ви робите? Встаньте, встаньте!
Отець встав, розвернусвя, сів в машину, опустив шкло і промовив:
- права залиште собі. Я їду на похорон і ця хустинка піде в могилу за покійником.
і дав газу
Інспектори все кинули, на машини і з магалками за отцем. Догнали, машину поперек, повискакували, підбігли до отця, кинули йому права:
- забирай права. Віддай хустинку, хустинку віддай!
І так отець з миром поїхав далі, а інспектори набрались страху і більше лиха і неправди не чинили.

будь які співпадіння чи подібності в цій історії є цілком випадкові.

Sheff

Повідомлення Sheff » Суб, 22 січня 2011, 03:46

leleka писав:знімали вони на звичайний цифровичок і переконаний я чомусь на 100 відсотків що зупинили вони мене лише для того щоб збити бабла (дітям на молоко) і знімали лише для психологічного впливу
В судовій практиці є така штука, як:
Стаття 57. Докази

1. Доказами є будь-які фактичні дані, на підставі яких суд
встановлює наявність або відсутність обставин, що обґрунтовують
вимоги і заперечення сторін, та інших обставин, які мають значення
для вирішення справи.

Вони, [цензура], вже навчені. Беззаперечний факт, що зупиняють заради бабла. Але себе вони страхують твердо. І відео в цьому випадку є фактом.
Мене також знімали на фотік, протягом більше 5-ти хвилин, в той час, як мені диктували заяву (по телефону) на перенесення розгляду справи про адмін. правопорушення, коли я буду готовий на цю процедуру.
Заява їм була "до сраки". Протокол мені "вручили" з двома понятими. І ще казали, що без проблем приїдуть в суд, якщо наважусь оскаржувати постанову.
По факту, грошей вони не отримали, так само як і держава. :) А питання вирішене.

leleka

Повідомлення leleka » Суб, 22 січня 2011, 04:16

Sheff,
я розумію і переконую себе, що працівники ДАЇ виконують важку і дуже потрібну роботу по забезпеченні безпеки руху. Вони у важких умовах, часто ризикуючи життям, за мізерну платню, дбають про наш спокій і безпеку. Я їх повинен поважати і виконувати їхні вказівки.

а серце, чомусь, говорить що вони - передасти полосаті, просто виконують план по протоколах і збирають гроші на чергову дачу начальству (ну і собі трошки лишають)

я кажу: ні це не може бути правдою

а серце каже: а чогож вони сидять в засаді лише там де непорушити практично неможливо? а чому їх нема на складних ділянках дороги чи перехрестях, де їх допомога потрібна? а згадай свій досвід спілкування з ними?

я кажу: але ж не усі такі. напевне є нормальні і совісні, чесні і непідкупні.

а серце каже: а ти їх бачив? а ти про них чув?

і закрадається підозра - а може вони усі такі. цеж проблема системи - якщо ти один з них то мусиш бути як усі - інакше система тебе виплюне ...

і робиться так сумно....

Sheff

Повідомлення Sheff » Суб, 22 січня 2011, 04:26

leleka,
Серце каже тобі правду.
Не буду вдаватись в джерела інформації, але ближче не буває. ;)

Morozov

Повідомлення Morozov » Суб, 22 січня 2011, 10:02

Breaker,
З відки ти взяв що там є 2м ?
http://roadcontrol.org.ua/forum/viewtop ... &start=140 на 11 сторінці :
Была сьемка ictv как раз на месте, где это все случилось. Померяли 2 метров таки нету (1,3)
Спрашивали как произошло, общалась ли раньше с гаишниками, не боюсь ли преследований - ну вроди все ок.
В понедельник у них интервью с гор ГАИ или обл ГАИ и возможно во вторник будет сюжет.
Про зупинку водіїв під знаком то окрема розмова...
На мою думку навіть якщо вона була б і не права, всерівно видерати і ламати фотоапарат неможна.
Якщо б всі були такі як ця Олександра, то наша міліція не була б тим, чим вона є сьогодні

LEgEnDA
Тюнінг клуб
Ім'я:Саня
Контактна інформація:

Повідомлення LEgEnDA » Суб, 22 січня 2011, 10:07

Morozov писав:Якщо б всі були такі як ця Олександра, то наша міліція не була б тим, чим вона є сьогодні
просто на выдмыну выд неъ людям э чим зайнятись :sing

Morozov

Повідомлення Morozov » Суб, 22 січня 2011, 10:20

LEgEnDA,
Хто хоче щось змінити, той шукає спосіб як то зробити,
а хто не хоче, той шукає причину таку як :
людям э чим зайнятись

Breaker

Повідомлення Breaker » Суб, 22 січня 2011, 14:37

Morozov писав:З відки ти взяв що там є 2м ?
я не читав той весь брєд, а просто дивився відео. На відео вона не довела, що 2-х метрів там немає, значить їх немає.

azakharchuk
Дякував (ла): 4 рази
Подякували: 3 рази

Повідомлення azakharchuk » Суб, 22 січня 2011, 21:59

Кстати, сегодня возвращался из Ровно. За 220км около 10 постов ГАИ. В Ровенской области, видел один пост с (кажется) TrueCam'ом , еще один с Визиром (и возле него три машины на аварийке - скорострельный, [цензура]). Во Львовской три поста с "фенами". Остальные не ловили на скорость.

