Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
та я так і роблюAndrewK писав:А тобі що, релігія посигналити не позволяє. Або як більш радикальний варіант - імітувати старт з пробуксовкою
факт що нема взаємної поваги пішоходів до водіїв і навпаки. бо якщо половина пішоходів чемно йде як книжка пише і половина водіїв чемно їзде і всіх пропускає, то інші половини одних і других рухаються по вулицях за принципом "мені всі пофіг, я тут їду/йду" і саме ці "нечемні"swed писав:в мене склалось враження шо ви пішки взагалі не ходите і факт шо пішоходів ніїхто не хоче пропускати
мій товариш теж так робить. І теж думає, що це ефектно і всєм стаять-баяцца.Sally писав:та я так і роблюAndrewK писав:А тобі що, релігія посигналити не позволяє. Або як більш радикальний варіант - імітувати старт з пробуксовкоюа так як в мене весь час щось з глушником то виходить ефектно)))) я підкочують легенько тихенько ззаду і на газ
![]()
![]()
дивно, бо як як з малою в возику їздив, то ще не встиг до бордюра підїхати - як всі машини ставалиSally писав:коли мій малий в колясці їздив то це для мене була страшна проблема бо можна було і 10 хв стояти на переході і чекати щоб тебе хтось пропустив,
так само... в будь якому місціMyself писав:людей з дитячими колясками проускаю завжди без жодних винятків.
Myself писав:дивно, бо як як з малою в возику їздив, то ще не встиг до бордюра підїхати - як всі машини ставали І сам так роблю - людей з дитячими колясками проускаю завжди без жодних винятків...
Ще трохи, зовсім чуть-чутьswed писав:в мене склалось враження шо ви пішки взагалі не ходите
і факт шо пішоходів ніїхто не хоче пропускати
Да він не одинDenja писав:Занесем в список МЛ350 чорний, львівські номера.
Ніфіга-дітей с самого дитинства вчать порушуватиSally писав:людей з дитячими колясками проускаю завжди без жодних винятків...
Є два варіанта : або в тебе возик - з транспарантом - "не зупинишся-вбю"Myself писав:дивно, бо як як з малою в возику їздив, то ще не встиг до бордюра підїхати - як всі машини ставали І сам так роблю
Sally писав:перейти реально важко, коли мій малий в колясці їздив то це для мене була страшна проблема бо можна було і 10 хв стояти на переході і чекати щоб тебе хтось пропустив
Myself писав:дивно, бо як як з малою в возику їздив, то ще не встиг до бордюра підїхати - як всі машини ставали
Петро, ти читати вмієш?Петро писав:Ніфіга-дітей с самого дитинства вчать порушувати ,є тротуар то і йди по ньому,нема чого лазити в недозволеному місці
diza писав:Є два варіанта : або в тебе возик - з транспарантом - "не зупинишся-вбю" або тобі просто везло
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 23 гостей