Кстати, еще нюанс, в Ясениве (это село такое, а-ля Гирне, кто ездит в Карпаты, тот знает - 5 км в длину, пару домов в начале, потом пару км поля, потом опять пару домов) - новинка от наших ГАИ. Раньше, я про такое только в Польше слышал. В общем, перед Ясенивом, "моргают" все подряд. Один водитель бусика поднимает руку и показывает три пальца. Мы этому значения не придали. Въезжаем в село, все культурно, скорость 79. Натыкаемся на заныканный в боковой улочке пост - три ГАИшника. Первая мысль: "О! Чувак предупреждал о количестве ГАИшников." Через километра два натыкаемся на второй пост, и тут нас доходит, что чувак предупреждал о количестве постов. :) По два я уже в Украине видел, а так чтобы по три, то в первый раз.

LEgEnDA
Тюнінг клуб
Ім'я:Саня
Контактна інформація:

Повідомлення LEgEnDA » Суб, 22 січня 2011, 22:05

azakharchuk писав:Кстати, сегодня возвращался из Ровно. За 220км около 10 постов ГАИ. В Ровенской области, видел один пост с (кажется) TrueCam'ом , еще один с Визиром (и возле него три машины на аварийке - скорострельный, [цензура]). Во Львовской три поста с "фенами". Остальные не ловили на скорость.
На підйомі до тридцятки сьогодні стояв пост з трукамом, причому, хто знає там є 2 лівих повороти, так вот, в перший заїжджаєш і вони тебе прекрасно бачуть

Igor_Lviv
Ім'я:Igor

Повідомлення Igor_Lviv » Суб, 22 січня 2011, 22:22

azakharchuk писав:По два я уже в Украине видел, а так чтобы по три, то в первый раз
Солонка. Правда, зараз їх там не бачу.
Перший - поворот на Жирівку.
Другий - там далі за зупинкою.
Третій - перед КПП, біля ВОГ.
Разів два бачив їх там у такому складі. Ще здивувався, невже місця "поділити" не можуть, що всі в одне село пхаються.

rocker
Ім'я:Тарас
Подякували: 11 рази
Контактна інформація:

Повідомлення rocker » Суб, 22 січня 2011, 22:25

в солонці зараз восновному 2 патруля стоїть -- жирівка і КПП. раніше ще були зразу за зупинкою або біля басейну

azakharchuk

Повідомлення azakharchuk » Суб, 22 січня 2011, 22:37

LEgEnDA писав:так вот, в перший заїжджаєш і вони тебе прекрасно бачуть
А толку для них? Если ты их тоже увидел, то (если ты не летишь больше 100) то у тебя есть время притормозить.

Пока ты в повороте, они тебя видят под углом. Если я правильно понимаю принцип действия этих измерителей скорости, то измеренная скорость будет проекцией твоей скорости на направление в котором идет измерение. Т.е. если ты едешь перпендикулярно измерителю, то твоя скорость для них 0. Если направление твоего движения идет под 60 градусов к направлению измерения, то они видят половину твоей реальной скорости. Но на практике углы меньше, поэтому запаса немного. Т.е. даже если ты завтыкал и едешь 82-85 (у меня такое иногда бывает, правда, у меня бортовой комп выставлен на 80, и после 80 ругается), то в теории успеваешь оттормозиться.

azakharchuk

Повідомлення azakharchuk » Суб, 22 січня 2011, 22:41

Igor_Lviv

По двое в Солонке видел часто, по три ни разу, но менше з тим. Там немного другой случай - там не поморгаешь, из-за отбойника, а тут все как у поляков. Моргнул после первого поста - "иди сюда" на втором. Народ привык и стал моргать после второго, им третий поставили.

cat-yellow
Ім'я:Михайло
Дякував (ла): 222 рази
Подякували: 72 рази

Повідомлення cat-yellow » Суб, 22 січня 2011, 22:52

що сталося? це що, ціленаправлена акція на поповнення бюджету? чого їх так багацько?

cat-yellow
Ім'я:Михайло
Дякував (ла): 222 рази
Подякували: 72 рази

Повідомлення cat-yellow » Суб, 22 січня 2011, 22:55

what happens?
they'd like to [цензура] everyone's asses or this is just way to earn more money officially?

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 19 гостей